We Connect-tjänster komfort – som gjord för dig
1

Komfort.
Som gjord för dig.

Komfort.
Som gjord för dig.

Du behöver bilen, men din partner har nyckeln? Den kan enkelt skickas via din smartphone. Tack vare personlig anpassning aktiveras dina personliga inställningar på nolltid. Känn dig som hemma – även på vägen till kontoret: Säg bara ”Kör mig till jobbet” och din Volkswagen startar navigeringen. Den förstår dig nämligen bättre än någonsin förr. Det är lagarbete.

Online-parkeringsvärmare

På kalla dagar kan du förvärma din bil medan du fortfarande äter frukost. Med tjänsten online-parkeringsvärmare* kan du dessutom använda appen ”We Connect” för att bestämma när du ska åka, så att du alltid möts av en uppvärmd och avfrostad bil.

* Endast i kombination med den valfria utrustningen parkeringsvärmare.

We Connect – Luftkonditionera bilen via smartphone innan du kör
We Connect – Din smartphone blir en bilnyckel

Mobilnyckel

Säg hej då till att leta efter nycklar – din smartphone blir en mobil nyckel* som öppnar och startar din Volkswagen på nolltid. Skicka ytterligare digitala nycklar till dina vänner och familjemedlemmar för att få ut mesta möjliga av ditt fordon. De första fem mobila nycklarna är kostnadsfria, ytterligare nycklar kan du köpa direkt i In-Car-Shop i ditt infotainmentsystem eller i We Connect-webshopOpens an external link.  Alternativt kan du ta hjälp på plats av din Volkswagen-partner. Där kan du också köpa en voucher som du kan använda för att köpa mobila nycklar i våra shoppar.

* Endast tillgängligt med navigationssystemet ”Discover Pro” (för Passat, Arteon och Golf) eller Discover Media (endast Golf) som erbjuds som tillval och i kombination med We Connect-appen. Till att börja med är fem mobila nycklar kostnadsfritt tillgängliga för Passat och Arteon, och för Golf är fem mobila nycklar tillgängliga efter köp av funktionen. De mobila nycklarna kan lösas in inom de första fyra åren från det att We Connect-avtalet undertecknades. Vidarebefordran av en mobil nyckel kräver en identitetsverifiering av nyckelsändaren via Volkswagen Ident-proceduren. Efter installationen på en kompatibel smartphoneOpens an external link har den mobila nyckeln ett års giltighet kopplat till slutenheten.

Personalisering

Din Volkswagen känner igen dig. När du har skapat ditt VW-konto och loggar in i bilen för första gången, så aktiverar den helt automatiskt och – beroende på utrustningen – dina personliga inställningar för olika system: alltifrån säte till belysning, klimatinställningar, infotainment och navigeringssystem till förarstödsystemet. Maximal komfort när man växlar mellan olika bilar och när en bil har flera förare.

We Connect – Ta med dig dina personliga inställningar