--:--
--:--
--:--

Volkswagen T-Roc Cabriolet

Med T-Roc Cabriolet känner du dig fri

Letar du efter det där speciella? Lite äventyr i vardagen, mellan arbete, matkassar och dagishämtning? T-Roc Cabriolet är en frisk fläkt på flera sätt. Med en kombination av det bästa från två världar känns nästan allt möjligt i T-Roc Cabriolet. Du får både kraft och elegans till exempel. Och sportig känsla med komfort. Plus en bil både med och utan tak.

Motorjournalisterna har redan upptäckt den.

”Vill man ha en praktisk crossover men känner att man bara måste kunna fälla taket en solig sommardag är T-Roc Cabriolet minst sagt ett av väldigt få val”(Högsta Växeln, 14 maj 2020)

”En taklös uppstickare i en klass för sig” (DI Weekend, 15 maj 2020)

”Den andas lyx och frihet på ett sätt som en cab ska göra och samtidigt har den praktiska suvegenskaper som hög markfrigång”(Vi Bilägare, nr 8 2020)

”Snygg och sticker ut. Tål att köras nercabbad i alla väder och temperaturer!” (Aftonbladet, 5 maj 2020 )

Design

Kraftfull utstrålning

Dags för en ny resa mot dagens utmaning. Nya T-Roc Cabriolet är en allround-bil med förmåga att hantera de flesta situationer. Därför blir din resa vad du gör den till. Men du kan alltid vara säker på att du syns bra i trafiken med LED-bakljusen som är standard. Vill du ha extra bra ljusstyrka väljer du till LED-strålkastare.