2.11.78.2, 2018-12-05 18:30:44
Vinterväglag i fjällen

Anpassad för svensk vinter.

Äntligen är vintern här. Frosttäckta träd, solstrålar som studsar mot skaren och vinterdäck som knastrar i snön. Härliga men också förrädiska tider. Vägarna kan ändra skepnad och underlag från en timme till en annan. Svenska längdlandslaget är några som verkligen förstår vikten av att anpassa sig efter omständigheterna och underlaget, både i spåret och på vägen. Vårt samarbete går nu in på det tionde året och under denna tid har vi sett våra folkkära åkare skriva historia gång på gång. Vi har med glädje och hejarop hjälpt dem på vägen med rymliga, säkra och fyrhjulsdrivna bilar som är anpassade för den svenska vintern. Och vi ser fram emot att göra detta fortsättningsvis!

 

Tiguan Allspace - vinterkörning.

Tiguan Allspace. Och åtta andra fyrhjulsdrivna bilar för den svenska vintern.

Med 4MOTION fyrhjulsdrift tar du dig fram tryggt och bekvämt på vinterns alla vägar, oavsett underlag och väglag. Här nedan presenterar vi alla våra fyrhjulsdrivna modeller med sjusitsiga Tiguan Allspace i spetsen.

Just nu ingår en takbox från Thule med lasthållare när du köper någon av våra fyrhjulsdrivna modeller här nedan. Allt för att du, precis som Svenska Längdlandslaget, ska kunna ägna dig helhjärtat åt allt vintern har att bjuda på.

·

·

·

·

·

image

Precis som Ski Team älskar vi vintern.

Men för att prestera maximalt under tävlingssäsongen krävs att logistiken fungerar året runt. Därför förser vi Charlotte Kalla, Anna Dyvik, Ebba Andersson, Stina Nilsson och alla de andra längdåkarna med fyrhjulsdrivna bilar. Allt för att färderna till och från tävlingar och träningar ska gå snabbt och säkert.