2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18

Serviceavtal.

Volkswagen Serviceavtal.

Volkswagen Serviceavtal innebär en låg fast månadsbetalning för service hos auktoriserad Volkswagenåterförsäljare. Enkel kontroll på kostnaderna samtidigt som bilen servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg och förlängd Volkswagen Mobilitetsgaranti. Företag har även möjlighet att lyfta momsen på månadskostnaden för serviceavtal.

Fördelar med Volkswagen Serviceavtal.

Attraktivt helhetserbjudande.

Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för din Volkswagen. Kombinera Volkswagen Serviceavtal med Volkswagen Försäkring och märkesfinansiering för ett attraktivt helhetserbjudande - allt på en faktura och betalning per månad.

image

Fakta om Volkswagen Serviceavtal.

Kampanjavtal 99 kr/månaden
För endast 99 kr i månaden, går det att teckna ett serviceavtal som gäller under 36 månader eller 4.500 mil totalt - det som inträffar först. Under avtalstiden ingår alla serviceintervaller enligt Volkswagens serviceplan och på köpet får du bra kontroll på dina bilkostnader.

Kampanjavtal
Ovan beskrivet om produkten samt nedan gällande vad ingår anser standardavtal. Avvikelser kan förekomma vid till exempel kampanjavtal. Kontakta din återförsäljare för mer information gällande villkor i kampanjavtal.

Nästa steg.

Relaterade sidor.

Volkswagen Financial Services är en del av erbjudandet från Volkswagen och säljaren är vårt ombud. Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring erbjuds ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.