jultröja från Volkswagen
Samarbeten

En varm tanke från oss på Volkswagen.

Samarbeten

En varm tanke från oss på Volkswagen.

6 april 2021

Vintern är tiden på året när vi alla behöver visa extra mycket omtanke, för både människor och djur. Så ta det försiktigt på vägarna och använd säkerhetssystemen i din bil. Night Vision till exempel, som med hjälp av en värmekamera upptäcker djur och människor på eller vid vägen. 

En unik tröja, till förmån för Bris.

Vi auktionerade ut den unika tröjan och intäkten på 2750 kronor gick oavkortat till Bris. Auktionen hölls i samband med julhelgerna, då det är extra viktigt att utsatta barn alltid har någon att prata med.

Den unika tröjan finns i bara ett exemplar. Den stickades konsthantverksmässigt i Sverige av 100 % ull från Shetland, en del av motivet är dessutom i reflexgarn så att tröjan syns i mörker. Observera att tröjan som auktioneras ut handstickades under tiden auktionen hölls, mönstret kan komma att skilja sig något från bilden.

Tänk säkert.

Vi bryr oss om dig som kör en Volkswagen, och dina medtrafikanter också. Därför lägger vi stor vikt vid säkerhet. Våra bilar innehåller som standard flera avancerade säkerhetssystem som du ofta får betala extra för hos andra. Dessutom kan vi till vissa modeller erbjuda extra avancerad teknologi. Till exempel Night Vision som med hjälp av en värmekamera upptäcker djur och människor på eller vid vägen.

Kör försiktigt på vintervägarna och ta hjälp av säkerhetssystemen i din bil. 

Mer om Bris.

Intäkten från tröjan går oavkortat till Bris. De gör ett viktigt arbete för att säkra barnens röst i samhället, dels genom att bevaka och tillvarata barns rätt i olika frågor, och dels genom att vara en samtalspartner för utsatta barn som inte har någon annan att vända sig till. Det är något som vi på Volkswagen tycker är viktigt.

Läs mer om BrisOpens an external link
Bli månadsgivareOpens an external link

Bläddra vidare i VW Magsin

Bris lyssnar och ger hopp

”Elis” levererar mat till sjukvården

The Beetle's Abbey Road 

Bläddra vidare i VW Magsin