2.13.82.1, 2019-01-22 15:18:18
image

Nya Passat.
Gör det bästa av tiden du inte har.

Höjden av komfort: att livspusslet går ihop.

Ofta på affärsresa, skjutsar till träningar och huvudansvarig för familjens livspussel? Då underlättar det med ett pålitligt och mångsidigt fordon. Nya Passat är det och mycket mer – den är utvecklad för att göra ditt liv enklare, och mer komfortabelt. Tack vare smarta funktioner blir varje bilresa en njutning med komfort utöver det vanliga.

Design.

Den uttrycksfulla designen hos nya Passat utstrålar elegans, självförtroende och sportig funktionalitet.

 • Exteriör

  Stil och kraft utan omvägar.

  En framgångsrik kombination av sportighet och harmonisk design. Bilens linjer och strålkastarnas framträdande signatur ger nya Passat ett självsäkert uttryck.

  Läs mer
 • Interiör

  Avancerat utrymme.

  Inredningen bjuder på komfort på hög nivå och skapar en trevlig rymdkänsla, kompletterad med hög kvalitetskänsla i säten och andra interiördetaljer.

  Läs mer
 • Bakgrundsbelysning

  Skapa din personliga belysning.

  Bakgrundsbelysningen är ett tillval som med justerbar styrka ger ytterligare en känsla av rymd.

  Läs mer

Skapa personlig belysning.

image

Inredningen i din nya Passat visar upp sig från sin ljusa sida. Med ställbar bakgrundsbelysning kan du skapa en personlig ljusmiljö i kupén. Finns i två versioner med upp till 10 eller upp till 30 färger. Du kan matcha atmosfären med nästan alla humör, oavsett om det är mörkt eller ljust. Du styr enkelt ljuslisterna via touchskärmen.

Oavsett om det är mörkt eller ljust, lyser bakgrundsbelysningen upp inredningen enligt dina personliga önskemål. Ljusstyrkan kan när som helst justeras via touchskärmen. Med upp till 10 olika färger kan du skapa en speciell och personlig atmosfär i kupén.

Du justerar bakgrundsbelysningen enkelt, precis som du önskar, med touchskärmen. Interiörbelysningen är utrustad med LED-teknik – ljuslisterna skapar en mycket speciell och personlig atmosfär, i upp till 30 färger.

Stil och kraft – utan omvägar.

image

Nya Passat förenar pålitlig funktionalitet med sportiga konturer. Den utpräglade kylargrillen och strålkastarnas framträdande form är bara några av detaljerna som fångar ögat.

Stötfångarna fram och bak, LED-strålkastarna (matrix LED-strålkastare som tillval) och de nydesignade LED-ljusen bak visar upp en formgivning med moderna linjer.

Du har en hel del att välja på när det gäller fälgar1. Utöver standardfälgarna kan du välja nya 17-tums Sebring lättmetallfälgar i High Gloss Steel Dark, 18-tums Liverpool lättmetallfälgar i Adamantium Dark eller Bonneville i Burnished Black såväl som 19-tums Pretoria lättmetallfälgar i Matt Dark Graphite.

Avancerat utrymme.

image

Välkommen in och upplev en atmosfär som du normalt associerar med dyrare bilmodeller. Utrymmet i nya Passat bjuder på en generös frihetskänsla. Interiören upplevs extra rymlig tack vare de horisontella detaljerna på instrumentpanelen och övergångarna till dörrarna. Premiummaterialen och den tydliga formgivningen accentuerar interiörens design. Något annat som imponerar benutrymmet.

Mittkonsolen har ett stort och praktiskt förvaringsutrymme, och bidrar tillsammans med instrumentpanelen och den högkvalitativa materialkänslan till en skön interiör.

Sätena med individuellt anpassningsbara nackstöd uppfyller de högsta kraven på estetik och komfort.