Anslut ditt ID. med We Connect Start
1

We Connect ID
Ansluter, stödjer och underhåller dig till din destination

2.
Elförbrukning i kWh/100 km: 15,4–13,1 (blandad körning); CO2-utsläpp i g/km: 0; effektivitetsklass: A+

Den smarta anslutningen till ditt Volkswagen-ID.

Kör du en modell ur ID.-familjen? Då kan du i framtiden inte bara vara helt elektrisk på vägen, utan också med We Connect Start vara helt uppkopplad. Och med onlinetjänsterna från We Connect Start kan du få digitala assistenter ombord, som ger dig högaktuell information om laddhantering och trafik. Du kan även fjärrstyrt hantera valda funktioner på din smartphone med We Connect ID.-appen.

Dina fördelar:

  • Helt uppkopplad och onlinekompatibel
  • Få åtkomst till många fordonsfunktioner via smartphone och We Connect ID.-appen
  • utan kostnad de första tre åren

Startklar, när du är det

Vill du kontrollera återstående räckvidd för din ID.-modell? Via din smartphone och med We Connect ID.-appen har du alltid koll på batteriets laddningsnivå och återstående räckvidd. Har du en onlineanslutning till din ID. och kan kontrollera om laddkabeln är ansluten? Om ja kan du starta eller avsluta laddningen direkt från soffan. Ange bara den tid du brukar åka till arbetet i appen så kommer din ID. vänta på dig laddad och klar varje  morgon.

Onlinefunktioner

Anslut med We Connect ID.-appen

Onlinefunktioner

Anslut med We Connect ID.-appen

We Connect ID., appen för din ID.
4
4.
Bilderna kan skilja sig åt

Ladda ner komfortuppdateringen för ID.-familjen nedan: We Connect ID.-appen är kopplingen mellan ditt Volkswagen ID. och allt som är viktigt. Den förvandlar din smartphone till en fjärrkontroll, som du kan styra flera hjälpsamma fordonsfunktioner med, på så sätt har du full koll på din ID. – även när du inte sitter i den.

Enkelt att registrera och starta

Här förklarar vi hur du med några enkla steg i We Connect Start aktiverar och använder våra digitala tjänster i bilen och på din smartphone.