2.12.80.1, 2019-01-08 08:13:42
Höstkampanj

Här är du bara tre klick bort från din nya bil.

Nytt år, nya möjligheter.

Här finns de modeller som du enkelt kan köpa med privatleasing – direkt här på Volkswagen.se. Du behöver i stort sett bara fundera på vilken modell och färg som passar dig bäst. Du beställer bilen direkt och hämtar den sedan hos en av våra återförsäljare. Service och tre års nybilsgaranti ingår, du betalar ingen kontantinsats och får allt på en månadsfaktura. Enkelt. För att vi är Volkswagen.

image

Här är du bara tre klick bort från din nya bil.

Våra återförsäljare hjälper dig gärna och har bilar hemma för snabb leverans. Utöver privatleasing kan vi även erbjuda andra förmånliga finansieringsalternativ. Till exempel Volkswagen Choice – ett billån med garanterat inbytespris.

Golf

Golf.

För din skull har vi utrustat den med säkerhetssystem som till exempel adaptiv farthållare som automatiskt håller avstånd till bilar och bromsar för fotgängare. Och om du lägger till 99 kr/månad så får du vår fina DSG-automatlåda som växlar både smidigt och snabbt.

Privatleasing från 2 695 kr/mån inkl. service och tre års nybilsgaranti.
Kampanjpris från 204 900 kr.
Lägg till 99 kr/mån för DSG-automatlåda.

Passat

Passat Sportscombi.

En bil som är skapad för dig som gillar att sitta bakom ratten, som uppskattar komfort och körglädje och som kräver högsta säkerhet för maximal trygghet. Här utrustad med bland annat Active Info Display, en digital och interaktiv instrumentering där du själv väljer vilken information du vill se.

Privatleasing från 3 195 kr/mån inkl. service och tre års nybilsgaranti.
Kampanjpris från 269 900 kr.

Golf Sportscombi

Golf Sportscombi.

En snygg, sportig och modern kombi med massor av praktiska fördelar. Och om du lägger till 99 kr/ månad så får du vår fina DSG-automatlåda som växlar både smidigt och snabbt.

Privatleasing från 2 795 kr/mån inkl. service och tre års nybilsgaranti.
Kampanjpris från 212 400 kr.
Lägg till 99 kr/mån för DSG-automatlåda.

Polo

Polo.

Den senaste generationen är större än du tror och har egenskaper som normalt förknippas med större bilar.  Dessutom kan den varna och nödbromsa automatiskt om någon dyker upp framför bilen.

Privatleasing från 2 395 kr/mån inkl. service och tre års nybilsgaranti.
Kampanjpris från 173 400 kr.

Golf GT R-line

Golf GT R-Line.

För din skull har vi utrustat den med säkerhetssystem som till exempel adaptiv farthållare som automatiskt håller avstånd till bilar och bromsar för fotgängare. Med designpaketet R-Line ingår en mängd designdetaljer, både in- och utvändigt, som förstärker den sportiga känslan.

Privatleasing från 2 995 kr/mån inkl. service och tre års nybilsgaranti.
Kampanjpris från 239 900 kr.

Golf Sportscombi GT R-line

Golf Sportscombi GT R-Line.

En snygg, sportig och modern kombi med massor av praktiska fördelar. Med designpaketet R-Line ingår en mängd designdetaljer, både in- och utvändigt, som ytterligare förstärker den sportiga känslan.

Privatleasing från 3 295 kr/mån inkl. service och tre års nybilsgaranti.
Kampanjpris från 239 900 kr.

Golf Alltrack

Golf Alltrack.


Utrustad med bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift för bättre framkomlighet och vår DSG-automatlåda som växlar både snabbt och smidigt. Dessutom ingår nu Pluspaketet med LED-strålkastare och parkeringssensorer fram och bak som förenklar när du ska parkera.

Privatleasing från 3 395 kr/mån inkl. service och tre års nybilsgaranti.
Kampanjpris från 279 900 kr.

Golf Sportsvan

Golf Sportsvan.

Vår mest flexibla Golf med enkelt insteg, hög sitthöjd och fina utrymmen.

Utrustad med bland annat: adaptiv farhållare  inkl. Front Assist och City Emergency Brake, fotgängarigenkänning, Pedestrian Monitoring, App-Connect (smartphoneanslutning) och lättmetallfälgar 16 tum Toronto. 

Privatleasing från 2 695 kr/mån inkl. service och tre års nybilsgaranti.
Kampanjpris från 213 400 kr.

 

Touran

Touran.

Touran är utrustad med ett stort antal säkerhetsdetaljer samtidigt som den är fullproppad med multimediafinesser för de åkandes trivsel. Ändå finns det massor av plats kvar för fler komfort- och säkerhetsfunktioner. Touran är därför en utmärkt familjebil och en lika perfekt tjänstebil.

Privatleasing från 3 095 kr/mån inkl. service och tre års nybilsgaranti.
Kampanjpris från 272 900 kr.

Frågor och svar.

Ja, allt du normalt kan välja till din bil kan även ingå när du privatleasar. Kontakta din återförsäljare för prisuppgifter.

Om du ångrar dig efter du har hämtat bilen får du betala en uppsägningsavgift.

Kör du ibland mer än den avtalade körsträckan kostar det 7.50kr/mil exkl. moms. Kontakta din återförsäljare om du hellre vill skriva ett avtal med längre körsträcka än 1500 mil per år.

Om bilen är körbar, kontakta din återförsäljare. Står bilen still, kontakta Vägassistans på telefon 020-66 55 00.

Vi har tagit fram riktlinjer som beskriver ett slitage som anses vara normalt. Precis som när du äger bilen är det viktigt att ta väl hand om den för att undvika onödiga reparationskostnader.

All service i enlighet med den serviceplan Volkswagen utfärdat. Samtliga tilläggsarbeten vid planerade intervaller enligt serviceplan till exempel tändstift, bränslefilter, luftfilter och bromsvätska. Vid behov och endast vid servicetillfället ingår: glödlampor (ej Xenon/LED), oljor, spolarvätska, säkringar och torkarblad.

Ja, inom hela EU inkl. Liechtenstein, Island och Norge upp till 45 dagar under en sammanhängande period.

Tar du väl hand om bilen har du möjlighet att undvika onödiga kostnader när det är dags att lämna tillbaka den. Underhåll och vårda bilen med regelbunden skötsel både ut- och invändigt. Säkerställ att bilen servas i enlighet med Volkswagens serviceplan och alltid hos auktoriserad märkesverkstad. Ta kontakt med försäkringbolaget för att åtgärda eventuella skador.

Ja, ändringar av körsträcka, ränta, försäkringens förutsättningar etc. kan påverka månadsbetalningen.

Samtliga Volkswagen-modeller går att privatleasa, här på sidan visas de populäraste modellerna. Kontakta din närmsta återförsäljare om du är intresserad av att privatleasa en annan modell än de som finns här på sidan.

Det ingår inte i privatleasingavtalet men Volkswagen märkesförsäkring kan köpas till när du beställer bilen online eller direkt hos en återförsäljare.