ID.4 och ID.5
Allt du behöver för att resa är ID.

ID.4 och ID.5
Allt du behöver för att resa är ID.

Med ett nationellt ID-kort kan du resa inom större delen av Europa, och med en ID i vår elektriska familj färdas du dessutom helt på el. ID.4 och ID.5 är stora nog att fungera i vardagslivet – och på semestern. De är helt uppkopplade, räckvidden är lång och de finns med fyrhjulsdrift. Tillsammans elektrifierar vi sommaren.

ID.4
ID.4 har gott om utrymme både för passagerare och sommarens packning, oavsett om det handlar om våtdräkter, vandringsryggsäckar eller kanske badflamingos. ID.4 är helt uppkopplad, du kommer upp till 51 mil mellan laddningarna och säkerheten är femstjärnig.

ID.5 GTX
Mångsidiga ID.5 GTX har gott om plats för semestern under de sportiga coupélinjerna. Den har dessutom extra kraft med dubbla elmotorer, har 4MOTION fyrhjulsdrift och säkerheten är femstjärnig. Du kommer upp till 49 mil mellan laddningarna och du kan snabbladda upp till 10 mil på 6 minuter. Dessutom kan du dra upp till 1,2 ton.

ID.4 Pro Performance. Upptäck mer

ID.5 GTX 4MOTION. Upptäck mer

Hemestertips: turista med stort T.

De är sportiga men samtidigt rymliga och du sitter lite högre med god överblick. De kompakta suvarna T-Cross och T-Roc är som gjorda för svemesteräventyr runt om i landet i sommar. Och alla andra årstider.

T-Cross

T-Cross är suven som kombinerar kompakta yttermått med rymlighet och sportig smidighet. Bagageutrymme och baksäte är flexibla så du kan anpassa bilen till dina behov av att lasta olika saker. Att du sitter lite högre med god överblick är förstås perfekt både för körningen och för att se sevärdheterna längs vägarna. Den har gott om uppkopplade möjligheter och säkerheten är femstjärnig tack vare avancerad säkerhetsteknik.

T-Roc

Komponera din egen T-Roc. Det här är den kompakta suven som du har ovanligt stora möjligheter att få precis som du vill. Du har inte mindre än 16 färgkombinationer att välja bland, och flera fälgar att matcha med. Vill du göra den mer speciell kan du välja den med svart tak eller panoramaglastak. På insidan har du flera spännande val att göra i en interiör med hög kvalitetskänsla. Säkerhetsnivån är femstjärnig och T-Roc hjälper dig i körningen tack vare avancerade assistanssystem.

Om situationen i Ukraina

Volkswagen-koncernen inför produktionsstopp i Ryssland och stoppar export till Ryssland. På grund av den nuvarande situationen i denna region kan det förekomma störningar i leveranskedjan.

Mer information

ID. Buzz och ID. Buzz Cargo.

ID. Buzz och ID. Buzz Cargo

Efter vad som känns som en evighetslång väntan är äntligen ID. Buzz och ID. Buzz Cargo här. Under kvällen den 9 mars persenterades våra senaste tillskott till ID.-familjen som är tydligt inspirerade av den ikoniska Folkabussen.

Upptäck ID. Buzz och ID. Buzz Cargo

Gör varje dag
speciell.

Helt nya Taigo.
 

Gör varje dag
speciell.

Helt nya Taigo.
 

En röd Taigo med en man bakom.

Helt nya Taigo är ett sätt att få vardagen att lyfta lite extra – och helgen också för den delen. Det är en kompakt suv med eleganta coupélinjer och en modernt sportig design. Minst lika viktigt är att den smidigt hanterar såväl vägarna som dagens utmaningar.

Den har gott om utrymme för passagerare och bagage. Du kan även välja den med panoramaglastak och dragkrok.

Vi fortsätter elektrifiera Sverige.

Vi fortsätter elektrifiera Sverige.

Elektrifieringen fortsätter med ID.3 och familjesuven ID.4. De är rymliga, uppkopplade, uppdaterar sig trådlöst, går långt mellan laddningarna och är underhållande på vägen. Våra elbilar är gjorda för att passa alla – så att du oavsett livsstil kan köra elektriskt.

Elbilar – Framtiden  är elektrisk

En ID.4 och en ID.3 står parkerade vid en fotbollsplan

Vi erbjuder elbilar anpassade efter den livsstil du har, med en räckvidd som tar dig runt både i vardagen och när du kör längre sträckor. 

Digitala tjänster

Skärmen på en telefon syns med rött tyg i bakgrunden

Gör ditt bilägande smidigare med våra digitala tjänster.

Läs, bläddra och upptäck mer i Volkswagen Magasin

Underhållning på bilresan med Volkswagens bilbingo

Energilagring på fyra hjul.

Rätt laddningskabel och anslutning till din elbil

Förläng sommaren – åk på hemester

Nya folkbilen är elektrisk 

Läs, bläddra och upptäck mer i Volkswagen Magasin

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad som händer inom Volkswagen. Vårt nyhetsbrev skickas ut ett antal gånger per år och innehåller spännande nyheter, tips och erbjudanden.