2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Barn i bilbarnstol

Säkerhet för de minsta – vår hjärtefråga.

För oss på Volkswagen är barnsäkerhet en hjärtefråga. Vi är därför väldigt stolta över samarbetet med bilbarnstolstillverkaren BeSafe. Såväl våra bilmodeller som BeSafes bilbarnstolar har genomgått extrema krocktester där konstruktionen kontrollerats grundligt, det är det enda sättet att vara säker på att de minsta färdas så tryggt och behagligt som det går. Vi erbjuder BeSafes serie av bilbarnstolar som passar alla åldrar. Samtliga stolar är utformade för att vara säkra och bekväma samt smidiga att fästa och använda. Vi vill också göra det möjligt för barn att färdas bakåtvänt så länge som möjligt utan att det ska bli för trångt.

Naturligtvis erbjuder vi även en rad andra lämpliga Volkswagen Originaltillbehör såsom sätesskydd, gravidbälten och babyspeglar. I vår tillbehörskatalog hittar du all utrustning som gör resan med barn i bilen säkrare och bekvämare.

Bilbarnstolar från BeSafe – det självklara valet i din Volkswagen.

I samarbete med BeSafe erbjuder vi en serie bilbarnstolar som utvecklats och testats grundligt för maximal säkerhet. Bilbarnstolarna passar alla åldrar, från 0 månader upp till 12 år. Det gör bilbarnstolarna från BeSafe till det säkra förstahandsvalet i din Volkswagen.

Öka åkkomforten och säkerheten ombord för både stora och små.

Vi erbjuder en rad smarta och praktiska tillbehör som gör färden både smidigare och säkrare såsom gravidbälten, sätesskydd, babyspeglar, barnstolsöglor, förankringsband och solskydd. I vår tillbehörskatalog hittar du hela utbudet från Volkswagen Originaltillbehör.