2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Svenskt landskap, skog och sjö.

Naturen tur och retur.

Tiguan och Tiguan Allspace.

Bara 3 procent av Sveriges yta är bebyggd. Och även om du mestadels rör dig inom de där tre procenten, så ger dig Tiguan och den större Tiguan Allspace möjlighet att tryggt komma hela vägen när du ska ut på dina naturupplevelser – och säkert hem igen. 

Och samma egenskaper är också bra att ha även i vardagen. Särskilt rymligheten och alla de avancerade säkerhetssystemen som är standard.

Tiguan Executive Edition.

TDI 190 hk 4MOTION
Tiguan

En fullmatad SUV med hög säkerhet, påkostad underhållning och 4MOTION fyrhjulsdrift som standard. Active Control körprofilval anpassar bilen till olika underlag. I Executive Edition ingår även digitala instrument, parkeringsvärmare, LED-strålkastare, med mera.

Volkswagen Business, kampanjpris från 341 000 kr.

Tiguan Executive Edition.

TSI 150 hk 4MOTION
Tiguan

Med Tiguan får du inte bara 4MOTION fyrhjulsdrift, DSG automatisk växellåda och en bränslesnål och ändå kraftfull turboladdad bensinmotor. I Executive Edition ingår även parkeringsvärmare, LED-strålkastare, med mera. Och precis som med alla Tiguan-modeller är flera av de avancerade säkerhetssystemen standard.

Privatleasing från 3 295 kr/mån.

Tiguan Allspace GT.

TDI 190 hk 4MOTION
Tiguan Allspace GT

I nya rymliga Allspace använder du så många av de sju sätena som du behöver, fäller ner övriga, och får plats med allt bagage också. Fyrhjulsdrift och flera avancerade säkerhetssystem är standard, och i Business Edition ingår dessutom parkeringssensorer, elmanövrerad bagagelucka, digitala mätartavlor och LED-strålkastare.

Volkswagen Business, pris från 341 000 kr.