Du kan välja och installera Upgrades via In-Car-Shop på displayen i din uppgraderingskompatibla VW.
1

Upgrades.
Förprogrammerad för din framtid.

Lycka till i framtiden! I efterhand.

We Connect 2 öppnar dörren till den senaste generationen mobila onlinetjänster i flera Volkswagen-modeller. Om du önskar vara online finns många We Connect-tjänster tillgängliga för dig redan från början. Efter en enda aktivering och registrering med ditt Volkswagen ID gör We Connect inte bara din vardag trevligare, utan också mer bekväm. Det som är nytt är att du har alternativet att aktivera din Volkswagen för utvalda nya funktioner även efter att du har köpt ditt fordon. För att anpassa det i efterhand efter dina behov. Och du kan enkelt göra det i din In-Car-Shop i infotainmentsystemet eller i We Connect-webshopOpens an external link. Här kan du som We Connect-huvudanvändare se och bekvämt direkt online köpa tillgängliga Upgrades1 för ditt fordon. Alternativt kan du ta hjälp på plats av din Volkswagen-partner. Där kan du också köpa en voucher som du kan använda för att köpa ”Upgrades”-funktioner i våra shoppar.

--:--

Din Volkswagen slutar aldrig att lära sig: Upgrades för We Connect-förberedda fordon

Om du har en T-Roc, Tiguan, Touran eller Polo och saknar navigationssystem i din VW, kan du enkelt köpa till den funktionen.

Navigering: Vill du veta vart du ska?

Vill du kunna orientera dig lättare? Slå då på navigationsfunktioner för ditt infotainmentsystem ”Ready 2 Discover” i efterhand och uppgradera ditt fordon med en intuitiv navigation. Med aktiveringen får du en integrerad, intuitiv navigation med kartvisning för Europa och tillgång till intressepunkter (POIs). Denna funktion är varaktigt tillgänglig efter aktivering i fordonet och är inte bunden till en internetanslutning eller ett We Connect-avtal. Vid sidan av dessa praktiska offlinefunktioner har du i förbindelse med We Connect Plus-licensen åtkomst till andra användbara onlinetjänster. Som huvudanvändare blir du tack vare trafikinformation online om ändringar eller faror längs vägen, informerad nästintill i realtid. Dessutom skapar ruttberäkning online en hela tiden optimerad och förutseende målstyrning. Ditt kartmaterial blir tack vare online-kartuppdatering med valet ”Dela position” under Inställningar automatiskt uppdaterat i ditt infotainmentsystem och regelbundet uppdaterat, så snart fordonet är online.

Röststyrningen kan aktiveras i efterhand så att du helt naturligt kan manövrera din VW med din röst.

Röststyrning3: ”Hej Volkswagen

Din Volkswagen förstår dig. Med tilltalet ”Hej Volkswagen” går du in i en naturlig dialog – detta möjliggör säker och bekväm kontroll av utvalda funktioner inom telefoni, media eller navigering. För att göra detta, aktivera röststyrningen för ditt infotainmentsystem ”Ready 2 Discover”4 eller ”Discover Media” och kontrollera din bils funktioner med din röst. Beroende på fordonsmodell och utrustning kan sedan många utvalda fordonsfunktioner röststyras. På så sätt kan du helt koncentrera dig på vägen och njuta av dina bilresor ännu mer från och med nu.

We Upgrade - få tillgång till smartphone-data snabbt och enkelt

App Connect5: Ta med dig dina appar i bilen

Med App-Connect kommer utvalda appar och innehåll överförs direkt till din Volkswagen på infotainmentsystemets display och kan hanteras bekvämt och tydligt i ditt synfält. Så det är väldigt enkelt att komma åt, till exempel musik, nyheter, kartor eller ljudböcker. Volkswagen erbjuder tre gränssnitt för att ansluta smartphones med många alternativ: Apple CarPlay™, Android Auto™ från Google och MirrorLink®. Trådlös användning av Apple CarPlay™ och Android Auto™ från Google är också möjlig som Upgrade till navigationssystemet ”Discover Media” och ”Ready 2 Discover”. För att undvika distraktion kan endast certifierade appar startas under körning. 

Ytterligare Upgrades för din Golf

ACC finns tillgängligt som extrautrustning och är ett system i VW Golf som upptäcker bilar framför dig och automatiskt håller ett avstånd som du har ställt in.

Adaptiv farthållare ACC6: Håller avstånd. Och hastighetsbegränsningar.

Den adaptiva farthållaren ACC håller konstant en hastighet som du har valt, upp till 210 km/h. Om din Golf närmar sig ett framförvarande fordon anpassar ACC:n automatiskt hastigheten inom ramen för systemets gränser och kan därmed hålla det avstånd du har ställt in.

Som Upgrade kan du till och med i efterhand utrusta din Golf 8 med assistentsystemet ”Light Assist”.

Light-Assist: Bländningsfri. I nästan alla situationer.

Helljusassistenten ”Light Assist” lyser upp nattkörningarna med din Golf i ett helt nytt ljus. Med en kamera som finns installerad bakom vindrutan kan Light Assist upptäcka fordon som kommer emot dig och kör framför dig, inom ramen för systemets gränser, och automatiskt koppla om från hel- till halvjus. Är inte det goda utsikter för dig?

För Golf 8 kan vägmärkesassistenten också, mot en avgift, installeras i efterhand.

Vägmärkesassistenten: visar det som är viktigt

Vägmärkesassistenten kan inom ramen för systemgränserna med hjälp av kameran känna igen hastighetsbegränsningar samt omkörningsförbud och varningsskyltar och visa dessa i multifunktionsdisplayen. Så att du lättare kan behålla överblicken över trafiken.

Genom en Upgrade kan du utvidga färgurvalet för interiörbelysningen i VW Golf 8.

Interiörbelysning (flera färger): För inre lugn.

Ge din golf mer personlighet. Genom att utvidga den vanliga interiörbelysningen kan kupén lysas upp för att spegla ditt humör med hjälp av individuellt färgval. Med interiörbelysning (flera färger) har du som Upgrade tillgång till ett utvidgat färgpaket och därmed ett större färgurval för att skapa belysningsaccenter. Vare sig det är kallare eller varmare färgklimat, i den upplysta metropolen eller på natten på den mörka landsvägen: För varje resa kan du skapa en annan, passande atmosfär för dig och dina medpassagerare.

Foto inifrån en Golf om natten. Tydligt att se: interiör effektbelysning som har köpts i efterhand som Upgrade

Interiör effektbelysning: upplysande informativ

Med interiör effektbelysning utvidgar du din bas-interiörbelysning för intuitivt förståelig visualisering av olika funktioner. Till detta hör varnande och informativt innehåll som exempelvis visning av acceleration eller dörrvarningen, beroende på utrustningen i bilen.

Upptäck mer som din Volkswagen har att erbjuda

Har du redan en Golf och ett giltigt We Connect-avtal? Då kan du som We Connect-huvudanvändare testa utvalda funktioner gratis under en provmånad.

Översikt av Upgrade-funktioner för din Volkswagen

Här får du en första icke-bindande insyn i utvalda Upgrades som kan aktiveras i efterhand i ett valfritt fordon. I regel behöver fordonet vara utrustat med de nödvändiga tekniska funktionerna och de hårdvaruanordningar som krävs för respektive Upgrade. För att ta reda på vilka som konkret är tillgängliga för din Volkswagen, besök din In-Car-Shop i infotainmentsystemet eller We Connect-webshopOpens an external link. Här kan huvudanvändaren se konkret vilka funktioner som är tillgängliga och även köpa dem.

Golf 8 och modellvarianter

Ytterligare fordon förberedda för ”We Connect”**

Pris (inkl. moms.)

Navigering

 7.350 kr*

Röststyrning

 2.990 kr*

App-Connect

 2.990 kr*

Helljusassistenten Light Assist

-

 2.050 kr*

Interiörbelysning (flera färger)

-

 650 kr*

Interiör effektbelysning

-

 399 kr*

Adaptiv farthållare ACC

-

 4.250 kr*

Vägmärkesassistent

-

650 kr*

Golf 8 och modellvarianter

Ytterligare fordon förberedda för ”We Connect”**

Pris (inkl. moms.)

 7.350 kr*

 *Pris för den svenska marknaden inkl. moms. Juridiskt bindande är de priser som visas i We Connect-webshop eller In-Car-Shop vid respektive tidpunkt för köpet. Priserna kan variera beroende på fordon och utrustning.

** Passat Variant, Arteon, Arteon Shooting Brake, Tiguan, Tiguan Allspace, Touran, T-Roc, T-Roc Cabriolet, T-Cross, Taigo, Polo

Hör av dig till oss

Hör av dig till oss

Kontakt

Har du frågor, idéer eller återkoppling? Då får du gärna kontakta oss.

Du når oss på 0200 - 8834 24Opens a phone link (gratis från alla telefonnät i Sverige). Du kan nå oss dygnet runt. Om din telefonoperatör inte stöder detta gratisnummer, ring 08 - 5664 2516Opens a phone link. Kostnaderna är beroende av leverantörens avtal. Avgifter för roaming kan tillkomma för samtal från utlandet.

Du får också mycket gärna skicka e-post till:
weconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Detta kan också intressera dig

We Connect. Så gör vi din Volkswagen till en uppkopplad bil.

We Connect-webshop. Till digitala produkter för din Volkswagen.

Villkor från Volkswagen

1.
För att kunna köpa Upgrades måste du ha ett Volkswagen ID-användarkonto, ett giltigt We Connect-avtal och en legitimation som huvudanvändare, vilket innebär att ditt användarkonto är anslutet till ett konkret fordon. Dessutom måste fordonet vara utrustat med de tekniska funktioner och hårdvaruanordningar som krävs för respektive Upgrade. Detta kan vara beroende av årsmodell och produktionsdatum. Huvudanvändaren kan se tillgängliga Upgrades för respektive fordon i In-Car-Shop i infotainmentsystemet eller i We Connect-webshop på shop.volkswagen-we.com. Kostnadspliktiga produkter kan köpas både i In-Car-Shop och i We Connect-webshop med de betalningsmetoder som visas och finns tillgängliga där. Din Volkswagen-partner hjälper dig gärna om du har frågor gällande Upgrades och dess tillgänglighet. Köpta och aktiverade Upgrades är kopplade till det specifika fordonet och kan inte överföras till andra fordon. De kan användas av fordonets alla förare.
2.
För att kunna använda We Connect-tjänsterna behöver du ett Volkswagen ID-användarkonto och du måste logga in på We Connect med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du ingå ett separat We Connect- eller We Connect Plus-avtal med Volkswagen AG online via www.myvolkswagen.net eller appen Volkswagen We Connect” (tillgänglig i App Store och Google Play Store). För We Connect Plus har du 90 dagar på dig efter att du har mottagit ditt fordon att registrera fordonet på www.myvolkswagen.net eller med appen Volkswagen We Connect” och använda tjänsterna under hela den avtalade kostnadsfria perioden.We Connects mobila onlinetjänster kan användas via en integrerad internetanslutning. De datakostnader som uppstår inom Europa övertas av Volkswagen AG inom täckningsområdet, med undantag för ”Streaming & Internet”-tjänster samt enskilda tjänster i In-Car-appar. Datapaket för användning av ”Streaming & Internet”-tjänsterna, enskilda tjänster i In-Car-appar samt WLAN-hotspot kan köpas från den externa mobiloperatörspartnern ”Cubic Telecom”. De kan användas inom täckningsområdet i flera europeiska länder. Datavolymen i dessa paket kan användas av alla användare och medpassagerare. Information om villkor priser och vilka länder som stöds hittar du på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt är det möjligt att använda webbradio och mediastreaming via en mobil enhet (t.ex. smartphone) som har möjlighet att fungera som en mobil aktiv WLAN-hotspot. I detta fall är motsvarande tjänster endast tillgängliga med ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör och endast inom täckningsområdet för respektive mobilnät. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobilabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands. För att använda den kostnadsfria appen Volkswagen We Connect” behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör.   Vilka tjänster som ingår i paketen We Connect och We Connect Plus kan variera från land till land. Tillgängligheten är också beroende av fordonsmodell, utrustning och installerad mjukvaruversion. Detta gäller även för tjänster från tredjepartsleverantörer. Tjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och kan komma att ändras eller upphöra under avtalsperioden. Mer information finns på www.connect.volkswagen-we.com och hos din Volkswagen-partner. Kontakta din mobiloperatör för information om gällande villkor för ditt mobilabonnemang.
3.
(Online-)röststyrning finns för närvarande tillgänglig för följande språk: tyska, engelska (GB och US), franska, spanska, tjeckiska och italienska. 
4.
Röststyrning av navigeringsfunktioner med ”Ready 2 Discover” är möjligt först efter aktivering av Upgrade: ”navigering”.
5.
App-Connect omfattar teknikerna Apple CarPlay, Android Auto och MirrorLink. För att undvika distraktion kan endast certifierade appar startas under körning. Observera i det här sammanhanget också att vissa appar inte erbjuds för alla tre tekniker, att innehållet i funktionerna kan komma att ändras av leverantören eller att leverantören kan upphöra med att tillhandahålla funktionerna under avtalsperioden samt att teknikernas tillgänglighet kan variera beroende på land. Information om kompatibiliteten för smartphones för Apple CarPlay finner du på https://www.apple.com/ios/carplay/, för Android Auto på https://www.android.com/intl/se_sv/auto/ och för MirrorLink på https://mirrorlink.com/. Apple CarPlay är ett märke tillhörande Apple Inc. Android Auto är ett märke tillhörande Google LLC. MirrorLink är ett registrerade varumärke tillhörande Car Connectivity Consortium LCC.
6.
ACC reglerar hastigheter mellan 30 km/h (20 mph) och 210 km/h (130 mph). Detta hastighetsområde kan variera beroende på marknaden. Du kan när som helst reglera ACC:n. Om du bromsar avbryts regleringen. Om du accelererar, avbryts det under tiden för accelerationen och tas därefter upp på nytt. Om du kör med släp reglerar ACC:n inte lika dynamiskt. Om den automatiska fördröjningen med ACC:n inte räcker till, ber ACC:n dig även att bromsa genom ett meddelande i instrumentklustret. Dessutom lyser den röda varningslampan och en varningssignal ljuder. Den automatiska distansregleringens intelligenta teknik kan inte övervinna de fysikaliskt fastställda gränserna och arbetar uteslutande inom systemgränserna. Erbjudanden i syfte att höja komforten får aldrig leda till en säkerhetsrisk.
  • Bilden kan avvika från svensk standard.