2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18

Begagnade Volkswagen.

Das WeltAuto – begagnat köp med nybilskänsla.

Das WeltAuto är ett nytt program från Volkswagengruppen som riktar sig till dig som vill göra ett begagnatköp med nybilskänsla. Det omfattar upp till 60 månader gamla bilar som gått max 12.000 mil. Das WeltAuto erbjuder såväl personbilar som transportbilar.

Bilarna är kvalitetskontrollerade, åtföljs av en nationell trygghetsgaranti på 12 månader och en rad andra förmåner.

image

Begagnade Volkswagen för alla tillfällen.

Behöver du en stor bil som rymmer hela familjen? Eller vill du ha en smidig pendlingsbil - som samtidigt är smidig att parkera? Oavsett vad du söker hittar du din begagnade Volkswagen på Das WeltAuto. Kvalitetskontrollerad, trygg och säker.

Du kan enkelt jämföra olika modeller för att hitta den bil som matchar dina önskemål.

image

Das WeltAuto ger dig trygghet.

För att en bil ska få Das WeltAuto-certifieringen krävs godkänt på en kvalitetskontroll med 122 punkter. Varje bil kontrolleras noga av våra tekniker
så att den är i bästa möjliga skick. Både insida och utsida undersöks på ett antal punkter och dessutom kontrolleras att fordonets chassinummer stämmer överens med bilens handlingar, om fordonet har servats enligt serviceplan och om alla stämplar finns i serviceboken samt om fordonet är i originalskick.

Golf – bästa begagnat köp.

image

Auto Motor & Sport utsåg Golf VII till 2015 års bästa begagnat köp.

”VW Golf har en vinnande helhet och tar titeln Årets bästa begbil 2015. Den är svårslaget stark på många områden och plockar ihop hela 23 av maximala 25 stjärnor enligt våra betygsmallar.” 

Våra tjänstelöften

Eftersom bilen är noggrant kontrollerad och genomgången ingår alltid garanti på köpet; en mycket omfattande 12 månaders trygghetsgaranti.

Skulle det visa sig att du av någon anledning önskar byta till en annan bil i vårt sortiment, så kan du göra detta inom 10 dagar från köpet.

För att få ingå i Das WeltAuto-programmet krävs godkänt på kvalitetskontrollen som omfattar 122 punkter. Varje bil kontrolleras noga av vår tekniker så att den är i bästa möjliga skick.

Vi testar, värderar och är självklart intresserade av att få byta in din gamla bil när du köper en begagnad bil av oss.

Du har alltid möjligheten att provköra för att försäkra dig om att den bil du är intresserad av passar dig och dina behov.

Förutom den tekniska genomgången får varje bil en ut- och invändig professionell finish innan den når bilhallen.

Precis som när du köper en ny bil kan du välja om du vill betala bilen på en gång eller dela upp din betalning till riktigt bra villkor.

Du har möjlighet att ge din bil en egen stil genom att beställa till en mängd olika tillbehör, exempelvis lasthållare, barnstolar, snygga lättmetallfälgar m.m.

Om din Volkswagen, SKODA eller SEAT skulle bli akut okörbar får du hjälp på plats dygnet runt, 365 dagar om året. Mobilitetsgarantin innebär att du aldrig blir stående förutsatt att du lämnar in din bil för Grundservice/Long Life Service på en auktoriserad verkstad.

Vi följer upp våra kunders erfarenhet av att köpa bil hos oss och ger individuell återkoppling till säljaren. Tillsammans med vidareutbildning av vår säljkår är detta grunden för att ge dig bästa möjliga omhändertagande.

Nästa steg.