Passat Alltrack i vinterlandskap
Passat Alltrack i vinterlandskap
Passat Alltrack i vinterlandskap

Våra fyrhjulsdrivna bilar

Alla våra bilar med 4MOTION fyrhjulsdrift har gott om utrustning och assistanssystem som gör körningen enklare och säkrare. Det här är fordon som klarar även besvärliga väglag och som gör att du kan ta dig fram under svåra förutsättningar.

T-Roc i vinterlandskap

T-Roc

Vill du ha en bil med gott självförtroende och som utmanar status quo, då har du kommit rätt. T-Roc är en SUV med fräck, effektfull design. Med avancerade förarassistanssystem och ypperlig väghållning får du mycket glädje bakom ratten.

Upptäck T-Roc

Tiguan i vinterlandskap

Tiguan

En optimal bil med 4MOTION fyrhjulsdrift, högre markfrigång, LED-strålkastare, avancerade säkerhetssystem och körprofiler som anpassar bilen för varierande underlag.

Upptäck Tiguan

Tiguan Allspace i vintermiljö

Tiguan Allspace

Tiguan Allspace är en rymlig SUV med plats för sju, som trivs lika bra i stan som på skogsvägar. Den har 4MOTION fyrhjulsdrift samt flera körassistans- och säkerhetssystem som standard. 

Upptäck Tiguan Allspace

Touareg i vintermiljö

Touareg

Den ser runt hörn. Den kan se i mörkret och sätter spotlight på vilda djur på och vid vägen. Den kan styra med alla fyra hjulen. Den har en digital förarplats, Innovision Cockpit. Och den kan massera din rygg på åtta olika sätt. 

Upptäck Touareg

Arteon i vinterlandskap

Arteon

Med automatväxellåda och 4MOTION fyrhjulsdrift som standard blir alla årstider lika njutbara. Arteon är sportig, elegant och erbjuder komfort i toppklass.

Upptäck Arteon

Passat sportscombi i vinterlandskap

Passat Sportscombi

Rymlig, lätt att lasta, skön att köra – det är inte undra på att Passat sedan decennier är en av de populäraste bilarna i Sverige. Nya Passat är mer uppkopplad än någonsin, med avancerade säkerhetssystem, delvis självkörande och med nya funktioner. 

Upptäck Passat Sportscombi

Passat Alltrack i vinterlandskap

Passat Alltrack

Med högre markfrigång och 4MOTION fyrhjulsdrift är nya Passat Alltrack förberedd för det mesta. Den ger dig helljus utan att blända, nödbromsar för hinder på vägen och kan delvis köra sig själv.

Upptäck Passat Alltrack

Golf Alltrack i vinterlandskap

Golf Alltrack

En optimal med 4MOTION fyrhjulsdrift, högre markfrigång, LED-strålkastare, avancerade säkerhetssystem och körprofiler som anpassar bilen för varierande underlag.

Upptäck Golf Alltrack

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..