Attraktiv sommarkampanj när du finansierar din Volkswagen genom 
Volkswagen Financial Services

Attraktiv sommarkampanj när du finansierar din Volkswagen genom 
Volkswagen Financial Services

  1. Sommarkampanj begagnade Volkswagen

Höjdpunkter

1
3 första månaderna betalningsfria

Amortering och ränta ingår de 3 första månaderna. Du betalar för månaderna 4-36.

2
Betalskydd ingår*

Volkswagen Betalskydd täcker din månadsbetalning vid ofrivillig arbetslöshet, sjukhusvistelese, nedsatt arbetsförmåga och dödsfall.

Läs mer om Volkswagen Betalskydd

3
Serviceavtal från 99 kr/mån**

Med Volkswagen Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din Volkswagen. Din bil uppdateras alltid med den senaste programvaran och servas med Volkswagen Originaldelar. Serviceavtalet gäller i 36 månader eller 4.500 mil - det som inträffar först.

Läs mer om Volkswagen Serviceavtal

Attraktivt helhetserbjudande

Samla alla dina bilkostnader på ett ställe - komplettera bilfinansieringen med Volkswagen Försäkring. Du får bland annat upp till 30 % lägre premie när bilen finansieras genom Volkswagen Financial Services. Ett attraktivt helhetserbjudande - allt på en faktura och betalning per månad.

Läs mer om Volkswagen Försäkring

Välj modell

Sök bland tusentals begagnade Volkswagen i hela landet. Filtrera på modell, pris, utrustningsnivå och mycket mera.

* Försäkringen täcker amortering, ränta, service, bilförsäkring samt administrationsavgift. Omfattar alla privatkunder som vid inträdet i försäkringen har fyllt 18 men inte 63 år. Försäkringen gäller som längst till låneperiodens slut, men upphör att gälla tidigare om du fyller 65 år eller om du går i pension. Premien för försäkringen betalas av VFS. För det fall If skulle höja premien enligt vad som anges i punkten 7 i försäkringsvillkor har VFS rätt att kräva mellanskillnaden av dig.

** Om finansavtalet avslutas i förtid så avslutas även serviceavtalet. Serviceavtalet gäller hos den ÅF-grupp som sålt avtalet.

 

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..