Volkswagen T-Roc Cabriolet

Med T-Roc Cabriolet känner du dig fri

Letar du efter det där speciella? Lite äventyr i vardagen, mellan arbete, matkassar och dagishämtning? T-Roc Cabriolet är en frisk fläkt på flera sätt. Med en kombination av det bästa från två världar känns nästan allt möjligt i T-Roc Cabriolet. Du får både kraft och elegans till exempel. Och sportig känsla med komfort. Plus en bil både med och utan tak.

Design

Friheten följer med på vägen

T-Roc Cabriolet öppnar för nya möjligheter. Som exempelvis en rundtur med vinden i håret, om vädret är det rätta. Vindskyddet som finns som tillval dämpar turbulensen för alla passagerare och minskar dessutom störande oljud. Skulle vädret inte vara med på noterna, så kan du med fjärrkontrollen1 eller en knapp stänga kupén med suffletten på 9 sekunder2. Alla passagerare är säkra i bilen tack vare den automatiska störtbågen bakom baksätet. Så stäng dörrarna och cabba ner.

1Endast i kombination med tillvalet ”Keyless Access”.
2Bara i hastigheter upp till 30 km/h.

Komfort

Välj vad som är viktigt för dig

En klassisk hastighetsmätare eller en högupplöst kartbild? Varför inte både och? Och kanske även namnen på den låt som spelas just nu. Den digitala mätartavlan ger dig många möjligheter samtidigt. Du väljer helt enkelt det du vill se på den högupplösta skärmen, som genom tillval finns i storlek ända upp till 29,7 cm (11,7 tum).

Infotainment

Bästa beatet

Tänk dig att köra nercabbat på en kustväg med din favoritmusik i högtalarna. Med ”beats” ljudsystem som innebär sex högtalare, en kraftfull sub-woofer och 400 W uteffekt så blir ljudet inget annat än perfekt. Dessutom ingår Apple Music utan kostnad för upp till 6 månader helt utan reklam på alla dina enheter.

Läs mer om Apple Music-erbjudandet

T-Roc Cabriolet går snart att beställa

Vill du vara först med att få information om T-Roc Cabriolet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox.