2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Golf R-Line blå lack

Klick, klick och klick. Så är den din.

Privatleasing, det enklaste sättet att ha en Volkswagen. Och att beställa den.

Privatleasing är det enkla sättet att ha en Volkswagen. Och vi har gjort det ännu enklare - du kan beställa bilen här och nu. Du behöver i stort sett bara fundera på vilken modell och färg som passar dig bäst. Du beställer bilen direkt och hämtar den sedan hos en av våra återförsäljare. Service och tre års nybilsgaranti ingår, du betalar ingen kontantinsats och får allt på en månadsfaktura. Enkelt.

image

Eller besök en av våra återförsäljare.

Våra återförsäljare hjälper dig gärna och har bilar hemma för snabb leverans.

Golf R-line. blå lack

Golf.

För din skull har vi utrustat den med säkerhetssystem som till exempel adaptiv farthållare som automatiskt håller avstånd till bilar och bromsar för fotgängare.
För mer än 40 år och 31 miljoner bilar sedan lade Volkswagen Golf grunden för en helt ny bilklass. För din skull har vi utrustat den med säkerhetssystem som till exempel adaptiv farthållare som automatiskt håller avstånd till och bromsar för fotgängare.

Körsträcka 1 000 mil/år.
Privatleasing från 2 595 kr/mån
inkl. service och tre års nybilsgaranti.

 

Golf Sportscombi

Golf Sportscombi.

En sportig modern kombi med massor av praktiska fördelar och gott om plats för passagerare och packning. En snygg, sportig och modern kombi med massor av praktiska fördelar. Du får både med passagerare och hela packningen.

Körsträcka 1 000 mil/år.
Privatleasing från 2 795 kr/mån
inkl. service och tre års nybilsgaranti.

 

Golf Alltrack

Golf Alltrack.

En smart, karaktärs- och smakfull mix mellan SUV och personbil som lätt klarar alla miljöer med 4MOTION fyrhjulsdrift, gott om säkerhet och mycket utrymme för dina upplevelser. Dessutom är den utrustad med bland annat DSG-automatlåda, Pluspaket (LED-strålkastare, parkeringssensorer fram och bak, regnsensor), App-Connect (smartphoneanslutning), lättmetallfälgar 17 tum Valley och  Dragpaket (backkamera, dragkrok, lastförskjutningsnät, lastrumsmatta).

Körsträcka 1 000 mil/år
Privatleasing från 3 015 kr/mån
inkl. service och tre års nybilsgaranti .

 

T-Cross

T-Cross.

Vad sägs om en ny T-Cross? Du kör en SUV med de senaste säkerhetssystemen, lite mindre yttermått och ett stort och flexibelt inre. Perfekt för dig med skiftande behov och som vet att livet har fler sidor än en.

T-Cross är utrustad med bland annat: Luftkonditionering, lättmetallfälgar 16 tum, Lane Assist, Front Assist med City Emergency Brake och Pedestrian Monitoring, Fällbart passagerarsäte fram och skjutbart baksäte.

Körsträcka 1 000 mil/år
Privatleasing från 2 295 kr/mån
inkl. service och tre års nybilsgaranti.

Tiguan

Tiguan.

En tuff och säker SUV för hela familjen. Alltid med 4MOTION fyrhjulsdrift, avancerade säkerhetssystem, hög passiv säkerhet och påkostad underhållning som standard. Dessutom ingår Dragpaket med backkamera, Park Assist och dragkrok, LED-strålkastare, 18-tums lättmetallfälgar, elmanövrerad baklucka och fjärrstyrd parkeringsvärmare med timer – som även kan ventilera bilen på varma dagar.

Körsträcka 1 000 mil/år
Privatleasing från 2 995 kr/mån
inkl. service och tre års nybilsgaranti.

Nya Passat Sportscombi

Nya Passat Sportscombi TSI 150 DSG

Ofta på affärsresa, skjutsar till träningar och huvudansvarig för familjens livspussel? Då underlättar det med en pålitligt och mångsidig bil. Nya Passat är det och mycket mer – den är utvecklad för att göra ditt liv enklare och mer komfortabelt. Tack vare smarta funktioner blir varje bilresa en njutning med komfort utöver det vanliga. Utrustad med bland annat: Navigation Discover Media, Dragpaket (dragkrok, backkamera, stöldlarm och lastförskjutningsnät), 16 tums lättmetallfälgar, LED-strålkastare, trådlös smarthoneanslutning (App-Connect), 3-zons klimatanläggning och ergoComfort förarstol.

Körsträcka: 1000 mil/år
Privatleasing från 3 395 kr/mån inkl. service och tre års nybilsgaranti.

Frågor och svar.

Självklart erbjuder vi möjligheten att provköra bilen du är intresserad av innan beställning.

I månadsbetalningen ingår inte bilförsäkring men för dig som leasar en Volkswagen privat erbjuds Volkswagen Försäkring med en rabatt på 25% av premien. Din återförsäljare hjälper dig gärna med att lägga upp detta vid leverans samt att beräkna den individuella premien.

Privatleasingavtalet baseras på en rörlig ränta vilket gör att månadskostnaden kan ändras beroende hur räntan utvecklas. Månadskostnaden kan alltså blir högre eller lägre beroende på marknadsläget.

Precis som när du äger din bil är det viktigt att vårda din bil. Om du får skador på din privatleasingbil behöver du åtgärda dessa via ditt försäkringsbolag innan bilen återlämnas. Vi har tagit fram riktlinjer som beskriver ett slitage som anses vara onormalt. Viktigt är även att bilen servas i enlighet med Volkswagens serviceplan och alltid hos auktoriserad märkesverkstad.

Kör du ibland mer än den avtalade körsträckan kostar det 7.50kr/mil exkl. moms. Kontakta din återförsäljare om du hellre vill skriva ett avtal med en längre körsträcka.

När privatleasingavtalet startas tillkommer en uppläggningsavgift på 495 kr. Med din första faktura tillkommer en administrationsavgift på 59 kr. Om du önskar e-faktura kan du lägga till detta, då blir administrationsavgiften istället 0 kr. Årlig fordonsskatt tillkommer till månadsbetalningen, denna faktureras dig som leasetagare direkt från Transportstyrelsen.

 

Privatleasingavtalet är beräknat på en avtalstid om 36 månader och på den körsträcka du valt. Där vi beräknat vad bilen ska vara värd när den lämnas tillbaka. Om du behöver bryta leasingavtalet i förtid kan du göra det tidigast efter 12 månader, då med en avgift på 40% av återstående leasingkostnader.

Däckförvaring inger inte i månadskostnaden med om du önskar förvaring av dina däck kan din närmsta återförsäljare hjälpa till med detta. När det är dags för leverans av din bil kan du beställa detta av din återförsäljare.

Ja, allt du normalt kan välja till din bil kan du även lägga till när du privatleasar. Kontakta din återförsäljare om bilarna på den sida saknar de tillval som du önskar.

Samtliga Volkswagen-modeller går att privatleasa, här på sidan visas de populäraste modellerna. Kontakta din närmsta återförsäljare om du är intresserad av att privatleasa en annan modell än de som finns här på sidan.

När avtalet börjar närma sig sitt slut kommer vi löpande hålla kontakt med dig där vi informerar om vad vi behöver din hjälp med. T.ex. att eventuella skador behöver åtgärdas innan bilen lämnas tillbaka, eventuell besiktning och service behöver vara gjord. När sen återlämningsdagen närmar sig bokas en tid där bilen gås igenom och eventuella icke åtgärdade skador samt övermil behöver då betalas. Sedan lämnar du tillbaka bilen till din återförsäljare. Förhoppningsvis har du beställt en ny privatleasad Volkswagen som då står och väntar på dig.

Om du ångrar dig efter du har hämtat bilen får du betala en uppsägningsavgift.

Service av din privatleasingbil ingår hos auktoriserad servicepartner under avtalstiden. Vilket innebär Volkswagen Originalservice inklusive milbundna intervalltillägg enligt serviceplan. Det som inte ingår är torkarblad, spolarvätska, förbrukningsmaterial, Ad-blue, glödlampor samt säkringar.

Ja, inom hela EU inkl. Liechtenstein, Island och Norge upp till 45 dagar under en sammanhängande period.

Kampanjpris på Privatleasing gäller fram till 30/9 2019. Volkswagen Privatleasing 36 mån, 3 000 mil, 0 % särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (september-2019). Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasingavgiften. Volkswagen Serviceavtal ingår. Ändringar av körsträcka, ränta, etc. kan påverka månadsbetalningen. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Bilarna på bilderna är extrautrustade. Miljöklass Euro 6.