2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Volkswagen Millån.

För dig som ska köpa bil och använder din Volkswagen både privat och i tjänsten har vi tagit fram finansieringsformen Volkswagen Millån. Den kan vara ett alternativ till förmånsbil, om din arbetsgivare intygar att merparten av din totala årliga körsträcka är i tjänsten.

Finansiera hela bilen.

Attraktivt helhetserbjudande.

Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för din Volkswagen. Kombinera Volkswagen Millån med Volkswagen Försäkring och Volkswagen Serviceavtal för ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.

image

Fakta om Volkswagen Millån.

Kontantinsats
Vid Millån kan bilköpet finansieras upp till 100%, om din arbetsgivare intygar att merparten av din totala årliga körsträcka är i tjänsten.

Månadsbetalning
Består av amortering och ränta över en period mellan 12-84 månader. Månadsbetalningen behöver inte vara jämna perioder som 24, 36 eller 48 månader utan kan vara exempelvis 38 eller 52 månader.

Nästa steg.

Relaterade sidor.

Volkswagen Financial Services är en del av erbjudandet från Volkswagen och säljaren är vårt ombud. Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring erbjuds ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.