--:--
--:--
--:--

Volkswagen T-Roc Cabriolet

  1. T-Roc Cabriolet

Med T-Roc Cabriolet känner du dig fri

Letar du efter det där speciella? Lite äventyr i vardagen, mellan arbete, matkassar och dagishämtning? T-Roc Cabriolet är en frisk fläkt på flera sätt. Med en kombination av det bästa från två världar känns nästan allt möjligt i T-Roc Cabriolet. Du får både kraft och elegans till exempel. Och sportig känsla med komfort. Plus en bil både med och utan tak.

Motorjournalisterna har redan upptäckt den.

”Vill man ha en praktisk crossover men känner att man bara måste kunna fälla taket en solig sommardag är T-Roc Cabriolet minst sagt ett av väldigt få val”(Högsta Växeln, 14 maj 2020)

”En taklös uppstickare i en klass för sig” (DI Weekend, 15 maj 2020)

”Den andas lyx och frihet på ett sätt som en cab ska göra och samtidigt har den praktiska suvegenskaper som hög markfrigång”(Vi Bilägare, nr 8 2020)

”Snygg och sticker ut. Tål att köras nercabbad i alla väder och temperaturer!” (Aftonbladet, 5 maj 2020 )

Design

  • vit T-Roc cabriolet parkerad på en väg och en kvinna går framför
    vit T-Roc cabriolet parkerad på en väg och en kvinna går framför

Kraftfull utstrålning

  • vit T-Roc cabriolet parkerad på en väg och en kvinna går framför
    vit T-Roc cabriolet parkerad på en väg och en kvinna går framför

Dags för en ny resa mot dagens utmaning. Nya T-Roc Cabriolet är en allround-bil med förmåga att hantera de flesta situationer. Därför blir din resa vad du gör den till. Men du kan alltid vara säker på att du syns bra i trafiken med LED-bakljusen som är standard. Vill du ha extra bra ljusstyrka väljer du till LED-strålkastare. 

Komfort

Välj vad som är viktigt för dig

En klassisk hastighetsmätare eller en högupplöst kartbild? Varför inte både och? Och kanske även namnen på den låt som spelas just nu. Den digitala mätartavlan ger dig många möjligheter samtidigt. Du väljer helt enkelt det du vill se på den högupplösta skärmen, som genom tillval finns i storlek ända upp till 29,7 cm (11,7 tum).

Infotainment