2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Den svenska modellen.

När vi utvecklar nya kombimodeller för världens alla marknader är det Kombilandet Sverige vi ser framför oss. Här finns livspusslets alla krav med matkassar, sportbagar och små idrottsutövare, platta men långa möbelpaket, material till inredningsprojekt, och alla resorna till sommarstugor, segelbåtar och fjällsemestrar. Och här finns också inställningen att varje minut är till för att upplevas och njutas, även på färden mellan de olika destinationerna. Resan är en del av målet. 

Resultatet är kombimodeller med fyrhjulsdrift, laddhybriddrift, i olika storlekar, med olika utrustningsalternativ och med system som gör körningen enklare, säkrare och roligare. 

Kort sagt utvecklar vi modeller för den svenska modellen att leva. För att vi är Volkswagen.

Passat Alltrack.

När du tar plats i Passat Alltrack är du med den högre markfrigången, fyrhjulsdriften 4MOTION, körassistanssystemen och den smidiga DSG-växellådan redo för såväl vardagens äventyr på hemmaplan som för semesterns upplevelser, oavsett geografi och årstid. Tillsammans med drygt en och en halv kubikmeter av allt som du behöver ta med dig.

Passat GTE.

Passat Sportscombi GTE har allt du kan förvänta dig av vilken Passat Sportscombi som helst: den är komfortabel, rymlig, säker och har en hög utrustningsnivå. Eftersom den är en laddhybrid kan du dessutom addera lågt förmånsvärde, låg milkostnad och möjligheten att köra helt på el upp till 5 mil. För att inte tala om den dubbla glädjen med två motorer – både körglädjen och glädjen att ha en bil med låg förbrukning och lång räckvidd.

Golf Alltrack.

Golf Alltrack innebär underhållande och pigga köregenskaper, bland annat genom den alerta DSG-växellådan. Tillsammans med 4MOTION fyrhjulsdrift, högre markfrigång betyder det en bil för alla årstider och väglag. Den rymmer nästan lika mycket bagage som en Passat, och erbjuder avancerad teknik – du kan till exempel välja till Trailer Assist som hjälper dig att backa med släp.