Nya ID. Buzz

Helt elektrisk, fullt uppkopplad, fullständigt nytänkande.

Helt elektrisk, fullt uppkopplad, fullständigt nytänkande.

Volkswagen Brand Ambassador Ewan McGregor vor seinem VW

Skådespelaren Ewan McGregor blir ambassadör för Volkswagen

Med Ewan McGregor har vi stärkt vårt lag ytterligare. Skådespelaren är själv en stor Volkswagenentusiast och har själv en diger samling klassiska bilar. En av dessa är en Bubbla som han också elkonverterat på egen hand.  Han är dessutom en Unicef-amabassadör sedan länge och framträder på flertalet välgörenhetsevenemang årligen. Detta göra Ewan till en perfekt partner för vårt gemensamma mål: att göra framtidens mobilitet mer hållbar.

En ny Volkswagen-generation

Vi hämtar inspiration från en traditionstyngd och ikonisk design med nya, helt elektriska ID. Buzz. Vår nya modell erbjuder den senaste tekniken och en flexibel och rymlig interiör som ger dig bekvämlighet på vägen du inte upplevt tidigare.

Den nya designen är mer revolution än evolution

Vi fick den unika möjligheten att återskapa den legendariska folkabussen. Och vi tog tillfället i akt och skapade ID. Buzz. För att anpassa den till den elektriska mobilitetens tidsålder, har vi omtolkat folkabussen utifrån det karakteristiska formspråk som övriga ID-modellerna har. Ett stilbildande kännetecken är den mjuka karosslinjen med sin platta och långsträckta taklinje, som löper från fronten till bakdelen. Kompakta proportioner och en liten vändradie gör bilen användbar i vardagen och smidig att manövrera även på trånga stadsgator.

Praktiskt – och smart

ID. Buzz är inte bara helt elektrisk utan tillverkas också helt koldioxidneutralt fram till leveransen. Om du dessutom laddar din bil med förnybar el, exempelvis från genom vårt samarbete med Jämtkraft, kan även körningen bli lokalt koldioxidfri. Och förutom den omfattande användningen av återvunnet material för till exempel sätesöverdragen och beklädnaden av innertaket, visar avsaknaden av djurläder i hela interiören att utvecklingen av stabila produkter handlar om genomtänkta helhetslösningar.

Rymliga innerutrymmen och ny teknik ger dig frihet

Den tekniska lösningen ger nya möjligheter för dispositionen av det invändiga utrymmet. Resultatet blir en rymlig interiör som dessutom omfattar en del av vår mest avancerade teknik. Till exempel nyheten ID. Light, som kommunicerar visuellt med föraren. Eller trådlösa uppdateringar (over-the-air, OTA), som gör att du både kan uppdatera funktioner som redan finns och aktivera vissa funktioner i efterhand. ID. Buzz kan också ta emot trafikrelaterad information i realtid via Car2X, och genom fler än 30 assistanssystem tar vår nya folkabuss ett stort steg mot halvautomatisk körning.

ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo kommer att förändra din syn på transportbilar.

Framtidens transporter

ID. Buzz Cargo ger dig kostnadseffektiv körning i jobbet. Med ett rejält lastutrymme anpassat för yrkesmässiga behov, effektiv eldrift, modern design och ny teknik kommer den att förändra hur du ser på transportbilar.

Nyheter om ID. Buzz håller dig uppdaterad

Nyheter om ID. Buzz håller dig uppdaterad

Vill du veta mer om ID. Buzz? Registrera dig för ID. Buzz Nyhetsbrev och besök ID. Buzz Home, där du kan läsa allt viktigt om både ID. Buzz och ID. Buzz Cargo.

Laddboxen för ditt hem: ID. Charger

På företagets parkeringsplats, vid stormarknaden, på motorvägen eller i parkeringshuset. Du kan ladda din ID. Buzz nästan var som helst. Ännu bekvämare blir det förstås med ID. Charger, laddboxen för snabbladdning, direkt utanför din ytterdörr.

The ID. Charger Wallbox from Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) hangs on a pillar

Ladda bekvämt i hemmet

ID. Charger från Elli är din egen laddningsstation. När den är installerad kan du helt enkelt ladda ID. Buzz över natten och börja dagen med fulladdat batteri. De internetanslutna modellerna ID. Charger Connect och Pro är utrustade med smart energihantering och kan fjärrstyras, konfigureras och hanteras via en app.

Du kanske också är intresserad av....

ID.3. Laddad för en ny era.

Ladda överallt med We Charge

ID.4.
Elektrifiera livet. 

ID. Charger – laddboxen från Volkswagen

ID.5 – Elektrisk elegans

Dags att provköra?