2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
SkiTeam Sweden X-Country

Längdskidåkning.

Ski Team Sweden X-Country. Svenska landslaget i längdskidåkning.

Volkswagen är sponsor och samarbetspartner till svenska längdskidlandslaget sedan säsongen 2008/09.

Volkswagen samarbetar med det svenska landslaget i längdskidor och förser förbundet med ett antal bilar för material och persontransport.

Volkswagen satsar på längdskidåkning eftersom det är en bred sport som tilltalar många. Dessutom passar våra bilar bra för sportens utövare, eftersom de är rymliga, säkra och bra på att ta sig fram även på besvärligt vinterväglag.

Bilar för vinterns väglag.

Med 4MOTION fyrhjulsdrift blir bilresan säker och bekäm, oavsett underlag eller väglag. Läs mer om våra fyrhjulsdrivna modeller med nya Tiguan Allspace i spetsen. 

Vid köp av en av Volkswagens fyrhjulsdrivna modeller ingår just nu en Takbox från Thule. Nu kan du, precis som Svenska Längdlandslaget, ska kunna ägna dig helhjärtat åt det vintern erbjuder. 

Följ stjärnorna i vinter.

Svenska landslaget i längskidåkning säsongen 2017-18.

När du beställer en Volkswagen med 4MOTION fyrhjulsdrift ingår utan extra kostnad ett tremånaders abonnemang på on-line-tv-tjänsten SPORTlib.

Med Follow Längdlandslaget får du inblickar bakom tävlingskulisserna hos våra skidstjärnor, från att de laddar upp inför loppen till snacket efteråt. 

Följ Volkswagen cup live.

2017-11-29

I helgen är det säsongsdebut för Svenska Skidförbundets nationella seniorcup, Volkswagen cup. I år går det att följa alla tävlingar live på webben.