We Upgrade - alltid uppdaterat
We Upgrade - alltid uppdaterat
We Upgrade - alltid uppdaterat

We Upgrade.
Förprogrammerad för din framtid.

Lycka till i framtiden! I efterhand.

We Connect är ditt inträde i den senaste generationen mobila onlinetjänster i den nya Golfen. Om du önskar finns många We Connect-tjänster tillgängliga för dig redan från början. Efter en enda aktivering och registrering med ditt Volkswagen ID gör We Connect inte bara din vardag mer trevlig, utan också mer bekväm. Det som är nytt för dig är alternativet att aktivera din Volkswagen för utvalda nya funktioner även efter att du har köpt bilen. Den kan mycket enkelt anpassas i efterhand online. I din In-Car-shoppen i infotainmentsystemet. Här kan du som We Connect huvudanvändare ladda ner de tillgängliga ”We Upgrade” funktionerna för din bil.

Din Volkswagen slutar aldrig att lära sig: We Upgrade funktioner för den nya Golfen

We Upgrade - Intuitiv röstfunktion

Röststyrning: ”Hej Volkswagen

Din Golf förstår dig. Med tilltalet ”Hej Volkswagen” går du in i en naturlig dialog – detta möjliggör säker och bekväm kontroll av telefoni, media eller navigering. För att göra detta, aktivera röststyrningen för ditt navigationssystem ”Discover Media” och kontrollera bilens funktioner med din röst. Beroende på bilmodell och utrustning kan sedan många av bilens funktioner röststyras. På så sätt kan du helt koncentrera dig på vägen och njuta av dina bilresor ännu mer från och med nu.

We Upgrade - få tillgång till smartphone-data snabbt och enkelt

App Connect: Ta med dig dina appar i bilen

Med App-Connect kommer utvalda appar och innehåll överförs direkt till din Volkswagen på infotainmentsystemets display och kan hanteras bekvämt och tydligt i ditt synfält. Så det är väldigt enkelt att komma åt, till exempel musik, nyheter, kartor eller ljudböcker. Volkswagen erbjuder tre gränssnitt för att ansluta smartphones med många alternativ: Apple CarPlay™, Googles Android Auto™ och MirrorLink®. Användningen av Apple CarPlay™ är också möjlig som ”We Upgrade” funktion utan kabel för navigationssystemet ”Discover Media”. För att undvika distraktion kan endast certifierade appar startas under körning. 

We Upgrade - automatisk upp- och nedbländning, utan att blända

Light-Assist: Bländningsfri. I nästan alla situationer.

”Light Assist” -helljusassistenten gör att körning i den nya Golfen visas i ett helt nytt ljus. Med en kamera installerad bakom framrutan, kan Light Assist detektera ankommande och framförkörande fordon inom systemgränserna och växla automatiskt mellan halv- och helljus.

Punktbelysning i flera färger: För inre lugn.

Ge din nya Golf mer personlighet. Genom att bygga ut den vanliga punktbelysningen kan kupén lysas upp efter humör tack vare individuellt färgval. För att göra detta ska du tända upp interiören i upp till 32 färgvariationer. Anpassa till ett kallare eller varmare färgklimat när du kör i den upplysta metropolen eller på natten på den mörka landsvägen: På varje resa skapar du en annan, passande atmosfär för dig själv och dina passagerare.

We Upgrade - Stämningsfull belysning i innerutrymmet

We Upgrade. Du också?

Har du redan den nya Golfen och ett giltigt We Connect-avtal? Som We Connect-huvudanvändare testar du just nu via din In-Car Shop valda funktioner gratis under en provmånad.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..