2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Originaldelar.

Volkswagen Originaldelar®

Volkswagen Originaldelar är specifikt utvecklade för att passa just din bil. En Originaldel från Volkswagen håller alltid samma höga kvalitet som delarna som monterades på din Volkswagen när den var ny. Det innebär att varje komponent är konstruerad för maximal livslängd, säkerhet och prestanda. Kort sagt: med Volkswagen Originaldelar kommer din Volkswagen fortsätta vara 100 procent Volkswagen. Precis som det var tänkt.

image

Batterier.

Systemen i dagens bilar blir mer och mer avancerade och kräver allt mer energi. Ett friskt och starkt startbatteri är därför en förutsättning för att din Volkswagen och alla dess funktioner ska fungera som det är tänkt. Volkswagens Originalstartbatterier är konstruerade för att alltid kunna ge din Volkswagen rätt mängd energi vid rätt ögonblick. Rätt underhållet och omhändertaget kommer ditt Originalstartbatteri från Volkswagen alltid att leverera maximal tillförlitlighet, funktion, och säkerhet. I ur och skur. Volkswagen-kvalitet helt enkelt.

image

Bromsar.

Med Volkswagen Originalbromsar kan du känna dig säker. Säker på att bromsarna alltid ger din Volkswagen kortast möjliga bromssträcka, att de är optimerade specifikt för din bils egenskaper, vikt och prestanda och att du alltid kommer att bromsa med maximal precision. Att Volkswagen Originalbromsar är tillverkade med högsta kvalitet för maximal slitstyrka och livslängd säger sig självt. Det är ju trots allt en Volkswagen Originaldel.

image

Glas och sikt.

Att se och synas ordentligt i trafiken är A och O. Med Volkswagen originalvindruta, -torkarblad och -lampor behöver du aldrig kompromissa med sikten eller säkerheten. Eftersom Volkswagens Originaldelar utvecklade för just din bil är passformen perfekt. Det ger dig optimal överblick av allt som händer runt bilen. Och med Volkswagen Försäkring betalar du bara 1 800 kronor när du byter till en ny Volkswagen Originalvindruta. Enkelt, smidigt och tryggt.  

image

Motor.

Motorn är hjärtat i din Volkswagen och det ska slå länge. Vi på Volkswagen bygger våra bilar för eett långt liv men även du kan göra en insats för att ge motorn i din Volkswagen rätt förutsättningar för en bekymmersfri tillvaro. Med Originaldelar från Volkswagen kan du vara säker på att alla komponenter, delar och tillsatser som används är konstuerade för att fungera perfekt tillsammans. Det ökar livslängden på motorn och dess komponenter. Det tjänar både du och din Volkswagen på i längden.

Ta hand om hjärtat i din bil – investera i tändstift, kuggremmar, smörjmedel och kylvätsketillsatser från Volkswagen Originaldelar. 

image

Motorolja & vätskor.

Din Volkswagen – ett väloljat maskineri. Motoroljan och driftvätskorna smörjer och skyddar motor, drivlina, bromssystem och övriga komponenter i din Volkswagen, därför är det viktigt att de är av rätt kvalitet och att de byts regelbundet. Volkswagen Original motorolja, driftvätskor och tillsatser är specifikt utvecklade för att få din Volkswagen att fungera precis så friktionsfritt och pålitligt som det var tänkt. Dessutom gör de att du kan njuta av prestandan och körglädjen i din Volkswagen fullt ut, mil efter mil – i idag och i många år framöver.

Ge din Volkswagen den omtanke den förtjänar – med Volkswagen Originalolja och -vätskor.