We Upgrade-funktionerna kan du välja och installera via In-Car-Shop på displayen i din uppgraderingskompatibla VW.
1

We Upgrade.
Förprogrammerad för din framtid.

Lycka till i framtiden! I efterhand.

We Connect 2 öppnar dörren till den senaste generationen mobila onlinetjänster i flera Volkswagen-modeller. Om du önskar vara online finns många We Connect-tjänster tillgängliga för dig redan från början. Efter en enda aktivering och registrering med ditt Volkswagen ID gör We Connect inte bara din vardag trevligare, utan också mer bekväm. Det som är nytt är att du har alternativet att aktivera din Volkswagen för utvalda nya funktioner även efter att du har köpt din bil. För att anpassa i efterhand efter dina behov. Och du kan enkelt göra det i din In-Car-Shop i infotainmentsystemet eller i We Connect-webshopOpens an external link. Här kan du som We Connect-huvudanvändare se och bekvämt köpa de tillgängliga We Upgrade1-funktionerna för din bil direkt online . Alternativt kan du ta hjälp på plats av din Volkswagen-partner. Där kan du också köpa en voucher som du kan använda för att köpa ”We Upgrade”-funktioner i våra shoppar.

--:--

Din Volkswagen slutar aldrig att lära sig: We Upgrade-funktioner för We Connect-förberedda fordon

Om du har en T-Roc, Tiguan, Touran eller Polo och saknar navigationssystem i din VW, kan du enkelt köpa till den funktionen.

Navigering: Vill du veta vart du ska?

Vill du kunna orientera dig lättare? Slå då på navigationsfunktioner för ditt infotainmentsystem ”Ready 2 Discover” i efterhand och uppgradera din bil med en intuitiv navigation. Med aktiveringen får du en integrerad, intuitiv navigation med 2D-kartvisning för Europa och tillgång till intressepunkter (POIs). Denna funktion är varaktigt tillgänglig efter aktivering i fordonet och är inte bunden till en internetanslutning eller ett We Connect-avtal. Vid sidan av dessa praktiska offlinefunktioner har du i förbindelse med We Connect Plus-licensen åtkomst till andra användbara onlinetjänster. Som huvudanvändare blir du, tack vare trafikinformation online, informerad om ändringar eller faror längs vägen nästintill i realtid. Dessutom skapar ruttberäkning online alltid en optimerad och förutseende målstyrning. Ditt kartmaterial blir tack vare online-kartuppdatering med valet ”Dela position” under Inställningar automatiskt uppdaterat i ditt infotainmentsystem och regelbundet uppdaterat, så snart bilen är online.

Röststyrningen kan aktiveras i efterhand så att du helt naturligt kan manövrera din VW med din röst.

Röststyrning3: ”Hej Volkswagen

Din Volkswagen förstår dig. Med tilltalet ”Hej Volkswagen” går du in i en naturlig dialog – detta möjliggör säker och bekväm kontroll av utvalda funktioner inom telefoni, media eller navigering. För att göra detta, aktivera röststyrningen för ditt infotainmentsystem ”Ready 2 Discover”4 eller ”Discover Media” och kontrollera din bils funktioner med din röst. Beroende på fordonsmodell och utrustning kan sedan många utvalda fordonsfunktioner röststyras. På så sätt kan du helt koncentrera dig på vägen och njuta av dina bilresor ännu mer från och med nu.

We Upgrade - få tillgång till smartphone-data snabbt och enkelt

App Connect5: Ta med dig dina appar i bilen

Med App-Connect kommer utvalda appar och innehåll överföras direkt till din Volkswagen på infotainmentsystemets display och kan hanteras bekvämt och tydligt i ditt synfält. Så det är väldigt enkelt att komma åt, till exempel musik, nyheter, kartor eller ljudböcker. Volkswagen erbjuder tre gränssnitt för att ansluta smartphones med många alternativ: Apple CarPlay™, Googles Android Auto™ och MirrorLink®. Användningen av Apple CarPlay™ och Android Auto™ från Google är också möjlig som ”We Upgrade” funktion utan kabel för navigationssystemet ”Discover Media” och ”Ready 2 Discover”. För att undvika distraktion kan endast certifierade appar startas under körning. 

Ytterligare We Upgrade-funktioner för din Golf

ACC finns tillgängligt som extrautrustning och är ett system i VW Golf som upptäcker bilar framför dig och automatiskt håller ett avstånd som du har ställt in.

Adaptiv farthållare ACC6: Håller avstånd. Och hastighetsbegränsningar.

Den adaptiva farthållaren ACC (Adaptive Cruise Control) håller konstant en hastighet som du har valt, upp till 210 km/h. Om din Golf närmar sig ett framförvarande fordon anpassar ACC:n automatiskt hastigheten inom ramen för systemets gränser och håller det avstånd du har ställt in.

Light-Assist: Bländningsfri. I nästan alla situationer.

Helljusassistenten ”Light Assist” lyser upp nattkörningarna med din Golf i ett helt nytt ljus. Med en kamera som finns installerad bakom vindrutan kan Light Assist upptäcka fordon som kommer emot dig och kör framför dig, inom ramen för systemets gränser, och automatiskt koppla om från hel- till halvjus. Är inte det goda utsikter för dig?

Via We Upgrade kan du till och med i efterhand utrusta din Golf 8 med assistentsystemet Light Assist.
Via We Upgrade kan du utvidga färgurvalet för interiörbelysningen i VW Golf 8.

Interiörbelysning (flera färger): För inre lugn.

Ge din Golf mer personlighet. Genom att utvidga den vanliga interiörbelysningen kan kupén lysas upp för att spegla ditt humör med hjälp av individuellt färgval. Med interiörbelysning (flera färger) har du som We Upgrade-funktion möjlighet att få ett utvidgat färgpaket och därmed ett större färgurval för att skapa belysningsaccenter. Vare sig det är kallare eller varmare färgklimat, i den upplysta metropolen eller på natten på den mörka landsvägen: För varje färd kan du skapa en annan, passande atmosfär för dig och dina medpassagerare.

Foto inifrån en Golf om natten. Tydligt att se: interiör effektbelysning som har köpts i efterhand med We Upgrade

Interiör effektbelysning: upplysande informativ

Med interiör effektbelysning utvidgar du din bas-interiörbelysning för intuitivt förståelig visualisering av olika funktioner. Till detta hör varnande och informativt innehåll som exempelvis visning av acceleration eller dörrvarningen, beroende på utrustningen i bilen.

We Upgrade. Du också?

Har du redan en Golf och ett giltigt We Connect-avtal? Då kan du som We Connect-huvudanvändare testa utvalda funktioner gratis under en provmånad.

Översikt av We Upgrade-funktioner för din Volkswagen

Här får du en första icke-bindande insyn i vilka utvalda We Upgrade-funktioner som efter ditt val kan aktiveras i fordonet. Generellt sett behöver fordone