We Connect-tjänster komfort – som gjord för dig
1
We Connect-tjänster komfort – som gjord för dig
1
We Connect-tjänster komfort – som gjord för dig
1
We Connect-tjänster komfort – som gjord för dig
1

Komfort.
Som gjord för dig.

Komfort.
Som gjord för dig.

Du behöver bilen, men din partner har nyckeln? Den kan enkelt skickas via smartphone. Tack vare personlig anpassning aktiveras dina personliga inställningar på nolltid. Känn dig som hemma – även på vägen till kontoret: Säg bara ”Kör mig till jobbet” och din Volkswagen startar navigeringen. Den förstår dig nämligen bättre än någonsin förr. Det är lagarbete.

Online-parkeringsvärmare

På kalla dagar kan du förvärma din bil medan du fortfarande äter frukost. Med tjänsten online-parkeringsvärmare* kan du dessutom använda appen ”We Connect” för att bestämma när du ska åka, så att du alltid möts av en uppvärmd och avfrostad bil.

* Endast i kombination med den valfria utrustningen parkeringsvärmare.

We Connect – Luftkonditionera bilen via smartphone innan du kör
We Connect – Din smartphone blir en bilnyckel

Mobilnyckel

Adé nyckelsökning – din smartphone blir en mobil nyckel* som öppnar och startar din Volkswagen på nolltid. Skicka fler digitala nycklar till dina vänner och familjemedlemmar för att hjälpa dig att få ut det mesta av din bil.

* Endast tillgängligt med det valfria navigationssystemet ”Discover Pro” och tillsammans med We Connect-appen. Till att börja med är fem mobila nycklar kostnadsfritt tillgängliga för Passat och Arteon, och för Golf är fem mobila nycklar med en löptid på ett år vardera tillgängliga efter köp av funktionen. De mobila nycklarna kan lösas in inom de första fyra åren från ingåendet av We Connect-avtalet. Vidarebefordran av en mobilnyckel kräver en identitetsverifiering av nyckelsändaren via Volkswagen Ident-proceduren. Efter installationen på en kompatibel smartphone har den mobila nyckeln ett års giltighet kopplat till slutenheten.

Personalisering

Din Volkswagen känner igen dig. När du har skapat ditt VW-konto och loggar in i bilen för första gången, så aktiverar den helt automatiskt och – beroende på utrustningen – dina personliga inställningar för olika system: alltifrån säte till belysning, klimatinställningar, infotainment och navigeringssystem till förarstödsystemet. Maximal komfort när man växlar mellan olika bilar och när en bil har flera förare.

We Connect – Ta med dig dina personliga inställningar
We Connect – online-röststyrning

Online-röststyrning

Med online-uppgraderingen för tillvalet röststyrning* får du en ännu bättre styrning via röstkommandon. Välj din favoritmusik online, sök efter din favoritwebbradiokanal via röstkommando och dra nytta av den intuitiva målinmatningen vid navigering. I nya Golf kan du dessutom diktera och få e-postmeddelanden upplästa eller manövrera dina In-Car-appar – allt utan att ta blicken från vägen.

* (Online-)röststyrning finns för närvarande tillgänglig för följande språk: tyska, engelska (GB och US), franska, spanska, tjeckiska och italienska. 

Villkor från Volkswagen

1.
För att kunna använda We Connect-tjänsterna behöver du ett Volkswagen ID användarkonto och du måste logga in på We Connect med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du sluta ett separat We Connect- eller We Connect Plus-avtal med Volkswagen AG via internet. För We Connect Plus har du 90 dagar på dig efter överföring av fordonet för att registrera fordonet på www.portal.volkswagen-we.com och använda tjänsterna under hela den kostnadsfria perioden.Användning av We Connect mobila är möjligt via en integrerad internetanslutning. De kostnader som uppstår inom Europa uppbärs av Volkswagen AG i enlighet med omfånget för nätverkstäckning, med undantag för ”Streaming- och internettjänster”, liksom enskilda tjänster i In-Car appar. Datapaket för användning av ”Streaming & Internet”-tjänsterna, enskilda tjänster i In-Car appar kan hämtas från den externa mobiltelefonpartnern ”Cubic Telecom”. De kan användas i området för nätverkstäckning i flera europeiska länder. Information om priser och de länder som stöds finns på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt är det möjligt att använda webbradio och mediastreaming via mobila enheter (t.ex. smartphoner) som har möjlighet att fungera som mobila aktiva WLAN-punkter. I sådana fall är motsvarande tjänster endast tillgängliga med ett befintligt eller separat mobiltelefonkontrakt mellan dig och din mobiltelefonleverantör, och endast med täckningen för respektive nätverk för mobiltelefoner. Mottagning av datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), avhängigt av ditt mobiltelefonabonnemang och speciellt vid användning utomlands. För att använda den kostnadsfria We Connect-appen behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett befintligt eller separat mobiltelefonkontrakt mellan dig och din mobiltelefonleverantör.  Tillgängligheten av individuella We Connect- och We Connect Plus-tjänster som beskrivs i paketen kan variera från land till land och är beroende av både fordonet och utrustningen. Tjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och kan komma att ändras eller upphöra under avtalsperioden. Ytterligare information finns på www.portal.volkswagen-we.com och genom ditt Volkswagen-ombud. Kontakta din mobilleverantör för information om villkor för avgifter.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..