2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Tiguan och Tiguan Allspace

Anpassade för 582 000 km svenska vägar.

Vi lever i ett extremt avlångt land med vägar av alla sorter och i högst varierande skick, på landet och i staden. Tiguan och Tiguan Allspace är redo att ta sig an dem. Oavsett om du är på väg till förskolan, en dagstur på fjället eller ett par veckor i fritidshuset, så kommer du att uppskatta mycket i dem – bland annat rymligheten och alla de avancerade säkerhetssystemen som är standard.

Tiguan.

Tiguan har inte bara 4MOTION fyrhjulsdrift och DSG automatisk växellåda. Den har även som standard avancerade system som höjer säkerheten och hjälper dig i körningen. Allt för att du tryggt ska komma hela vägen – oavsett vilken väg du tar. I Executive Edition ingår dessutom bland annat fjärrstyrd parkeringsvärmare, 18 tums lättmetallfälgar, elmanövrerad baklucka och eluppvärmd ratt. Plus gott om utrymme.

Tiguan

Tiguan Executive Edition
TSI 190 DSG 4MOTION

Pris från 308 700  kr.

Privatleasing från 2 995 kr/mån

inkl. service och tre års nybilsgaranti.

Tiguan

Tiguan GT Executive Edition
TDI 190 DSG 4MOTION

Pris från 359 900 kr.

Volkswagen Leasing från 2 820 kr/mån.

Tiguan Allspace.

Det här är den mycket rymliga sjusitsiga SUVen som är fullmatad med hög säkerhet, påkostad underhållning och 4MOTION fyrhjulsdrift som standard. Active Control körprofilval anpassar bilen till olika väglag - perfekt i ett land med mer än en halv miljon kilometer vägar med skiftande underlag.

 

Tiguan Allspace GT

Tiguan Allspace
TSI 190 DSG 4MOTION

Pris från 369 900 kr.

Volkswagen Leasing från 2 990 kr/mån.

Säkerhetssystem i Tiguan

Säkerhet som standard.

I både Tiguan och Tiguan Alspace ingår som standard en mängd system som hjälper dig att köra säkrare. Några exempel är att bilen håller dig i filen, bromsar för hinder på vägen, håller avståndet till bilen framför, varnar dig när du är för trött att köra, och till och med tar över och bromsar in säkert vid vägkanten om den upptäcker att föraren tappat medvetandet, till exempel vid ett sjukdomsfall.