2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Funktion möter form – komforttillbehör och styling som gör din Volkswagen mer Volkswagen.

Det finns många sätt att utrusta din Volkswagen så att resan blir ännu lite trevligare, säkrare och bekvämare. Under rubriken ”Komfort” i vår tillbehörskatalog hittar du allt som gör din Volkswagen snyggare, smartare och mer praktisk på både in- och utsidan. Vare sig du söker modellanpassade bagagerums- och golvmattor, styling-tillbehör, extraljus eller motor-/kupévärmare – se till att du möter varje årstid med ett leende med originaltillbehör från Volkswagen.

Locka fram den bästa sidan hos din Volkswagen.

image

Ge din Volkswagen ett snyggare sportigare eller elegantare utseende med stylingprodukterna från Volkswagen Originaltillbehör. Med en sänkningssats, nya bakljus eller en spoilersats förstärker du utstrålningen hos din Volkswagen.

Snygga, tål stryk, lever länge – mattorna från Volkswagen Originaltillbehör.

image

Med tiden kommer interiören i din Volkswagen att bli både trampad på, nedtyngd och nött, det kan vi garantera. Det största slitaget i din Volkswagen kommer att lastutrymmet och golvet utsättas för. Men det är enkelt att skona interiören med modellanpassade mattor från Volkswagen Originaltillbehör. Golvmattorna finns i stilrena gummi- eller textilutföranden och är smutsavvisande, stryktåliga och lätta att rengöra när det behövs. De praktiska och robusta lastrumsmattorna finns i en mängd modellanpassade utföranden, bland annat formgjutna, som ser till att hålla bagaget på plats och som skyddar lastutrymmet från repor, smuts och fläckar. 

Universallösningen för bilsemestern.

image

Takboxen är det ultimata multifunktionstillbehöret för bilen. I samarbete med Thule och Packline erbjuder vi en serie snygga, smarta och rymliga takboxar för alla slags transportbehov. Gemensamt för samtliga takboxar är att de är lättmonterade och försedda med användarvänliga funktioner samt flexibla och lås- och öppningsfunktioner för maximal i- och urlastningskomfort. Hitta din takbox i vår tillbehörskatalog.

Se till att din Volkswagen håller rätt temperatur.

image

Att kliva in i en behagligt tempererad kupé sommar som vinter tillhör en av bilägandets fröjder. Med en parkeringsvärmare kan du se till att skapa en perfekt temperatur i din Volkswagen året runt. Dessutom slipper du kallstarter vilket gör att motorn kommer upp i arbetstemperatur snabbare efter start. Smart, miljövänligt och skonsamt för motorn. I vår tillbehörskatalog hittar du en mängd modellanpassade parkerings- och kupévärmaralternativ till din Volkswagen.

Volkswagen Originaltillbehör – du vet att det kommer att fungera.