2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25

Tillbehör.

Tillbehör.

Originaltillbehören från Volkswagen är av hög kvalitet och perfekt anpassade efter din Volkswagen, ända in i minsta detalj, och tillverkade strikt enligt Volkswagens normerkravkrav. Bara på så sätt kan du vara säker på att varenda enskild komponent fungerar perfekt ihop med de övriga. Oavsett om det rör sig om transportlösningar, eftermonterade förarhjälpssystem, tillbehör eller utrustning som används för att utvidga multimediasystemet – i vår omfattande katalog med originaltillbehör från Volkswagen hittar du rätt delar tillbehör som kompletterar och matchar din Volkswagen.

Motorolja och -vätska.

Med en väloljad motor blir körningen säkrare. Med Volkswagens originalservicevätskor kan din Volkswagen prestera så bra som möjligt. De skyddar mot rost, värme och kalkavlagringar, överför levererarförmedlaröverför bromskraften, ger bättre sikt och håller luften renare. Upptäck originalmotoroljorna och servicevätskorna – bara ett kort stopp för att fylla på dem ger ditt fordon en lång livslängd. Med AdBlue släpper ett dieselfordon ut mindre kväveoxider.

Hjul och däck.

Vi undersöker ditt fordon och rådgör med dig – kundnöjdhet och servicekvalitet är oerhört viktigt för oss. Våra utbildade Volkswagen-specialister ser till att din Volkswagen presterar bra och tillförlitligt med ett attraktivt pris/prestanda-förhållande. Med vår expresservice får du högsta kvalitet vid en rad kontroller och reparationer och arbetet utförs på under 60 minuter. Utan att du behöver boka tid.