Komponera din egen T-Roc.

16 färgkombinationer. Många interiöra designdetaljer att välja bland. Ett brett sortiment av fälgar. Informationen visas som du vill på skärmarna. Svart tak, panoramasoltak eller inget tak alls. Framhjulsdrift eller 4MOTION fyrhjulsdrift. Du har osedvanligt stora möjligheter att få den sportiga kompakt-suven T-Roc precis som du vill ha den.

Obegränsade möjligheter

T-Roc Cabriolet. Ett uttryck för inre styrka och obegränsad frihet. Och ur nästan varje aspekt, en imponerande crossover som gör varje ögonblick till något speciellt.

Interiör i nya VW T-Roc Cabriolet sedd uppifrån med nerfälld sufflett, förarplatsen med framsätena och den röda dekoren i fokus.

Hög kvalitet ner i minsta detalj

En röd T-Roc Cabriolet med taket nedfällt, parkerad vid sidan av gatan. En kvinna med två hundar i förgrunden.

Fantastiskt vacker

Utrymme för stora planer

Köpa & Äga

Välj rätt finansiering

När du ska välja ny bil kan det vara svårt att veta om du ska köpa eller leasa bilen. Passar ett Billån bättre än Privatleasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringarna och vad passar mig. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. 

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Exteriör & Interiör

Frihet på topp

Dörrarna stängda och taket öppet. Med den helt automatiska textil-suffletten kan du köra i den öppna vinden med en knapptryckning och få solen att stråla in på ungefär 9 sekunder. För att säkerställa att du kan njuta av omgivningarna med alla dina sinnen, kan alla sidofönster sänkas ner samtidigt, medan vindavvisaren (tillval) reglerar störande ljud och vinddrag i bilens interiör.

Om du vill sätta dig i bilen med öppen sufflett, kan du fälla ihop den med Keyless Access och din bilnyckel. Det automatiska vältskyddssystemet bakom baksätena ger extra skydd. Och om du behöver få tak över huvudet igen tar det bara 11 sekunder att stänga suffletten.

2.
Upp till en hastighet på 30 km/h.
3.
Keyless Access ger stöd inom systemets begränsningar.

IQ.Drive & Teknik

Håll ögonen på det viktigaste: vägen

Standardversionen av Digital Cockpit sammanfattar all relevant information med elegant grafik på en 8 tums färgskärm (20,3 cm). Med hjälp av multifunktionsratten kan du bekvämt komma åt funktioner som radio, telefon eller assistanssystem även under körning. Som tillval kan din T-Roc Cabriolet utrustas med Digital Cockpit Pro.1 Med en högupplöst skärm på 10,25" erbjuder den många möjligheter till individuella inställningar, som exempelvis navigeringskartan visad direkt bakom ratten.

IQ. DRIVE

IQ. DRIVE – våra assistanssystem

IQ. DRIVE

IQ. DRIVE – våra assistanssystem

En röd T-Roc Cabriolet fotad från sidan med taket nedfällt, en kvinna stiger in.
4
4.
Inom systemets begränsningar.

T-Roc Cabriolet har ”Lane Assist” körfältsvarningssystem som standard. Nödbromssystemet ”Front Assist” är också alltid inkluderat, och det känner av fotgängare och fordon och kan automatiskt bromsa i en nödsituation för att minska följderna av olyckan – eller i bästa fall helt undvika en kollision. På begäran kan T-Roc Cabriolet också utrustas med ytterligare assistanssystem som ”IQ. Drive Travel Assist” som kan kontrollera fordonet nästan helt självständigt.

5.
Föraren måste alltid vara beredd att ta över från systemet och är inte fritagen från ansvar att framföra fordonet på ett trafiksäkert sätt.

Intelligent upplysning

Tack vare tillvalet IQ.LIGHT LED-matrisstrålkastare blir du både mer synlig och kommer själv att se bättre. Den dynamiska helljusassistenten styr individuella LED-segment så att de kan tändas och släckas beroende på körsituationen. Det gör att du kan köra betydligt mer avslappnat i mörker, då du hela tiden får en god upplysning av vägbanan men inte riskerar att blända mötande trafik trots att helljuset är påslaget. Detta ger både dig själv, dina passagerare och övriga trafikanter bättre säkerhet.

Bygg din bil

Fler modeller

En vit T-Roc och en röd T-Roc Cabriolet parkerade bredvid varandra.

Föredrar du tak över huvudet? 

Med en vassare design än tidigare, högre kvalitetskänsla och högre tekniknivå är T-Roc en modell att räkna med.

Upptäck T-RocVolkswagen T-Cross. Trendig crossover.

Redo för nästan vad som helst. Volkswagen Tiguan.

Välj och bygg nya Taigo