We Connect-tjänster fordonsöverblick – allt du behöver veta
1
We Connect-tjänster fordonsöverblick – allt du behöver veta
1
We Connect-tjänster fordonsöverblick – allt du behöver veta
1
We Connect-tjänster fordonsöverblick – allt du behöver veta
1

Fordonsöverblick.
Allt du behöver veta.

Fordonsöverblick.
Allt du behöver veta.

Du ligger i sängen och dina tankar snurrar: Är lampan i bilen avstängd? Är dörrarna låsta? Lyckligtvis behöver du inte oroa dig för det längre. Utan se bara efter på din smartphone. Den berättar även för dig var du har parkerat och ger information om fordonsstatus eller kommande besiktningar före resan. Det enda du behöver göra själv är att köra.

Digital instruktionsbok

Din Golf erbjuder dig en mängd tekniska funktioner och möjligheter. Det är därför som instruktionsboken för Golfen inte bara kan plockas fram som en tryckt bok eller instruktionsbok online, utan också som en förinstallerad app direkt i infotainmentsystemet på ditt fordon. Hitta snabba, tydliga och förståeliga svar på dina frågor med den digitala instruktionsboken – interaktiv och enkel åtkomst via We Connect-webbportalen eller direkt i ditt fordons infotainmentsystem.

We Connect - Interaktiva självstudier för din Volkswagen
We Connect – kontrollera dörrar och ljus via smartphone

Dörrar och belysning

Med tjänsten ”Dörrar och belysning” kan du enkelt kontrollera via appen om dörrarna till din Volkswagen är låsta och om parkeringsljuset är avstängt. En snabb titt för en lugnande känsla.

Kördata

Funktionen ”kördata” analyserar ditt körbeteende och ger dig till exempel information om genomsnittlig bränsleförbrukning.

We Connect – analysera och optimera körbeteendet
We Connect – vetskap om var din Volkswagen står

Parkeringsplats

Med tjänsten ”Parkeringsplats” kan du med ett klick på din smartphone se var din bil står. Och om det behövs, hur man kommer dit på snabbaste sätt.

Fordonsstatus

Alla relevanta fordonsdata är synliga var du än är. Exempelvis återstående körsträcka, aktuell mätarställning eller information om att batteriet bör laddas.

We Connect – viktiga fordonsdata alltid i focus

Villkor från Volkswagen

1.
För att kunna använda We Connect-tjänsterna behöver du ett Volkswagen ID användarkonto och du måste logga in på We Connect med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du sluta ett separat We Connect- eller We Connect Plus-avtal med Volkswagen AG via internet. För We Connect Plus har du 90 dagar på dig efter överföring av fordonet för att registrera fordonet på www.portal.volkswagen-we.com och använda tjänsterna under hela den kostnadsfria perioden.Användning av We Connect mobila är möjligt via en integrerad internetanslutning. De kostnader som uppstår inom Europa uppbärs av Volkswagen AG i enlighet med omfånget för nätverkstäckning, med undantag för ”Streaming- och internettjänster”, liksom enskilda tjänster i In-Car appar. Datapaket för användning av ”Streaming & Internet”-tjänsterna, enskilda tjänster i In-Car appar kan hämtas från den externa mobiltelefonpartnern ”Cubic Telecom”. De kan användas i området för nätverkstäckning i flera europeiska länder. Information om priser och de länder som stöds finns på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt är det möjligt att använda webbradio och mediastreaming via mobila enheter (t.ex. smartphoner) som har möjlighet att fungera som mobila aktiva WLAN-punkter. I sådana fall är motsvarande tjänster endast tillgängliga med ett befintligt eller separat mobiltelefonkontrakt mellan dig och din mobiltelefonleverantör, och endast med täckningen för respektive nätverk för mobiltelefoner. Mottagning av datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), avhängigt av ditt mobiltelefonabonnemang och speciellt vid användning utomlands. För att använda den kostnadsfria We Connect-appen behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett befintligt eller separat mobiltelefonkontrakt mellan dig och din mobiltelefonleverantör.  Tillgängligheten av individuella We Connect- och We Connect Plus-tjänster som beskrivs i paketen kan variera från land till land och är beroende av både fordonet och utrustningen. Tjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och kan komma att ändras eller upphöra under avtalsperioden. Ytterligare information finns på www.portal.volkswagen-we.com och genom ditt Volkswagen-ombud. Kontakta din mobilleverantör för information om villkor för avgifter.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..