En man står med växter i famnen framför VW T-Roc Cab i solnedgången

Volkswagen 
T-Roc Cabriolet

Volkswagen 
T-Roc Cabriolet

T-Roc är tillfälligt stängd för nybeställning men det kan finnas bilar i lager med snabb leverans.

Utforska T-Roc Cabriolet

Hitta lagerbil med snabb leveransOpens an external link

Med T-Roc Cabriolet känner du dig fri

Letar du efter det där speciella? Lite äventyr i vardagen, mellan arbete, matkassar och dagishämtning? T-Roc Cabriolet är en frisk fläkt på flera sätt. Med en kombination av det bästa från två världar känns nästan allt möjligt i T-Roc Cabriolet. Du får både kraft och elegans till exempel. Och sportig känsla med komfort. Plus en bil både med och utan tak.

Motorjournalisterna har redan upptäckt den.

”Vill man ha en praktisk crossover men känner att man bara måste kunna fälla taket en solig sommardag är T-Roc Cabriolet minst sagt ett av väldigt få val”(Högsta Växeln, 14 maj 2020)

”En taklös uppstickare i en klass för sig” (DI Weekend, 15 maj 2020)

T-Roc Cabriolet har många fördelar:

--:--

Exteriör

Slås av en kraftfull utstrålning.

Digital Cockpit

Välj vad som är viktigt för dig.

Musik

Njut av bästa beatet.

 

Design

Kraftfull utstrålning

Dags för en ny resa mot dagens utmaning. Nya T-Roc Cabriolet är en allround-bil med förmåga att hantera de flesta situationer. Därför blir din resa vad du gör den till. Men du kan alltid vara säker på att du syns bra i trafiken med LED-bakljusen som är standard. Vill du ha extra bra ljusstyrka väljer du till LED-strålkastare. 

Komfort

Välj vad som är viktigt för dig

En klassisk hastighetsmätare eller en högupplöst kartbild? Varför inte både och? Och kanske även namnen på den låt som spelas just nu. Den digitala mätartavlan ger dig många möjligheter samtidigt. Du väljer helt enkelt det du vill se på den högupplösta skärmen, som genom tillval finns i storlek ända upp till 29,7 cm (11,7 tum).

Infotainment

Bästa beatet

Tänk dig att köra nercabbat på en kustväg med din favoritmusik i högtalarna. Med ”beats” ljudsystem som innebär sex högtalare, en kraftfull sub-woofer och 400 W uteffekt så blir ljudet inget annat än perfekt. 

Du kanske också är intresserad av: