2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Originaldelar.

Volkswagen Originaldelar®

Säkra, med hög kvalitet och perfekt anpassade till din Volkswagen: Med Volkswagens Originaldelar är du tillbaka på vägen säkert och bekvämt efter reparation eller underhåll, och din Volkswagen är fortfarande till 100 procent original.

Batterier.

Energin från startbatteriet är en förutsättning för att din Volkswagen ska fungera. Strikta processriktlinjer för produktion, förvaring och vård av ditt originalbatteri från Volkswagen garanterar att du får bästa möjliga kvalitet, säkerhet och samt en felfri funktionalitet.

Bromsar.

Volkswagens originalbromsar är individuellt anpassade efter motorns prestanda, fordonets vikt och den högsta hastighetsgräns som gäller för din Volkswagen-modell. Du får beprövad pålitlig hållbarhet och finjusterad anpassad bromskomfort med minimalt slitage vid varje resa.

Glas och sikt.

Njut av utsikten med Originaldelar från Volkswagen. Att se och synas är helt nödvändigt i trafiken. Volkswagens originalglas, torkarblad och lampor ger dig en klar bild av allt som händer, både framför och bakom bilen.

Motor och växellåda.

Undvik de motorskador som kan bli följden om man blandar material från tredjepartsleverantörer och håll din Volkswagen i toppskick med Originaldelar från Volkswagen. Tändstift, kuggremmar, smörjmedel och kylvätsketillsatser: Volkswagens Originaldelar är goda nyheter för motorer och växlar.

Filter.

Vill du ha en garanterat lång livslängd på motorn och samtidigt kunna andas frisk luft? Originalfilter från Volkswagen filtrerar bort alla orenheter och samlar upp smuts. Dessutom kan den som lider av allergi andas lättare tack vare Volkswagens damm- och pollenfilter. Funktionalitet på hög nivå i nästan alla situationer, i alla väder och vart du än vill köra.

Ekonomidelar.

Lägre kostnader utan att tumma på säkerhet och funktion. Produkterna i Ekonomiserien är en smart lösning för fordon som är äldre än åtta år, själklart med alla krav som ställs på en Originalprodukt. Köp vanliga slitdelar åt din Volkswagen och spara upp till 20-30 procent*.

* Jämfört med motsvarande Volkswagen Originaldelar

Originalutbytesdelar från Volkswagen.

Som nya, långvarigt bibehållet värde. Använd vårt omfattande utbud av originalutbytesdelar och spara i genomsnitt 40 procent.* Snälla mot plånboken, och samtidigt resurssnåla.

* Jämfört med motsvarande Volkswagen Originaldelar