Volkswagen ID.4 hämtar upp julgranar
Volkswagen ID.4 hämtar upp julgranar
Volkswagen ID.4 hämtar upp julgranar

Grön fortsättning! 

Vad roligt att du är intresserad av att få din gran hämtad och samtidigt göra en god gärning!

Vad roligt att du är intresserad av att få din gran hämtad och samtidigt göra en god gärning!

Få granen hämtad och gör en god gärning!

Vi på Volkswagen vill bidra till en hållbar mobilitet och ge fler människor möjlighet att välja eldrift när de köper ny bil. Snart lanserar vi vår nya helt eldrivna SUV ID.4. Modellen har en räckvidd på upp till cirka 52 mil och är som standard utrustad med takräcke och dragkrok. Senare kommer den även erbjudas med fyrhjulsdrift.

Upptäck ID.4

Nu erbjuder vi dig som invånare i Storstockholm att hämta din julgran med en ID.4 med släpvagn. Du blir då inte bara av med din gran på ett smidigt och utsläppsfritt sätt, utan du kan också få en exklusiv förhandstitt på ID.4.

Vi kallar initiativet för ”Grön fortsättning” och tillsammans med artisten Martin Stenmarck  och programledarna Anders Öfvergård och Kristin Kaspersen hämtar vi granar hos dig som anmält ditt intresse via länken här nedan.

Granarna levereras sedan till miljöföretaget Ragn-Sells, som krossar dem till flis och sedan fraktar flisen vidare till olika värmeverk där allt blir till el och fjärrvärme.

I samband med hämtningen lovar du att betala 100 kronor till vår samarbetspartner Bris, Barnens rätt i samhället, via till exempel Swish eller annat betalsätt som passar dig. Vi på Volkswagen kommer i vår tur att skänka 200 kronor för varje hämtad gran till Bris.

Julgranshämtningen sker av praktiska skäl i Storstockholmsområdet. Vi kan tyvärr inte garantera att alla som har anmält intresse får besök av ”Grön fortsättning”. Vi kommer att kontakta dig och ge besked på din uppgivna e-postadress eller telefon.

Anmäl ditt intresse för granhämtning här

Vi ses! 

Villkor för ”Grön fortsättning”

1. Allmänt

Volkswagen Group Sverige AB (Volkswagen Sverige”, ”vi”, ”oss” eller ”vår”) ansvarar för ”Grön fortsättning” (”kampanjen”). Kampanjen organiseras under varumärket Volkswagen och pågår från 7-21 januari 2021.

2. Kampanjen

Kampanjen ger möjlighet att få en julgran hämtad för återvinning vid en privatbostad för återvinning i Storstockholm och går ut på att intresserade får anmäla intresse genom kampanjsidan grönfortsättning.se under perioden 7-17 januari 2021. Anmält intresse garanterar inte medverkan i kampanjen. Volkswagen Sverige gör ett slutgiltigt urval bland intresseanmälarna.

Deltagarna godkänner genom sin medverkan i ”Grön fortsättning” att Volkswagen Sverige använder deltagarnas namn samt bild och filmklipp på deltagarna från hämtningen av julgranen vid marknadsföringen av ”Grön fortsättning”.

3. Hämtning av julgran

Hämtning av julgran hos de utvalda intressenterna sker någon av dagarna 19/1 2021 – 20/1 2021. De personer som får sin gran hämtad kommer att kontaktas genom telefon eller mejl för tidsbekräftelse.

Volkswagen Sverige garanterar inte att hämtning sker under den önskade tidsperioden eller utförs av specifikt namngivna personer.

Hämtningen sker utomhus vid den deltagandes port/dörr. Deltagande ansvarar själv för att placera julgranen utanför porten.

Hämtning gäller endast julgran, inget annat trädgårdsavfall.

4. Bidrag till Bris

I samband med hämtningen av julgranen skänker den deltagande 100 SEK till organisationen Barnens rätt i samhället genom Swish- eller kontantbetalning. Volkswagen Sverige skänker efter kampanjens avslut ett belopp motsvarande den dubbla insamlade summan till Bris. Stöd Bris verksamhet för ett bättre samhälle för alla barn genom att swisha till numret 90 150 41. Märk betalningen med ”VW”.

5. Kontaktuppgifter

För frågor gällande kampanjen eller dessa villkor: kontakta info@volkswagenDeltagarnas identitet kommer inte att användas av Volkswagen Group Sverige eller dess partners för annat än kampanjen, ändamålet med personuppgifter (efternamn, mailadress och telefonnummer) är endast till för att fortsatt kontakt under kampanjperioden. Ingen personlig information från kampanjen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part. 

Volkswagen ID.4 hämtar julgranar

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..