2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

up!

Det är inte bara när det gäller designen som nya up! bjuder på nytänkande och innovativa lösningar, även tekniken imponerar. Och bäst av allt – många av finesserna är standard! Volkswagen up! är liten och smidig att köra men stor när det gäller säkerhet, komfort och utrymmen.

Highlights & Design.

Du kommer överraskas både av hur rymlig up! är och hur välutrustad den är. När du väljer din up! kan du vara säker på att du hittar din favorit. Välj mellan härliga färger och dekorer, både ut- och invändigt, tonade rutor samt dina favoritfälgar. Du kan också välja mellan tre olika ”drivmedel” - bensin, biogas eller el.

Utrustningsversioner.

Up! erbjuds i tre olika modellversioner som du sedan kombinerar med färger på ut- och insidor, klädselval och mönster. Ja, och så de tre motoralternativen. Nu är det up! till dig att visa vem du är.

Motorer & Teknik.

Oavsett vilket motorval som passar dig får du en modern drivkälla som utvecklats för att göra minimal inverkan på miljön samtidigt som den ska ge maximal effektivitet och prestanda.

Komfort & Funktion.

Även om up! är liten och smidig i stadstrafik, har den rikligt med utrustning och generösa proportioner inuti. Det är dessutom en bil med ett enkelt handhavande som det är lätt att trivas i.

Säkerhet.

Volkswagen up! är fullt utrustad med säkerhetshöjande lösningar med säkerhetssystem och teknik hämtat från betydligt större bilar. Exempel på detta är autobromssystemet City Emergency Brake och ESC elektroniskt stabiliseringssystem som båda ”jobbar” för att undvika olyckor. Baksätets platser har ISOFIX-bilbarnstolsfästen, LED-varselljus och automatiskt halvljus är standard och som tillval kan up! utrustas med parkeringssensorer och farthållare. Alla åkande omgärdas av en bur i ultrahållfast stål som tar emot krocken och i framsätet skyddar dubbla krockkuddar samt sidokrockkuddar passagerarna.

Infotainment.

När du kopplar in din iPhone eller Android till din Volkswagen up! förvandlas mobiltelefonen till en integrerad enhet med möjlighet till mängder av smarta och säkerhetshöjande funktioner via olika appar. Du använder den för att ringa handsfree, navigera och spela upp ditt musikbibliotek i telefonen. Till det standardmonterade radiosystemet Composition Phone ingår mobiltelefonhållare, sex högtalare och systemet har USB- och AUX-anslutning. På den 5 tum stora färgskärmen styrs radio, ljud och några av bilens funktioner.

Nästa steg.