2.11.78.2, 2018-12-05 18:30:44

Volkswagen laddbart.

Vi fortsätter elektrifiera Sverige.

I somras startade vi vårt arbete med att elektrifiera Sverige. Alla som skaffade en laddbar Volkswagen fick en laddbox installerad utan att det kostade dem något extra. Det blev hela 3 000 nya platser runt om i Sverige att ladda bilar på.

Från och med 1 januari 2018 tar regeringen över stafettpinnen och ger ett bidrag till alla som installerar en laddbox. Det gör att du kommer möta ännu fler av våra laddbara bilar på vägarna framöver. Och du känner igen dem på de karaktäristiska varselljusen som på fler än ett sätt gör Sverige ljusare.

Här hittar du våra tysta, laddbara bilar i alla storlekar, både laddhybrider och rena elbilar. Med dem fortsätter vi elektrifiera Sverige. För att vi är Volkswagen.

Laddbara modeller.

Elbil eller Laddhybrid?

 
Elbil
Laddhybrid
Motor
Elmotor
Elmotor + Bensin
Räckvidd
Upp till 300 km
Upp till 1140 km
Service
Endast inspektion
Traditionell service
CO2 utsläpp
0 g/km
0-38 g/km
Supermiljöbil
5 år skattefritt
5 år skattefritt
Rolig att köra
*****
*****

Vi tror på framtiden och den är elektrisk.

Laddbara bilar spelar en viktig roll när klimatmålen för 2030 ska uppnås.

Vi på Volkswagen har en uttalad ambition att bli världsledande på eldrift. Stora ord kanske, men inte utan handling. Redan idag har vi laddbara bilar i alla storlekar, till exempel laddhybriden Passat GTE som är Sveriges mest köpta supermiljöbil. De närmaste åren kommer vi lansera ett flertal nya modeller, och vårt mål är att om bara fem år ska majoriteten av de bilar vi säljer i Sverige vara laddbara.

Sverige vill köra mer på el, precis som vi. Därför är vår plan självklar: Vi elektrifierar Sverige.

För att vi är Volkswagen.