En Volkswagen Golf parkerad bredvid några träd, en man går förbi.
En Volkswagen Golf parkerad bredvid några träd, en man går förbi.
En Volkswagen Golf parkerad bredvid några träd, en man går förbi.

Våra halvkombibilar

En förening av pålitlighet och ekonomi

Redo för vad helst livet har i beredskap. Det är tjusningen med en halvkombi från Volkswagen. Att bilarna dessutom erbjuder låga ägandekostnader och hög pålitlighet är ett extra plus.

kvinna framför e-up!

e-up!
Nya kvicka och smidiga e-up! har 70 % längre räckvidd – upp till 260 km. Och den har fler nyheter: lastutrymmet är större, klimatanläggning ingår, den håller automatiskt filen och du kan hantera laddning, navigation och mycket mer med din smartphone.

Utforska e-up!

Polo från sidan och framifrån

Polo
Polo har en design som väcker känslor – och uppmärksamhet. Den inbjudande interiören är både tilltalande, bekväm och digitalt uppdaterad.

Utforska Polo

VW Golf side view is on a street, in front of a woman

Nya Golf

En ikon utvecklad på nytt. Som alltid hos Golf är själen en pålitlig körglädje. Nu i den åttonde generationen kompletteras den med ytterligare egenskaper, bland annat en digital förarupplevelse och uppkopplad körning på en helt ny nivå.

Utforska Nya  Golf

Golf Sportsvan snett framifrån

Golf Sportsvan

Golf Sportsvan är lite högre, längre och rymligare än vanliga Golf, men med samma oslagbara köregenskaper och avancerad teknik. Högre insteg gör att du kan kliva rakt in i bilen och baksätet är skjutbart.

Utforska Golf Sportsvan

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..