2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18

Volkswagen Privatleasing.

Ett populärt och bekvämt sätt att ha bil är att leasa bil privat, för den bärande tanken med Volkswagen Privatleasing är enkelhet. Du avtalar körsträcka, bestämmer tid och betalar en leasingavgift per månad för ditt nyttjande av bilen. Efter avtalstiden återlämnar du bilen till din Volkswagenåterförsäljare.

Nu kan du enkelt och bekvämt beställa din bil online.

Fördelar med Volkswagen Privatleasing.

Attraktivt helhetserbjudande.

Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för din nya Volkswagen. Kombinera leasingen med Volkswagen Försäkring och Volkswagen Serviceavtal för ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.

image

Fakta om Volkswagen Privatleasing.

Viktigt att tänka på
Eftersom finansieringsformen är leasing finns det inget formellt krav på särskild leasingavgift (handpenning). Du får inte heller göra några ränteavdrag i deklarationen och övermilsdebitering tillkommer givetvis om du kör fler mil än ingånget avtal. Alltså är avtalstid och körsträcka extra viktigt att tänka på vid Privatleasing. Efter avtaltidens slut återlämnas bilen till leverande Volkswagenåterförsäljare. En avräkning sker med eventuella övermil och skador utöver normalt slitage.

Nästa steg.

Relaterade sidor.

Volkswagen Financial Services är en del av erbjudandet från Volkswagen och säljaren är vårt ombud. Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring erbjuds ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.