2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Golf och Golf Sportscombi

Broschyrer.

Ladda ner broschyrer.

Här hittar du aktuella modellbroschyrer och faktablad i pdf-format.

Arteon

Arteon

Nya Arteon kombinerar en coupés sportiga elegans med flexibilitet och generösa utrymmen samtidigt som den är fylld med den absolut senaste tekniken. Till exempel reagerar den på hastighetsgränser, kurvor och rondeller, den håller filen och undviker faror på vägen.
4MOTION fyrhjulsdrift och DSG-växellåda med dubbla kopplingar är alltid standard. 

Beetle och Beetle Cabriolet

Beetle och Beetle Cabriolet

Den nya generationens Bubbla har samma rebelliska design som originalet från 1952 – nu i ny tappning. Med mer kraftfulla proportioner har den gjort en resa från kultobjekt till stilfull och dynamisk modern klassiker.

Livsglädje och charm. Det har cabrioletmodellen av “Bubblan” utstrålat ända sedan 1949. Nu blickar vi framåt och parkerar Beetle Cab mitt i framtiden. Både när det gäller tekniska innovationer och design. Det är trots allt en av våra ikoner.

 

image

Golf

För mer än 40 år sedan lade Golf grunden för en hel bilklass och i sju generationer har den varit klassledare när det gäller körglädje, säkerhet och att göra ny teknik tillgänglig för fler. Över 33 miljoner exemplar har sålts genom åren och 2016 passerades en ny milstolpe då Golf blev Sveriges mest köpta bil. Nu är nya Golf här - fullmatad med teknik och körglädje.   

Golf Alltrack

Golf Alltrack

Nya Golf Alltrack har plats för alla som vill följa med och allt de vill ha med sig. Spontana helgutflykter, semesterresor med familjen och cuper med laget - Golf Alltrack ställer alltid upp. 4MOTION fyrhjulsdrift är standard och ger dig bättre väggrepp, förbättrad stabilitet och ökad framkomlighet på praktiskt taget alla underlag. Tillsammans med DSG-växellåda, högre markfrigång och ett flertal assistans och säkerhetssystem erbjuder nya Golf Alltrack en enklare, mer behaglig färd och ökad säkerhet för alla i och utanför bilen.   

Golf Sportscombi

Golf Sportscombi

Nya Golf Sportscombi är precis som Golf fullmatad med teknik och körglädje. Men med mer utrymme för allt du vill fylla livet med. Bagageutrymmet rymmer hela 605 liter och med nedfällt baksäte kan du lasta imponerade 1620 liter. Oavsett om det är dags för en äventyrsresa eller att storhandla med familjen, så antar nya Golf Sportscombi utmaningen!   

Golf Sportsvan

Golf Sportsvan

Golf Sportsvan är lite högre, längre och rymligare än vanliga Golf, men med samma oslagbara köregenskaper och avancerade teknik. Bekvämt insteg gör att du kan kliva rakt in i bilen, baksätet är skjutbart vilket gör att pappa kan sitta där med benen i kors och bagageutrymmet sväljer, i nedfällt läge, hela 38 stycken matkassar.

Passat och Passat Sportscombi

Passat

Passat bjuder på generöst med utrymme för dig som förare, dina passagerare och allt ert bagage. Använder du din Passat i tjänsten åker du alltid i första klass. Här mår du som sitter bakom ratten utmärkt med allt utformat för din säkerhet och komfort. Det finns många olika val av utrustning och motorer, så du kan vara säker på att du kommer att hitta din favorit i Passat-familjen. 

Passat Alltrack

Passat Alltrack

Passat Alltrack ger dig friheten att göra vad du vill, att åka vart du vill och samtidigt ha roligt på vägen dit. Med den höga markfrigången tar du dig fram, i ur och skur, på asfalt och grus. Passat Alltrack har också en mängd intelligenta säkerhets- och assistanssystem som hjälper dig på vägen. Allt för att både du och dina passagerare ska kunna njuta av resan.   

Passat Sportscombi

Passat Sportscombi

Passat bjuder på generöst med utrymme för dig som förare, dina passagerare och allt ert bagage. Använder du din Passat i tjänsten åker du alltid i första klass. Här mår du som sitter bakom ratten utmärkt med allt utformat för din säkerhet och komfort. Det finns många olika val av utrustning och motorer, så du kan vara säker på att du kommer att hitta din favorit i Passat-familjen.    

Polo

Polo

Från att ha varit Volkswagens småbil är Polo idag en stor bil på många sätt. Högsta säkerhetsbetyg hos Euro NCAP, komfort som slår många större bilar och utrymmen som räcker även för den lite mindre familjen. Polo ger alla en trygg och avkopplande resa spetsad med körglädje.

Sharan

Sharan

När du sätter dig i en Sharan är känslan alltid densamma: tänk att sju personer kan åka så bekvämt med bibehållen personbilskänsla. Här är bilen för den stora familjen eller för dig som behöver rejäla lastutrymmen men inte vill göra avkall på köregenskaperna.

 

T-Cross

T-Cross

T-Cross är kompakt, men långt ifrån liten: bilen erbjuder generöst med benutrymme för passagerare och gott om plats i bagageutrymmet. 

T-Roc

T-Roc

Matcha din personlighet med T-Roc, en helt ny SUV. Förutom säkerhetssystemen, den avancerade tekniken och kvaliteten som du förväntar dig, kan du dessutom välja bland massor av färgkombinationer, elva olika fälgar och många inredningsalternativ. Allt för att få den nya bilen att passa just dig och din personliga smak.

Tiguan

Tiguan

En exklusiv och tuff kompis för hela familjen – alltid med 4MOTION fyrhjulsdrift och avancerade säkerhetssystem som standard. Tiguan är här för att göra din vardag både enklare och bekvämare, rymligare och roligare.

Tiguan Allspace

Tiguan Allspace

I nya Tiguan Allspace kommer du att känna dig som hemma i många olika världar. Från berg till kuster till skogar till städer får äventyren ta plats, om du vill i sällskap med ytterligare sex passagerare.

Touareg

Touareg

Suveränt grepp och driv. Enastående komfort och exklusiv design. På äventyr eller i vardagen. Med nya Touareg är du förberedd på allt, överallt. Oavsett var målet finns garanterar Touareg högsta komfort på resan dit. En robust lyxbil som levererar både elegans och pålitlighet.

Touran

Touran

Det finns mycket att glädjas åt i Touran. Den är 7-sitsig och har ett väl tilltaget lastutrymme för familjens alla behov. Dessutom kan apparna i mobilen styras från bilens skärm, vilket bland annat gör att ni kan lyssna på era spellistor tillsammans. Framför allt är Touran en av de säkraste bilarna på marknaden.   

up!

up!

up! är en storslagen småbil. Trots att den ser liten ut har den generösa utrymmen, hög säkerhet, fin komfort och infotainment-teknik av högsta klass. Och up! är förträffligt smidig att köra.