2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Motorolja och -vätskor.

Motorolja och -vätskor.

Motorolja & -vätskor.

Som balsam för din Volkswagens själ: Volkswagen Originalmotoroljor och -driftvätskor ser till att kraften, komforten, bränsleekonomin och säkerheten i din Volkswagen alltid är på topp. Exakt så som den konstruerades för att vara. Volkswagen-kvalitet för din Volkswagen är helt enkelt det bästa sättet att visa omtanke om din bil. 

Engine Oil.

Volkswagen Originalmotorolja.

Motoroljan i din Volkswagen har många uppgifter; den ska smörja, skydda och rengöra motorn så att körglädjen, prestandan och bränsleekonomin fortsätter att hålla samma höga nivå som när din Volkswagen var ny. Till varje enskild Volkswagen-motor finns en specifik Originalmotorolja som ser till att motorn i din bil arbetar mjukare, effektivare och starkare. Så se till att ge motorn i din Volkswagen en riktig vitamininjektion när det är dags för service – med Volkswagen Originalmotorolja.

Klicka på knappen nedan om du vill veta mer om fördelarna med Volkswagen Originalmotorolja, vilka olika kvaliteter som finns och hur du hittar rätt motorolja till din Volkswagen.

 

image

AdBlue®.

AdBlue® är en avgasreningsvätska vars innehåll minskar mängden skadliga kväveoxider i avgaserna från bilar med dieselmotor. Klicka på knappen nedan om du vill veta mer hur AdBlue® gör din körning grönare, hur du använder den och hur ofta du behöver fylla på.

image

Volkswagen Originaldriftvätskor.

Utan driftvätskor fungerar ingenting i din Volkswagen – de skyddar motorn mot rost, värme och kalkavlagringar, ser till att ditt bromssystem fungerar med yttersta precision, håller sikten fri och gör kupéluften renare. Volkswagen Originaldriftvätskor är utvecklade specifikt för att få komponenterna i din Volkswagen att ge ett friktionsfritt samspel i många mil. Kort sagt – de ser till att din Volkswagen fungerar som det var tänkt.