En vit- och gul-färgad ID. Buzz som verkar vara parkerad på någon annans planet.

Nya ID. Buzz

Helt elektriska ID. Buzz sätter en ny nivå med den senaste tekniken och sin flexibla interiör. 

Helt elektriska ID. Buzz sätter en ny nivå med den senaste tekniken och sin flexibla interiör. 

Stora händelser börjar med ett leende

Nya ID. Buzz är vår symbol för elektrifierad mobilitet. Inför lanseringen samarbetade vi med en annan typ av symboler: STAR WARS-hjältarna. De blev entusiastiska från första stund. ID. Buzz imponerar inte bara med sin unika charm, utan också med toppmodern teknik och en helt ny känsla av rymd. Detta gör den till en sympatisk, intelligent följeslagare för varje äventyr. Oavsett vilken galax du befinner dig i.

En ny stjärna

--:--

Nya ID. Buzz är inte bara högteknologisk – den har rent av mänskliga egenskaper. En intelligent följeslagare som omedelbart skapar positiva vibbar med sitt karakteristiska leende. Det kanske inte är en droid, men vi är ändå övertygade om att den senaste medlemmen av ID.-familjen kommer att få många fans framöver.

Stor förstärkning för Volkswagen:
Ewan McGregor blir ambassadör för märket.

Volkswagens märkesambassadör Ewan McGregor sitter på stötfångaren på sin folkabuss.

Med Ewan McGregor har vi fått en stark förstärkning i vårt lag. Skådespelaren är ett entusiastiskt Volkswagen-fan med en stor mängd samlarbilar, där han också har elektrifierat en av bilarna på egen hand. Som långvarig Goodwillambassadör för UNICEF UK kampanjar han för välgörande ändamål runt om i världen. Detta gör Ewan McGregor till den perfekta partnern för ett gemensamt uppdrag: att göra framtidens mobilitet mer hållbar.

Rollkaraktären Obi Wan Kenobi och Volkswagens märkes-ambassadör Ewan McGregor tittar på nya VW ID. Buzz.

En ny dimension av e-mobilitet

En gul och vit VW ID. Buzz står vid strandpromenaden. I bakgrunden njuter en familj med två barn av solnedgången över havet.

Design för en ny tidsålder

Nya ID. Buzz bygger på designen från sin ikoniska föregångare folkabussen och kombinerar moderna proportioner med innovativ teknik. Upptäck alla smarta funktioner, känslan av rymlighet och den innovativa ljusdesignen.

Främre sätesraden sedd från sidan i nya VW ID. Buzz.

Hållbar mobilitet över hela linjen

Tillverkningen av nya ID. Buzz präglas av ett heltäckande hållbarhetskoncept. Den levereras som koldioxidneutral till kunden och kan köras lokalt utsläppsfri. Den förenar hållbarhet och komfort genom att materialen i interiören inte innehåller animaliska delar och att sätesklädsel och golvbeläggning tillverkas av återvunnet material.

Vy inifrån nya ID. Buzz ut genom vindrutan där havet kan ses i bakgrunden.

En ny nivå av rymlighet

Nya ID. Buzz är en multifunktionell allroundbil – bland annat genom sin smidiga vändradie på cirka elva meter. Tack vare maximalt utnyttjande av utrymmet erbjuder det helt nyutvecklade och platsbesparande interiörkonceptet gott om benutrymme. Du har många möjligheter att variera hur du vill använda sätena, och även när bilen är fylld med passagerare får du plats med 1121 liters bagage bakom andra sätesraden.

Teknik & uppkoppling

Håller dig i rätt körfält – och andra på avstånd

Travel Assist med molndata håller dig i ditt körfält, avståndet till framförvarande fordon och den maximala hastigheten du ställt in. Systemet håller med hjälp av vägmarkeringarna fordonet i mitten av körfältet. Travel Assist med molndata kan även aktivt assistera vid körfältsbyte på motorvägen och dessutom anpassa hastigheten till gällande hastighetsbegränsningar och vägens egenskaper (kurvor, rondeller, etc.).

ID. Buzz Cargo

Tack vare nya ID. Buzz Cargo kan sättet som varor transporteras på förändras för alltid.

En kvinna och en man lastar en vit och blå ID. Buzz Cargo, den elektriska transportbilen från Volkswagen.

Framtidens transporter

Med ID. Buzz får du fördelarna av kostnadseffektiv e-mobilitet i arbetet. Lastkonceptet speciellt anpassat för professionella behov, är bara en av många styrkor hos den nya elektriska transportbilen.

Nyheter om nya ID. Buzz. Håll dig uppdaterad

Nyheter om nya ID. Buzz. Håll dig uppdaterad

En gul och vit VW ID. Buzz tillsammans med en blå och vit ID. Buzz Cargo sedda snett framifrån.

Vill du veta mer om ID. Buzz? Registrera dig så att du får vårt nyhetsbrev om ID. Buzz och passa också på att besöka hemsidan för ID. Buzz, där du hittar allt om den nya elbilen.

Provkörning av ID. Buzz och ID. Buzz Cargo blir möjligt först när bilen finns i Sverige, vilket förväntas ske under senare delen av 2022.

Upptäck ID.-familjen!

ID.-modellerna ID.3, ID.4, ID.5 GTX och ID. Buzz.

ID.3