Volkswagen Transportbilar

Störst i Sverige på transportbilar

Familjebilar

Volkswagen Caddy lasta cyklar
Caddy

Behöver du en familjebil med plats för många personer och last är personbilsmodellen av Caddy ett riktigt bra val. Den har generös takhöjd, finns med 7 sittplatser och i flera olika utföranden. Bland annat i Maxi-version som är en halvmeter längre.

Volkswagen Multivan i stadstrafik
Multivan 6.1

När en vanlig kombi känns för liten är Multivan 6.1 ett bra alternativ. Det är gott om plats för sju personer med bagage och du åker alltid högt och bekvämt.

Caravelle 6.1
Caravelle 6.1

Caravelle 6.1 är ett perfekt alternativ när man behöver skjutsa många människor och mycket bagage. Den nya versionen har flera smarta assistanssystem och kan fås med en helt digital förarmiljö. Caravelle 6.1 har åtta säten som standard och finns med nio säten som tillval.

Camping- och husbilar

California med vindsurfer
California 6.1

California 6.1  är en smidig campingbil med smarta lösningar, intelligenta infotainmentsystem, avancerade assistanssystem och bekväma sovplatser för upp till fyra personer. California Beach har sittplatser för upp till sju personer. California Ocean ger dig maximala campingfunktioner för upp till fyra personer med mer förvaring, utedusch och ett rejält kök. 

 

Grand California
Grand California

Grand California är en helt ny husbil som innehåller det mesta du kan önska dig för att kuska runt på vägarna och övernatta på en camping eller när lusten faller på. Den här husbilen är en mycket smart konstruktion med innovativa lösningar som gör den till ett behagligt rullande semesterhus.

Caddy Beach med tält på en strand
Caddy Beach

Caddy Beach är både din bil och ditt hem på resan. Här får du en bekväm sängplats som rymmer två, gardiner för fram- och sidorutor samt praktiska förvaringsutrymmen. Du kan också komplettera med ett Camping-paket som består av en tältdel på drygt fyra kvadratmeter som monteras vid bakluckan, ett uppfällbart bord och två stolar, en kylbox och ventilationsnät för sidodörren.

 

Elbilar

ABT e-Caddy Skåp vid laddstation
ABT e-Caddy Skåp

Sveriges populäraste transportbil blir eldriven. ABT e-Caddy Skåp har en elmotor på 110 hk (82kW) och en räckvidd på 123 km (WLTP). Det innebär att den är ett bra alternativ för många företag där bilen inte rullar oavbrutet hela dagarna.

Vid köp av en transportbil som till 100% drivs på el utgår en bonus om 60 000 kr*

*Miljöbonus enligt rådande regelverk. Betalas ut efter 6 månaders ägande.

Volkswagen e-Crafter eldriven lätt lastbil vid laddstation
e-Crafter

100% eldrivna e-Crafter är framför allt lämplig i stadsmiljö där den dagliga körsträckan är 70–100 klometer med hundratals stopp. Det innebär att den är idealisk för bud-, paket- och varuleveranser i städer. Litiumjonbatteriet är helt integrerat i chassit vilket gör att hela lastvolymen på 10,7 m3 är användbar.

Vid köp av en transportbil som till 100% drivs på el utgår en bonus om 60 000 kr*

*Miljöbonus enligt rådande regelverk. Betalas ut efter 6 månaders ägande.

ABT e-Transporter vid laddstolpe
ABT e-Transporter

ABT e-Transporter finns tillgänglig med lång hjulbas och den elektriska motorn har 110 hk (82 kW) med en batterikapacitet på 37,3 kWh. Det innebär en räckvidd på ca 115 km (enligt WLTP). Med andra ord är det fullt tillräckligt för många olika användningsområden. Lastutrymmet i ABT e-Transporter är 6,7 m3 tack vare de lätta och kompakta Litiumionbatterierna som monterats under golvet.

Vid köp av en transportbil som till 100% drivs på el utgår en bonus om 60 000 kr*

*Miljöbonus enligt rådande regelverk. Betalas ut efter 6 månaders ägande.

ABT e-Caddy Maxi Trendline med fotbollsteam
ABT e-Caddy
Maxi Trendline

Behöver du en familjebil med plats för många personer och last samtidigt som du tänker både på ekonomin och miljön? Nu finns den populära familjebilen Caddy som elbil - ABT e-Caddy Maxi Trendline. Den har en extra skjutdörr på vänster sida för att lättare kunna kliva in och ut ur bilen,  generös takhöjd och 5 sittplatser.

Pickup

Amarok
Amarok

Amarok är en pickup med förnämliga terrängegenskaper, fantastisk väghållning och komfort som gör att den imponerar lika mycket på långresor som vid sidan av vägen. Men nu gör vi ett längre uppehåll i produktionen, i väntan på en helt nyutvecklad bil. För dig som vill fortsätta kunna köra med en kraftfull V6:a under huven i en av de mest hyllade pickuperna på marknaden, rekommenderar vi ett snabbt besök till någon av våra återförsäljare   för att välja och vraka bland befintliga lagerbilar.

Skåpbilar

Caddy Skåp
Caddy Skåp

Med nya Caddy Skåp är du alltid redo för vardagens alla utmaningar. Ny, spännande design, de senaste assistansystemen, innovativa infotainmentsystem och en ergonomisk förarplats. Allt är nytt men trots det är nya Caddy Skåp precis lika pålitlig, flexibel och ekonomisk som vanligt – något som gjort den till Sveriges populäraste transportbil år efter år.

Transporter Skåp
Transporter 6.1 Skåp

Transporter 6.1 Skåp har nu ännu fler smarta assistanssystem, utvecklade infotainmentsystem, nya uppkopplings- och lastmöjligheter. Med andra ord är det  en ännu bättre arbetsplats. Efter 70 år på svenska vägar vet vi hur man bygger en bil som har allt du behöver och dessutom ger en körupplevelse i klass med de bästa personbilarna.

Crafter Skåp
Crafter Skåp

Crafter är helt ny transportbil, byggd med utgångspunkt från tusentals intervjuer med förare. Resultatet är en bil för föraren som dessutom bidrar till ditt företags ekonomi och minskar påverkan på miljön. Crafter är bättre lämpad för körning i stadstrafik jämfört med konkurrenterna och har bäst utrustning för att upptäcka olycksrisker. Den är dessutom enklast att lasta och har de mest omfattande lastsäkringsalternativ i sin klass.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..