2.13.82.1, 2019-01-22 15:18:18

Volkswagen Business Lease.

Business Lease är ett förmånligt och enkelt bilinnehav med företags bilutgifter för finansiering, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. Attraktivt helhetserbjudande för era tjänstebilar till en konkurrenskraftig månadsbetalning. För vi är Volkswagen.

Ingår i Business Lease.

Attraktiva tilläggsprodukter.

Vi erbjuder även möjligheten att lägga till Drivmedelskort med konkurrenskraftig företagsrabatt. Enklare att följa fordonens kostnader och företaget får lätthanterligare administration. På samlingsfakturan framgår klart och tydligt de olika bilkostnaderna: leasing, service, försäkring och drivmedel (med redovisad företagsrabatt som tillgodoräknas på fakturan).

image

Fakta om Volkswagen Business Lease.

Volkswagen Företagsleasing
Vi erbjuder individuellt anpassad leasing för företag med möjlighet att välja mellan finansiell- eller operationell leasing. Att leasa företagets bil är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Oftast är momsen på leasingavgiften till hälften avdragsgill, inget krav på särskild leasingavgift (handpenning) och det löser företagets bilbehov utan att binda kapital i tillgångar.

Nästa steg.

Relaterade produkter.

Volkswagen Financial Services är en del av erbjudandet från Volkswagen och säljaren är vårt ombud. Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring erbjuds ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.