2.13.82.1, 2019-01-22 15:18:18
Vinterväglag i fjällen

Bilar anpassade för svensk vinter.

Frosttäckta träd, gnistrande skare och vinterdäck som knastrar i snön. Det är härliga men också förrädiska tider. Därför bygger vi fyrhjulsdrivna bilar med hög säkerhetsnivå och gott om vinteranpassad utrustning. Svenska skidlandslaget är några av dom vi förser med bilar för att färderna till och från tävling ska gå snabbt och säkert. Dessutom vill vi öka säkerheten på vägarna genom pilotprojekt som till exempel renradarn.

Tiguan Allspace - vinterkörning.

Tiguan Allspace. Och åtta andra fyrhjulsdrivna bilar för den svenska vintern.

Med 4MOTION fyrhjulsdrift tar du dig fram tryggt och bekvämt på vinterns alla vägar, oavsett underlag och väglag. Här nedan presenterar vi alla våra fyrhjulsdrivna modeller med sjusitsiga Tiguan Allspace i spetsen.

Just nu ingår en takbox från Thule med lasthållare när du köper någon av våra fyrhjulsdrivna modeller här nedan. Allt för att du, precis som Svenska Längdlandslaget, ska kunna ägna dig helhjärtat åt allt vintern har att bjuda på.

dummy

Två pilotprojekt för säkrare vintervägar.

Vi bygger fyrhjulsdrivna bilar anpassade för svensk vinter med en hög säkerhetsnivå. Men vi bryr oss om säkerheten inte bara för dem som kör en Volkswagen. Vi vill att alla ska vara trygga på Sveriges vägar. Därför har vi startat pilotprojekten renradarn och den mörkerseende reklamskylten som varnar bilister om det finns djur på eller vid vägen.

·

·

·

·

·

image

Precis som Ski Team älskar vi vintern.

Men för att prestera maximalt under tävlingssäsongen krävs att logistiken fungerar året runt. Därför förser vi Charlotte Kalla, Anna Dyvik, Ebba Andersson, Stina Nilsson och alla de andra längdåkarna med fyrhjulsdrivna bilar. Allt för att färderna till och från tävlingar och träningar ska gå snabbt och säkert.