Volkswagen Passat Sportscombi R-Line Edition
Volkswagen Passat Sportscombi R-Line Edition
Volkswagen Passat Sportscombi R-Line Edition

Passat Sportscombi R-Line Edition

Vår mest exklusiva och sportiga version av Passat med 4MOTION fyrhjulsdrift och vassaste motorn; en BiTurbo TDI på 240 hk och 500 NM eller en direktinsprutad TSI på 272 hk. Pris från 449 900 kr1

1. Bränsleförbrukning vid blandad körning från 7,6-8,5 l/100 km. C02-utsläpp från 193-200  g/km. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter. Varje återförsäljare är fri att sätta sina egna bilpriser.

Volkswagen Passat Sportscombi R-Line Edition

Nya Passat Sportscombi R-Line Edition har en sportig design och är lackad i den unika färgen ”Moonstone Grey”. Flera detaljer på bilen har lackerats i svart för att skapa effektfulla kontraster, däribland 19"-lättmetallfälgarna Pretoria. 

Volkswagen Passat Sportscombi R-Line Edition interiör

Även invändigt är det svart som dominerar. Både förare och passagerare sätter sig skönt tillrätta i R-Line-sportstolar med carbon-läder och den nya ambientebelysningen skapar många olika färgscenarier i kupén. Den sköna lädersportratten har såväl växlingspaddlar som uppvärmning.

Volkswagen Passat Sportscombi R-Line Edition

Bilen är dessutom utrustad med bland annat adaptiv chassireglering DCC, Digital Cockpit (digitala instrument), navigationssystemet Discover Pro (9,2"), IQ.Light LED Matrix-strålkastare, backkamera, trådlös App Connect som gör det möjligt att spegla apparna på din smartphone i infotainmentsystemet och Travel Assist som gör delvis assisterad körning möjlig i hastigheter upp till 210 km/h. Bilen kan då ta över både styrning, bromsning och acceleration själv. Allt föraren behöver göra är att hålla händerna på ratten.

Körglädjen kompletteras av bekvämligheter som parkeringsvärmare, uppvärmbart baksäte för dina passagerare, och dragpaket med såväl dragkrok som backkamera ingår.

Vill du läsa mer? I pressreleasen om Passat Sportscombi R-Line Edition kan du ta del av mer information.

Till pressreleasen

--:--

Är du intresserad av Nya Passat R-Line Edition?

Anmäl ditt intresse så tar våra säljare kontakt med dig.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..