--:--
--:--

Välkommen till Volkswagen Sverige

Volkswagen Golf – 50 år

Nya Golf.
I en klass för sig.

Volkswagen Golf – 50 år

Nya Golf.
I en klass för sig.

I generationer har Golf betytt mycket för många människor i olika skeden av livet. Den kompakta, rymliga, praktiska och körglada bilen skapade helt enkelt en ny klass som den hela tiden tar vidare genom att göra den senaste tekniken tillgänglig för många. Nu kommer nya Golf, i en hel familj modeller. Välkommen att upptäcka dem.

Nyheter hos Volkswagen

Nya Passat

Premiär för den nionde generationen av Passat. Fokus ligger på kraftfull aerodynamisk design, nya högeffektiva drivlinor, hög kvalitet, och mycket ny teknik.

Nya ID.4

Idén med familjesuven ID.4 är att den är helt elektrisk med alla fördelar det innebär – och samtidigt stor och praktisk nog att fungera i livet. Så välkommen att boka en laddad provkörning. Gärna med hela familjen.

Volkswagen eMagasin: Föddes i en vit Golf – nu har Josefine köpt en egen

En kall vårkväll för 30 år sedan föddes Josefine Ahlgren i baksätet på en vit Golf. Nu har hon själv köpt sin första bil – en vit Golf.

– Vi har alltid haft Golf i familjen ända sen jag föddes i en, så det kändes naturligt att välja en Golf. Då får man mycket bil för pengarna!

Dags att köpa ny bil?

Letar du ny bil till företaget?

  • Dags för ny tjänstebil?

    Volkswagen är en av de största aktörerna på svensk tjänstebilsmarknad. Tack vare vårt breda modellprogram har vi modeller som passar alla.

  • Businesslease

    Med Volkswagen Företagsleasing får ditt företag ett förmånligt enkelt bilinnehav.

  • Volkswagen Företagsleasing

    Med garanterat andrahandsvärde vilket ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Operationell eller finansiell leasing.

Service och tillbehör för din Volkswagen

Upptäck mer i Volkswagen eMagasin

Ikoniska Golf – 50 år och älskad av svenskarna

”Min tjänstebil är snygg, rymlig och har lägre driftskostnader”

I elbilstäta Enskede:
”Titta pappa – en systerbil!”

Upptäck mer i Volkswagen eMagasin