kvinna framför e-up!
kvinna framför e-up!
kvinna framför e-up!

Våra mindre bilar

Liten storlek men med stort hjärta

Våra kompakta bilar är eleganta, bekväma och väldigt praktiska. Du kommer att bli förvånad över hur små parkeringsplatser du kan ställa bilen på. Här har du alla våra modeller med litet avtryck men stor personlighet.

Polo från sidan och framifrån

Polo

Polo har en design som väcker känslor – och uppmärksamhet. Den inbjudande interiören är både tilltalande, bekväm och digitalt uppdaterad.

Utforska Polo

kvinna framför e-up!

e-up!

Nya kvicka och smidiga e-up! har 70 % längre räckvidd – upp till 260 km. Och den har fler nyheter: lastutrymmet är större, klimatanläggning ingår, den håller automatiskt filen och du kan hantera laddning, navigation och mycket mer med din smartphone.

Utforska e-up!

En Volkswagen Golf parkerad bredvid några träd, en man går förbi.

Golf

Legendaren Golf kommer nu med helt nya motorer, ännu renare linjer i formgivningen, nya assistanssystem och en helt ny generation av infotainmentsystem.

Utforska Golf

T-Roc i vinterlandskap

T-Roc

Vill du ha en bil med gott självförtroende och som utmanar status quo, då har du kommit rätt. T-Roc är en SUV med fräck, effektfull design. Med avancerade förarassistanssystem och ypperlig väghållning får du mycket glädje bakom ratten.

Utforska T-Roc

T-Cross with woman

T-Cross

Unikt mångsidig. Ojämförligt kompakt. En blandning av trendig crossover och vardagligt slitgöra. Kort sagt, T-Cross är en modern äventyrare och en mästare på förändring.

Utforska T-Cross

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..