Anslut ditt ID. med We Connect Start
1,2
Anslut ditt ID. med We Connect Start
1,2
Anslut ditt ID. med We Connect Start
1,2

We Connect Start
Ansluter, stödjer och underhåller dig till din destination

Den smarta anslutningen till ditt Volkswagen-ID.

Kör du en modell ur ID.-familjen? Då kan du i framtiden inte bara vara helt elektrisk på vägen, utan också med hjälp av We Connect Start vara helt uppkopplad. Det automatiska eCall-nödsamtalssystemet finns redan på plats från början. Och med onlinetjänsterna från We Connect Start kan du få digitala assistenter ombord, som ger dig högaktuell information om laddhantering eller trafik och fjärrstyrt hantera valda funktioner på din smartphone.

Framför trafiken

Från och med nu behöver du inte hamna i obalans med trafiken mer, för din Volkswagen-ID. tänker med dig. I precis realtid hämtar ditt navigeringssystem trafikinformation online, känner av olyckor, vägbyggnadsarbeten eller andra trafikbegränsningar och föreslår en optimal rutt för dig. Det sparar både tid och nerver.

Anslut med We Connect ID.-appen

Ladda ner komfortuppdateringen för ID.-familjen nedan: We Connect ID.-appen är kopplingen mellan ditt Volkswagen ID. och allt som är viktigt. Den förvandlar din smartphone till en fjärrkontroll, som du kan styra flera hjälpsamma fordonsfunktioner med, på så sätt har du full koll på din ID. – även när du inte sitter i den.

Till App Store

Till Play Store

We Connect ID., appen för din ID.
3
3.
Bilderna kan skilja sig åt

Enkelt att registrera och starta

Här förklarar vi hur du med några enkla steg i We Connect Start aktiverar och använder våra digitala tjänster i bilen och på din smartphone.

--:--

Villkor från Volkswagen

1.
För att kunna använda We Connect-tjänsterna behöver du ett Volkswagen ID användarkonto och du måste logga in på We Connect Start med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du ingå ett separat We Connect Start-avtal med Volkswagen AG online. Efter överföring av fordonet har du 90 dagar på dig att registrera fordonet med We Connect ID-appen och använda tjänsterna i We Connect Start under hela den kostnadsfria perioden.
Användning av We Connect Starts mobila onlinetjänster möjliggörs via en integrerad internetanslutning. De kostnader som uppstår inom Europa uppbärs av Volkswagen AG i enlighet med omfånget för nätverkstäckning.
För att använda den kostnadsfria We Connect ID-appen behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett befintligt eller separat mobiltelefonkontrakt mellan dig och din mobiltelefonleverantör. 
Tillgängligheten av individuella tjänster som beskrivs i paketen kan variera från land till land. Tjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och kan komma att ändras eller upphöra under avtalsperioden. Ytterligare information finns på www.connect.volkswagen-we.com och genom ditt Volkswagen-ombud. Kontakta din mobilleverantör för information om villkor för avgifter.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..