We Connect-tjänster säkerhet – snabb hjälp på begäran
1

Säkerhet.
Snabb hjälp på begäran.

Säkerhet.
Snabb hjälp på begäran.

Du kör ut på landet och får punktering? Det gör inget. Istället för att bli irriterad, aktivera bara servicesamtalet för att få hjälp. Även om ditt fordon detekterar en olycka är du i goda händer. I olycksfall tillkallas nämligen hjälp automatiskt. Du får den bästa möjliga hjälpen och rådgivningen tills räddningsarbetarna anländer. Så känns säkerhet.

Nödsamtalstjänst

Med ”Nödsamtalstjänst” får du hjälp i nödsituationer. Vid svåra olyckor, till exempel om airbagen utlöses, så tillkallas hjälp automatiskt. Om din Volkswagen identifierar en olycka, ansluter tjänsten till Volkswagens nödcentral och skickar viktig information till räddningstjänsten. Du har dessutom möjlighet att tillkalla hjälp manuellt med ett knapptryck.

We Connect – personlig hjälp i nödsituationer
We Connect – snabb hjälp vid haveri med ett knapptryck

Servicesamtal

Vid motorstopp är vi snabbt på plats. Genom att trycka på en knapp kan du aktivera servicesamtal i fordonet och skicka uppgifter om din position och ditt fordon till Volkswagens nödcentral. En medarbetare hjälper dig då att identifiera orsaken till problemet eller, om det behövs, skickar en servicebil till dig om problemet inte går att lösa omedelbart.

Online-stöldskyddslarm

Luta dig bekvämt tillbaka och låt din Volkswagen sköta resten. I händelse av ett inbrottsförsök meddelas du av We Connect-appen på din smartphone eller via e-post.*

* Endast i kombination med det valfria stöldskyddslarmet

We Connect – stöldlarm direkt på smarttelefonen

Detta kan också intressera dig

We Connect. Så gör vi din Volkswagen till en uppkopplad bil.