We Connect-tjänster fordonsöverblick – allt du behöver veta
1

Fordonsöverblick.
Allt du behöver veta.

Fordonsöverblick.
Allt du behöver veta.

Du ligger i sängen och dina tankar snurrar: Är lampan i bilen avstängd? Är dörrarna låsta? Lyckligtvis behöver du inte oroa dig för det längre. Det är bara att se efter på din smartphone. Den berättar även för dig var du har parkerat och ger information om fordonsstatus eller kommande besiktningar före resan. Det enda du behöver göra själv är att köra.

Digital instruktionsbok

Din Golf erbjuder dig en mängd tekniska funktioner och möjligheter. Det är därför som instruktionsboken för Golfen inte bara kan plockas fram som en tryckt bok eller instruktionsbok online, utan också som en förinstallerad app direkt i infotainmentsystemet på ditt fordon. Hitta snabba, tydliga och förståeliga svar på dina frågor med den digitala instruktionsboken – med interaktiv och enkel åtkomst direkt i bilens infotainmentsystem.

We Connect - Interaktiva självstudier för din Volkswagen
We Connect – kontrollera dörrar och ljus via smartphone

Dörrar och belysning

Med tjänsten ”Dörrar och belysning” kan du enkelt kontrollera via appen om dörrarna till din Volkswagen är låsta och om parkeringsljuset är avstängt. En snabb titt för en lugnande känsla.

Kördata

Funktionen ”kördata” analyserar ditt körbeteende och ger dig till exempel information om genomsnittlig bränsleförbrukning.

We Connect – analysera och optimera körbeteendet
We Connect – vetskap om var din Volkswagen står

Parkeringsplats

Med tjänsten ”Parkeringsplats” kan du med ett klick på din smartphone se var din bil står. Och om det behövs, se hur du tar dig dit på snabbaste sätt.

Fordonsstatus

All relevant fordonsdata är synlig var du än är. Exempelvis återstående körsträcka, aktuell mätarställning eller information om att batteriet bör laddas.