2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Ski Team Edition.

Med 4MOTION och WiFi.

Med 4MOTION fyrhjulsdrift blir vinterresan ett sant nöje. Då får du bättre väggrepp, körstabilitet och inte minst framkomlighet när du som mest behöver det. Just nu erbjuder vi dessutom Ski Team Edition till alla våra modeller med 4MOTION. Då ingår en 4G WiFi-router laddad med en surfpott på hela 300 GB som till exempel räcker till ca 300 timmar streamad video. Läs mer om erbjudandet och bilarna nedan.

Bättre underhållning med WiFi i bilen.

Till alla våra modeller med 4MOTION fyrhjulsdrift ingår en 4G-router som ger alla i bilen WiFi. Routern är även portabel vilket gör att du kan surfa vidare inne i stugvärmen. Detta ingår: portabel WiFi-router med en surfpott på 300 GB (motsvarande ca 300 timmar streamad video) samt en hållare och ett fäste för surfplatta från Volkswagen Tillbehör. Erbjudandet gäller t o m 31/3 2016. Värde cirka 11 500 kr.

  • V6 TDI 204 hk Business Edition

    Touareg

    En robust lyxbil. En elegant terrängbil. En stark snygging. Både tekniskt nytänkande och bibehållen off-road-känsla. Touareg bjuder på exklusiv komfort och trygghet men har samtidigt 4MOTION fyrhjulsdrift och generös markfrigång som ger optimal framkomlighet på alla underlag. Lyxig eller praktisk? Med Touareg får du både och.

    Bygg din bil
image

Vi stödjer Ski Team med frihet och bilar.

Sedan säsongen 2008/09 samarbetar vi med det svenska landslaget i längdskidor. Vi har valt att satsa på längdskidåkning eftersom det är en bred sport som tilltalar många – både utövare och de som är intresserade av att följa tävlingarna. Vi sponsrar Ski Team med det de behöver mest: Frihet. Förbundet och utövare har genom vårt samarbete tillgång till ett antal bilar som är rymliga, säkra och bra på att ta sig fram även på besvärligt vinterväglag. På så sätt ger vi Ski Team friheten att fokusera på träningen, tävlingar och dessutom hinna med lite vardag däremellan. Följ Ski Team, Skidförbundet och svensk längdskidåkning på www.skidor.com.