2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Serviceavtal.

Volkswagen Serviceavtal.

Med en välservad Volkswagen kommer du längre. Och med Volkswagen Serviceavtal slipper du överraskningar när det är dags att serva den. När du lämnar in din Volkswagen på en auktoriserad Volkswagen serviceverkstad tas den omhand av specialutbildade servicemekaniker som kan din bil och som bara använder Volkswagen Originaldelar. Du betalar en låg fast månadskostnad och vet redan i förväg vad servicen kommer att kosta. Enkelt, tryggt och smidigt.

Volkswagen Serviceavtal finns i två varianter med olika omfång och innehåll: Volkswagen Serviceavtal och Volkswagen Service- och underhållsavtal. I bägge avtalsformerna ingår förlängd Volkswagen Mobilitetsgaranti. Företag har även möjlighet att lyfta momsen på månadskostnaden för serviceavtal.

Fördelar med Volkswagen Serviceavtal.

Smidig och förmånlig helhetslösning för dig och din Volkswagen.

För oss är det viktigt att tillvaron med din Volkswagen ska vara så enkel, smidig och billig som möjligt. Därför erbjuder vi dig en förmånlig helhetslösning där du kombinerar ditt Volkswagen Serviceavtal med Volkswagen Försäkring och märkesfinansiering. Du får allt på en och samma faktura som du betalar varje månad. Tryggt för både dig och din Volkswagen.

 

image

Fakta om Volkswagen Serviceavtal.

Kampanjavtal 99 kr/månaden
För endast 99 kr i månaden kan du teckna ett serviceavtal för din Volkswagen som gäller under 36 månader eller i 4500 mil totalt beroende på vad som inträffar först. Under avtalstiden ingår alla serviceintervaller enligt Volkswagens serviceplan samtidigt som du vet vad din Volkswagens service kommer att kosta och får överblick över dina bilkostnader.

Kampanjavtal
Ovan beskrivet om produkten samt nedan gällande vad ingår anser standardavtal. Avvikelser kan förekomma vid till exempel kampanjavtal. Kontakta din återförsäljare för mer information gällande villkor i kampanjavtal.

Nästa steg.

Relaterade sidor.

Volkswagen Financial Services är vårt sätt att göra ditt bilinnehav så smidigt, enkelt och förmånligt som möjligt. Din kontakt är någon av våra kunniga Volkswagen-säljare som hjälper dig till en oslagbar helhetslösning för din Volkswagen inklusive finansiering, serviceavtal och förmånlig försäkring. Du får allt på en faktura som du betalar en gång i månaden. Svårare behöver det inte vara.