2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Fotboll på elitnivå. Bilpartner till Allsvenskan, Superettan och UEFA Euro2020.

Panoramavy Malta

Vinn en resa för dig och vän till en EM-kvalmatch!

Det enda du behöver göra är att svara på två frågor:
 1. Vill du se Malta-Sverige på Malta (11-13 oktober) eller Färöarna-Rumänien på Färöarna (11-13 oktober)?
 2. Vem skulle du vilja ta med dig och vad är ert bästa fotbollsminne?

Glöm inte att skriva vilken stad ni önskar resa ifrån. Tävlingen avslutas 2/9 2019. Flyg, hotell och matchbiljetter ingår. Tävlingen hittar du på vår Instagram. Lycka till!

Tävlingsregler

 1. Genom att delta i tävlingen accepterar du tävlingsvillkoren och godkänner att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Vi ser alltid till att samla in personlig information ansvarsfullt med hänsyn till din integritet. Läs mer om vår integritetspolicy här 
 2. Ansvarig för tävlingen är Volkswagen Sverige.
 3. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige samt fyllt 18 år vid tävlingens start. 
 4. För att tävla behöver du kommentera i tävlingsposten på Facebook eller Instagram om du vill se EM-kvalmatchen mellan Malta-Sverige på Malta (11-13 oktober) eller Färöarna-Rumänien på Färöarna (11-13 oktober) samt vem skulle du vilja ta med dig och vad ert bästa fotbollsminne är.  11 vinnare kommer att väljas.
 5. Tävlingen är öppen från 2019-08-23 till 2019-09-02.
 6. Priset består av matchbiljetter för 2 personer, flygbiljetter och dubbelrum på hotell. Flygbiljetterna gäller från Arlanda, Landvetter eller Kastrup.  
 7. Det är på den tävlandes eget ansvar att det inlämnade bidraget inte står i strid med tillämplig lagstiftning och/eller inte innefattar rättigheter tillhörande annan part.
 8. Ingen person kan vinna mer än ett pris.
 9. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Volkswagens beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas.
 10. Vid misstanke om fusk i något avseende äger Volkswagen rätt att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan ej överklagas.
 11. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Volkswagens marknadsavdelning. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
 12. Vinnarna kommer att kontaktas via privat meddelande på Facebook eller Instagram. Volkswagenkommer att försöka nå vinnaren under 5 arbetsdagar och om inte vinnaren gått att nå ägerVolkswagen rätt att utse en ny vinnare i tävlingen. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

Från 2016 är Volkswagen Officiell bilpartner till ligorna Allsvenskan och Superettan. Med ett nytt avtal på europeisk nivå kommer Volkswagen också stå som mobilitetspartner till fotbolls-EM 2020.

Genom avtalet med Svensk elitfotboll satsar Volkswagen Sverige på ett långsiktigt samarbete som förstärker Volkswagens engagemang på klubbnivå och ger både ligorna och klubbarna en stark etablerad samarbetspart som vill vara aktivt delaktiga i utvecklingen av ligorna.

Volkswagen syns numera på samtliga matcher i Allsvenskan och Superettan med reklam och andra aktiviteter, i tillägg till den aktivering som görs lokalt med återförsäljaren på orten.

– I och med avtalet med SEF tar vi vår satsning på fotbollen ett steg vidare. Fotboll har en stark förankring hos svenskarna och hos många av våra kunder, det är en riktig folksport och det passar oss väl. Den svenska elitfotbollen skapar också möjligheter till ett brett engagemang på alla nivåer, inte minst hos barn och ungdom, säger Sten Forsberg, chef för Volkswagen Sverige.

Svensk Elitfotboll är nöjda med samarbetet och ser detta som ett bevis på hur attraktiv den nationella klubbfotbollen blivit.

– Detta är ytterligare ett steg mot vårt mål att vara Nordens bästa liga, säger Mats Enquist, Generalsekreterare på Svensk Elitfotboll, och Volkswagen är en perfekt partner för oss i vårt fortsatta arbete med ligornas utveckling. Vi är mycket glada för deras starka stöd till fotbollen.

image

Volkswagen ny mobilitetspartner till UEFA.