We Upgrade-funktionerna kan du välja och installera via In-Car-Shop på displayen i din uppgraderingskompatibla VW.
1
We Upgrade-funktionerna kan du välja och installera via In-Car-Shop på displayen i din uppgraderingskompatibla VW.
1
We Upgrade-funktionerna kan du välja och installera via In-Car-Shop på displayen i din uppgraderingskompatibla VW.
1

We Upgrade.
Förprogrammerad för din framtid.

Lycka till i framtiden! I efterhand.

We Connect2 är ditt inträde i den senaste generationen mobila onlinetjänster i flera nya Volkswagen-modeller. Om du önskar vara online finns många We Connect-tjänster tillgängliga för dig redan från början. Efter aktivering och registrering med ditt Volkswagen ID gör We Connect inte bara din vardag trevligare, utan också mer bekväm. Det som är nytt för dig är alternativet att aktivera din Volkswagen för utvalda nya funktioner även efter att du har köpt din bil. Bilen kan alltså anpassas efteråt efter dina behov. Och detta mycket enkelt i In-Car-shopen i infotainmentsystemet. Här kan du som We Connect huvudanvändare ladda ner de tillgängliga ”We Upgrade”1 funktionerna för din bil.

--:--

Din Volkswagen slutar aldrig att lära sig: We Upgrade-funktioner för We Connect-förberedda fordon

Om du har en T-Roc, Tiguan, Touran eller Polo och saknar navigationssystem i din VW, kan du enkelt köpa till den funktionen.

Navigering: Vill du veta vart du ska?

Vill du kunna orientera dig lättare? Slå då på navigationsfunktioner för ditt infotainmentsystem ”Ready 2 Discover” i efterhand och uppgradera ditt fordon med en intuitiv navigation. Med aktiveringen får du en integrerad, intuitiv navigation med 2D-kartvisning för Europa och tillgång till intressepunkter (POIs). Denna funktion är varaktigt tillgänglig efter aktivering i fordonet och är inte bunden till en internetanslutning eller ett We Connect-avtal. Vid sidan av dessa praktiska offlinefunktioner har du i förbindelse med We Connect Plus-licensen åtkomst till andra användbara onlinetjänster. Som huvudanvändare blir du tack vare trafikinformation online om ändringar eller faror längs vägen, informerad nästintill i realtid. Dessutom skapar ruttberäkning online en hela tiden optimerad och förutseende målstyrning. Ditt kartmaterial blir tack vare online-kartuppdatering med valet ”Dela position” under Inställningar automatiskt uppdaterat i ditt infotainmentsystem och regelbundet uppdaterat, så snart fordonet är online.

Röststyrningen kan aktiveras i efterhand så att du helt naturligt kan manövrera din VW med din röst.

Röststyrning3: ”Hej Volkswagen

Din Volkswagen förstår dig. Med tilltalet ”Hej Volkswagen” går du in i en naturlig dialog – detta möjliggör säker och bekväm kontroll av utvalda funktioner inom telefoni, media eller navigering. För att göra detta, aktivera röststyrningen för ditt infotainmentsystem ”Ready 2 Discover”4 eller ”Discover Media” och kontrollera ditt fordons funktioner med din röst. Beroende på fordonsmodell och utrustning kan sedan många utvalda fordonsfunktioner röststyras. På så sätt kan du helt koncentrera dig på vägen och njuta av dina bilresor ännu mer från och med nu.

We Upgrade - få tillgång till smartphone-data snabbt och enkelt

App Connect5: Ta med dig dina appar i bilen

Med App-Connect kommer utvalda appar och innehåll överförs direkt till din Volkswagen på infotainmentsystemets display och kan hanteras bekvämt och tydligt i ditt synfält. Så det är väldigt enkelt att komma åt, till exempel musik, nyheter, kartor eller ljudböcker. Volkswagen erbjuder tre gränssnitt för att ansluta smartphones med många alternativ: Apple CarPlay™, Googles Android Auto™ och MirrorLink®. Användningen av Apple CarPlay™ och Android Auto™ från Google är också möjlig som ”We Upgrade” funktion utan kabel för navigationssystemet ”Discover Media” och ”Ready 2 Discover”. För att undvika distraktion kan endast certifierade appar startas under körning. 

Ytterligare We Upgrade-funktioner för din Golf

ACC finns tillgängligt som extrautrustning och är ett system i VW Golf som upptäcker bilar framför dig och automatiskt håller ett avstånd som du har ställt in.

Adaptiv farthållare ACC6: Håller avstånd. Och hastighetsbegränsningar.

Den adaptiva farthållaren ACC (Adaptive Cruise Control) håller konstant en hastighet som du har valt, upp till 210 km/h. Om din Golf närmar sig ett framförvarande fordon anpassar ACC:n automatiskt hastigheten inom ramen för systemets gränser och håller det avstånd du har ställt in.

Via We Upgrade kan du till och med i efterhand utrusta din Golf 8 med assistentsystemet Light Assist.

Light-Assist: Bländningsfri. I nästan alla situationer.

Helljusassistenten ”Light Assist” lyser upp nattkörningarna med din Golf i ett helt nytt ljus. Med en kamera som finns installerad bakom vindrutan kan Light Assist upptäcka fordon som kommer emot dig och kör framför dig, inom ramen för systemets gränser, och automatiskt koppla om från hel- till halvjus. Är inte det goda utsikter för dig?

Via We Upgrade kan du utvidga färgurvalet för interiörbelysningen i VW Golf 8.

Interiörbelysning (flera färger): För inre lugn.

Ge din Golf mer personlighet. Genom att utvidga den vanliga interiörbelysningen kan kupén lysas upp för att spegla ditt humör med hjälp av individuellt färgval. Med interiörbelysning (flera färger) har du som We Upgrade-funktion möjlighet att få ett utvidgat färgpaket och därmed ett större färgurval för att skapa belysningsaccenter. Vare sig det är kallare eller varmare färgklimat, i den upplysta metropolen eller på natten på den mörka landsvägen: För varje färd kan du skapa en annan, passande atmosfär för dig och dina medpassagerare.

We Upgrade. Du också?

Har du redan en Golf och ett giltigt We Connect-avtal? Då kan du som We Connect-huvudanvändare testa utvalda funktioner gratis under en provmånad.

Översikt av We Upgrade-funktioner för din Volkswagen

Här får du en första icke-bindande insyn i vilka utvalda We Upgrade-funktioner som efter ditt val kan aktiveras i fordonet. I regel behöver fordonet inneha de för We Upgrade nödvändiga tekniska funktionerna och hårdvaruanordningar som behövs. För att ta reda på vilka tjänster som konkret är tillgängliga för din Volkswagen, besök din In-Car-Shop i infotainmentsystemet.  Här kan huvudanvändaren se konkret vilka We Upgrade-funktioner som är tillgängliga.

Golf 8 och modellvarianter

Ytterligare fordon förberedda för ”We Connect”

Navigering

Kommer att sättas in vid en senare tidpunkt

Kommer att sättas in vid en senare tidpunkt

Röststyrning

Kommer att sättas in vid en senare tidpunkt

App-Connect

Kommer att sättas in vid en senare tidpunkt

Helljusassistenten Light Assist

-

Interiörbelysning (flera färger)

-

Adaptiv farthållare ACC

-

Golf 8 och modellvarianter

Kommer att sättas in vid en senare tidpunkt

Ytterligare fordon förberedda för ”We Connect”

Kommer att sättas in vid en senare tidpunkt

Villkor från Volkswagen

1.
För att kunna köpa We Upgrade-artiklar behövs ett Volkswagen ID-användarkonto, ett giltigt We Connect-avtal och din legitimation som huvudanvändare, vilket innebär att ditt användarkonto är anslutet till ett konkret fordon. Dessutom behöver fordonet inneha de nödvändiga tekniska funktionerna och hårdvaruanordningar som behövs. Huvudanvändaren kan se tillgängliga artiklar från We Upgrade för varje fordon i In-Car-Shop i infotainmentsystemet. För kostnadspliktiga produkter kan en betalningsmetod sparas i We Connect-webshop, i In-Car-Shop kan du betala via förskottsbetalning. Köpta och aktiverade ”We Upgrade”-funktioner förblir i fordonet, kan användas av alla förare och kan inte överföras till andra fordon. 
2.
För att kunna använda We Connect-tjänsterna behöver du ett Volkswagen ID användarkonto och du måste logga in på We Connect med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du sluta ett separat We Connect- eller We Connect Plus-avtal med Volkswagen AG via internet. För We Connect Plus har du 90 dagar på dig efter överföring av fordonet för att registrera fordonet på www.portal.volkswagen-we.com och använda tjänsterna under hela den kostnadsfria perioden.Användning av We Connect mobila är möjligt via en integrerad internetanslutning. De kostnader som uppstår inom Europa uppbärs av Volkswagen AG i enlighet med omfånget för nätverkstäckning, med undantag för ”Streaming- och internettjänster”, liksom enskilda tjänster i In-Car appar. Datapaket för användning av ”Streaming & Internet”-tjänsterna, enskilda tjänster i In-Car appar kan hämtas från den externa mobiltelefonpartnern ”Cubic Telecom”. De kan användas i området för nätverkstäckning i flera europeiska länder. Information om priser och de länder som stöds finns på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt är det möjligt att använda webbradio och mediastreaming via mobila enheter (t.ex. smartphoner) som har möjlighet att fungera som mobila aktiva WLAN-punkter. I sådana fall är motsvarande tjänster endast tillgängliga med ett befintligt eller separat mobiltelefonkontrakt mellan dig och din mobiltelefonleverantör, och endast med täckningen för respektive nätverk för mobiltelefoner. Mottagning av datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), avhängigt av ditt mobiltelefonabonnemang och speciellt vid användning utomlands. För att använda den kostnadsfria We Connect-appen behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett befintligt eller separat mobiltelefonkontrakt mellan dig och din mobiltelefonleverantör.  Tillgängligheten av individuella We Connect- och We Connect Plus-tjänster som beskrivs i paketen kan variera från land till land och är beroende av både fordonet och utrustningen. Tjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och kan komma att ändras eller upphöra under avtalsperioden. Ytterligare information finns på www.portal.volkswagen-we.com och genom ditt Volkswagen-ombud. Kontakta din mobilleverantör för information om villkor för avgifter.
3.
(Online-)röststyrning finns för närvarande tillgänglig för följande språk: tyska, engelska (GB och US), franska, spanska, tjeckiska och italienska. 
4.
Röststyrning av navigeringsfunktioner med Ready 2 Discover är möjligt först efter aktivering av navigering via ”We Upgrade".
5.
App-Connect omfattar teknikerna Apple CarPlay™, Android Auto™ och MirrorLink®. För att undvika distraktion kan endast certifierade appar startas under körning. Tänk också på att vissa appar inte erbjuds för var och en av de tre teknikerna och tillgängligheten för dessa tekniker kan variera beroende på land. Information om kompatibiliteten för smartphones för Apple CarPlay™ finner du på https://www.apple.com/ios/carplay/, för Android Auto™ på https://www.android.com/intl/de_de/auto/ och för MirrorLink® på https://mirrorlink.com/. 
6.
ACC reglerar hastigheter mellan 30 km/h (20 mph) och 210 km/h (130 mph). Detta hastighetsområde kan variera beroende på marknaden. Du kan när som helst reglera ACC:n. Om du bromsar avbryts regleringen. Om du accelererar, avbryts det under tiden för accelerationen och tas därefter upp på nytt. Om du kör med släp reglerar ACC:n inte lika dynamiskt. Om den automatiska fördröjningen med ACC:n inte räcker till, ber ACC:n dig även att bromsa genom ett meddelande i instrumentklustret. Dessutom lyser den röda varningslampan och en varningssignal ljuder. Den automatiska distansregleringens intelligenta teknik kan inte övervinna de fysikaliskt fastställda gränserna och arbetar uteslutande inom systemgränserna. Erbjudanden i syfte att höja komforten får aldrig leda till en säkerhetsrisk.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..