Volkswagen Transportbilar

Störst i Sverige på transportbilar

Familjebilar

Volkswagen Caddy
Caddy

Helt nya Caddy har begåvats med det senaste inom modern personbilsteknik. Allt från uppkopplade tjänster, smarta assistans- och säkerhetssystem gör det lätt att trivas och färdas säkert. När det kommer till vardagspraktiska och familjevänliga funktioner så övertygar Caddy ännu mer. Här finns praktiska sidoskjutdörrar, gott om utrymmen och möjlighet att lyfta ur stolar individuellt. Den långa Maxi-versionen har plats för sju som standard, medan den korta Caddy kan utrustas med två extra säten och bli sjusitsig som tillval.

Volkswagen Multivan minibuss
Multivan eHybrid

När en vanlig kombi känns för liten är Multivan ett bra alternativ. Det är gott om plats för sju personer med bagage och du åker alltid högt och bekvämt.

Caravelle 6.1
Caravelle 6.1

Minibussen Caravelle 6.1 är ett perfekt alternativ när man behöver skjutsa många människor och mycket bagage. Den nya versionen har flera smarta assistanssystem och kan fås med en helt digital förarmiljö. Caravelle 6.1 har åtta säten som standard och finns med nio säten som tillval.

Camping- och husbilar

California med vindsurfer
California 6.1

California 6.1  är en smidig campingbil/camper med smarta lösningar, intelligenta infotainmentsystem, avancerade assistanssystem och bekväma sovplatser för upp till fyra personer. California Beach har sittplatser för upp till sju personer. California Ocean ger dig maximala campingfunktioner för upp till fyra personer med mer förvaring, utedusch och ett rejält kök.

 

Grand California
Grand California

Grand California är en helt ny husbil som innehåller det mesta du kan önska dig för att kuska runt på vägarna och övernatta på en camping eller när lusten faller på. Den här husbilen är en mycket smart konstruktion med innovativa lösningar som gör den till ett behagligt rullande semesterhus.

Caddy California med tält vid en strand
Caddy California

Caddy är nu en fullvärdig medlem av ”California-familjen” genom nya versionen - Caddy California. Förutom alla nya smarta funktioner som gör den till en modern, säker och rymlig familjebil har den även begåvats med några nya smarta campingfunktioner. Nyheterna består bland annat i en bekvämare säng, uttagbar baksoffa för mer stuvutrymmen och ett nytt tillval i form av ett litet utdragbart kök och en ny fristående tältlösning som kan ge extra sovplatser.

 

Elbilar

VW transportbilar ID Buzz elbil
ID. Buzz

ID. Buzz är den nya generationens mobilitet. Det är den första helt elektriska minibussen från Volkswagen: multifunktionell, fullt uppkopplad och nyutvecklad från grunden. En rymlig elbil för både familj och vänner som fungerar lika bra på motorväg som i stan. 

VW transportbilar ID Buzz Cargo el transportbil
ID. Buzz Cargo

Med nya, innovativa ID. Buzz Cargo kommer en helt ny generation av transportbilar ut på vägarna. Med visuell inspiration från den första folkabussen och Volkswagens första transportbil utvecklad som elbil från grunden. Resultatet: ett kraftfullt och hållbart nyttofordon som klarar nästan alla utmaningar i det vardagliga arbetet. Redo att förändra din syn på mobilitet.

Pickup

Ny VW transportbil Amarok pickup
Nya Amarok

Amarok är helt ny från grunden och definierar Volkswagen Transportbilars premiumambitioner med modern teknik och en helt ny design. Oavsett hur nya Amarok används så erbjuder den fler och mer avancerade förarassistansystem än föregångaren.

Skåpbilar

Caddy Cargo
Caddy Cargo

Sveriges mest populära transportbil har nu blivit ännu bättre. I nya Caddy Cargo har inte bara tekniken uppgraderats till den senaste och lastegenskaperna förbättrats. Även motortekniken har förfinats för att kraftigt reducera utsläpp och minska förbrukningen. Som tidigare finns den både i en kort och en lång Maxi-version och med möjlighet till 4MOTION fyrhjulsdrift.

Transporter Skåp
Transporter 6.1 Skåp

Transporter 6.1 Skåp har nu ännu fler smarta assistanssystem, utvecklade infotainmentsystem, nya uppkopplings- och lastmöjligheter. Med andra ord är det  en ännu bättre arbetsplats. Efter 70 år på svenska vägar vet vi hur man bygger en bil som har allt du behöver och dessutom ger en körupplevelse i klass med de bästa personbilarna.

Crafter Skåp
Crafter Skåp

Oändliga möjligheter och en säker och bekväm arbetsplats erbjuds med Crafter. Vårt största skåp är dessutom det mest flexibla när det kommer till individuella anpassningar. Här går det att få olika längder och höjder på skåpet, bak-, fram- eller fyrhjulsdrift och förstås inredningar efter behov och önskningar. Eftersom Crafter även går att få som ett chassi så blir anpassningsmöjligheterna obegränsade, som till exempel Crafter Volymax med närmare 20 m3 volym och bakgavellyft.