2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Originaldelar.

Volkswagen Originaldelar®

En Originaldel är helt anpassad till en specifik bil, och förutom att våra Originaldelar verkligen passar till bilen, passar den också på bilen. Passformen vid montering är perfekt och man slipper tidsödande anpassningar. Med våra Originaldelar kan du vara säker på att du får den absolut senaste tekniken och säkerhetstänkandet. Med våra Originaldelar kan du vara säker på att du får den absolut senaste tekniken och säkerhetstänkandet.

Batterier.

Energin från startbatteriet är en förutsättning för att din Volkswagen ska fungera. Strikta processriktlinjer för produktion, förvaring och vård av ditt originalbatteri från Volkswagen garanterar att du får bästa möjliga kvalitet, säkerhet och samt en felfri funktionalitet.

Bromsar.

Volkswagens originalbromsar är individuellt anpassade efter motorns prestanda, fordonets vikt och den högsta hastighetsgräns som gäller för din Volkswagen-modell. Du får beprövad pålitlig hållbarhet och finjusterad anpassad bromskomfort med minimalt slitage vid varje resa.

Glas och sikt.

Njut av utsikten med Originaldelar från Volkswagen. Att se och synas är helt nödvändigt i trafiken. Volkswagens originalglas, torkarblad och lampor ger dig en klar bild av allt som händer, både framför och bakom bilen. Om du har en Volkswagen Försäkring så betalar du endast 1 800 kronor när du byter till en ny vindruta.    

Motor och växellåda.

Undvik de motorskador som kan bli följden om man blandar material från tredjepartsleverantörer och håll din Volkswagen i toppskick med Originaldelar från Volkswagen. Tändstift, kuggremmar, smörjmedel och kylvätsketillsatser: Volkswagens Originaldelar är goda nyheter för motorer och växlar.

Ekonomidelar.

Lägre kostnader utan att tumma på säkerhet och funktion. Produkterna i Ekonomiserien är en smart lösning för fordon som är äldre än åtta år, självklart med alla krav som ställs på en Originalprodukt. Köp vanliga slitdelar åt din Volkswagen och spara upp till 20-30 procent*.

* Jämfört med motsvarande Volkswagen Originaldelar

Originalutbytesdelar från Volkswagen.

Som nya, långvarigt bibehållet värde. Använd vårt omfattande utbud av originalutbytesdelar och spara i genomsnitt 40 procent.* Snälla mot plånboken, och samtidigt resurssnåla.

* Jämfört med motsvarande Volkswagen Originaldelar