En vit- och gul-färgad ID. Buzz parkerad framför ett hus.

Nya ID. Buzz

Nya ID. Buzz

Helt elektriska ID. Buzz sätter en ny nivå med den senaste tekniken och sin flexibla interiör. 

En ny dimension av e-mobilitet

En gul och vit VW ID. Buzz står vid strandpromenaden. I bakgrunden njuter en familj med två barn av solnedgången över havet.

Design för en ny tidsålder

Nya ID. Buzz bygger på designen från sin ikoniska föregångare folkabussen och kombinerar moderna proportioner med innovativ teknik. Upptäck alla smarta funktioner, känslan av rymlighet och den innovativa ljusdesignen.

Främre sätesraden sedd från sidan i nya VW ID. Buzz.

Hållbar mobilitet över hela linjen

Tillverkningen av nya ID. Buzz präglas av ett heltäckande hållbarhetskoncept. Den levereras som koldioxidneutral till kunden och kan köras lokalt utsläppsfri. Den förenar hållbarhet och komfort genom att materialen i interiören inte innehåller animaliska delar och att sätesklädsel och golvbeläggning tillverkas av återvunnet material.

Vy inifrån nya ID. Buzz ut genom vindrutan där havet kan ses i bakgrunden.

En ny nivå av rymlighet

Nya ID. Buzz är en multifunktionell allroundbil – bland annat genom sin smidiga vändradie på cirka elva meter. Tack vare maximalt utnyttjande av utrymmet erbjuder det helt nyutvecklade och platsbesparande interiörkonceptet gott om benutrymme. Du har många möjligheter att variera hur du vill använda sätena, och även när bilen är fylld med passagerare får du plats med 1121 liters bagage bakom andra sätesraden.

Teknik & uppkoppling

Håller dig i rätt körfält – och andra på avstånd

Travel Assist med molndata kan hålla dig i ditt körfält, avståndet till framförvarande fordon och den maximala hastigheten du ställt in. Systemet håller med hjälp av vägmarkeringarna fordonet i mitten av körfältet. Travel Assist med molndata kan även aktivt assistera vid körfältsbyte på motorvägen och dessutom anpassa hastigheten till vägens egenskaper, exempelvis kurvor och rondeller.

ID. Buzz Cargo

Tack vare nya ID. Buzz Cargo kan sättet som varor transporteras på förändras för alltid.

En kvinna och en man lastar en vit och blå ID. Buzz Cargo, den elektriska transportbilen från Volkswagen.

Framtidens transporter

Med ID. Buzz får du fördelarna av kostnadseffektiv e-mobilitet i arbetet. Lastkonceptet speciellt anpassat för professionella behov, är bara en av många styrkor hos den nya elektriska transportbilen.

Upptäck ID.-familjen!

ID.-modellerna ID.3, ID.4, ID.5 GTX och ID. Buzz.

Laddboxen för ditt hem: ID. Charger

På företagets parkeringsplats, vid stormarknaden, på motorvägen eller i parkeringshuset. Du kan ladda din ID. Buzz nästan var som helst. Ännu bekvämare blir det förstås med ID. Charger, laddboxen för snabbladdning, direkt utanför din ytterdörr.

The ID. Charger Wallbox from Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) hangs on a pillar

Ladda bekvämt i hemmet

ID. Charger från Elli är din egen laddningsstation. När den är installerad kan du helt enkelt ladda ID. Buzz över natten och börja dagen med fulladdat batteri. De internetanslutna modellerna ID. Charger Connect och Pro är utrustade med smart energihantering och kan fjärrstyras, konfigureras och hanteras via en app.

Du kanske också är intresserad av....

Nya Volkswagen ID.3

Ladda överallt med We Charge

ID.4.
Det enklaste valet. 

ID. Charger – laddboxen från Volkswagen