We Connect-tjänster navigering – planera din körning ännu mer
1

Navigering.2
Planera din körning ännu mer.

Navigering.2
Planera din körning ännu mer.

Du är på väg och det är ont om tid? Oroa dig inte för trafiken. Din Volkswagen varnar dig nämligen nästan i realtid för köer, olyckor eller vägarbeten. Och planerar din rutt i förväg.

Realtidsinformation

Med information i realtid* blir din navigering ännu smartare: Håll dig uppdaterad med praktisk information som till exempel online-trafikinformation, -ruttberäkning eller -kartuppdatering. Ständigt uppdaterade uppgifter ger dig användbara tips och säkerställer bästa möjliga rutt till dina destinationer.

* Tillgängligt inom ramen för täckningen från respektive mobiltjänstleverantör.

We Connect – toppaktuell körning med information i realtid
We Connect – hitta lediga parkeringsplatser

Parkeringsplatser 

Sök bekvämt och utan frustration efter offentliga parkeringsplatser och parkeringsgarage i din närhet. Infotainment-systemet i din Volkswagen informerar dig om priser, utrymme och öppettider – och navigerar snabbt och effektivt till önskad destination.

Tankställen & laddstationer 

Få en snabb översikt över bensinstationer och laddstationer längs din rutt – inklusive aktuell information om prissättning, öppettider och tillgänglighet.

We Connect – hitta billiga bensinstationer och gratis laddstationer på din rutt
3,4
3.
Bränsleförbrukning i l/100 km: blandad körning 1,3–1,2; elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 15,8–14,9; CO₂-utsläpp i g/km: blandad körning 30–26. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.

Detta kan också intressera dig

We Connect. Så gör vi din Volkswagen till en uppkopplad bil.