Touareg parkerad på en strand.
Touareg parkerad på en strand.
Touareg parkerad på en strand.

Volkswagens SUV-familj

SUV-familjen

Volkswagens SUV-familj erbjuder inte bara rymliga bilar utan även självförtroende, för att du med full kontroll ska kunna ta dig ut på vägarna.

Valmöjligheterna är många med allt från vår kompakta SUV T-Cross till vår Touareg som tar dig genom tuff terräng men också erbjuder lyx som standard. Här har vi samlat hela familjen på en sida.

Volkswagen Tiguan i vintermiljö

Volkswagen Tiguan. Redo för nästan vad som helst.

Ska man sammanfatta Tiguan med några ord, så kommer säkerhet, underhållning och framkomlighet högt på listan. 4MOTION fyrhjulsdrift är standard och med körprofilsvalen kan du anpassa bilen till olika underlag. Executive Edition gör dessutom alla årstiders resor trevligare och säkrare, med den fjärrstyrda parkeringsvärmaren, elmanövrerade bakluckan, rattvärmen, 18 tums lättmetallfälgarna och LED-strålkastarna.

Läs mer

 

Volkswagen Tiguan Allspace i vintermiljö

Volkswagen Tiguan Allspace. Rum för äventyr.

Rymliga Tiguan Allspace är sjusitsig, och de säten som inte behövs fäller du enkelt ner om du behöver mer utrymme för till exempel vintersemesterns bagage. Passagerarna har gott om plats och den som kör har 4MOTION fyrhjulsdrift och avancerade kör- och säkerhetssystem till sin hjälp. Med Executive Edition får du också bland annat fjärrstyrd parkeringsvärmare, 18 tums lättmetallfälgar, LED-strålkastare och eluppvärmd ratt. Allt för att hela familjen ska åka bekvämt och säkert.

Läs mer

 

T-Cross snett bakifrån

Volkswagen T-Cross. Förberedd på vardagen. Men aldrig tråkig.

Nya T-Cross kan du enkelt möblera om för att passa vad du nu vill eller behöver göra för stunden. Du kan till exempel flytta baksätet bakåt och framåt, för mer benutrymme eller mer bagageutrymme. Eller också kan du helt fälla baksätet och även passagerarsätet fram, så att du kan lasta långa saker. Något som alltid ryms oavsett hur du möblerar om interiören är de avancerade säkerhetssystemen som är standard. Allt för att du enkelt och tryggt ska ta dig genom dagens alla aktiviteter.

Läs mer

 

Volkswagen T-Roc i vintermiljö

Volkswagen T-Roc. Imponerande direkt från start.

En SUV i en ny storlek, med gott om utrymme, en mängd smarta funktioner och inte minst en uttrycksfull design. Du har över trettio olika färgkombinationer att välja på. Med 4MOTION fyrhjulsdrift och DSG automatväxellåda bemästrar du allt från vackert snöiga men förrädiska landsvägar till slaskiga stadsgator och leriga skogsvägar.

Läs mer

 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there