VW ID.4 GTX kupé med vy mot framsäte och cockpit. Kvinna sitter i passagerarsätet och tittar bakåt.
1,3

Underhållning non stop. Den bästa underhållningen i din ID.

2.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 19,3–17,2; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.

Underhållning non stop. Den bästa underhållningen i din ID.

Kör du långa sträckor med din elbil? Med internetanslutningen i din ID. blir det aldrig långtråkigt under resorna. Webbradion erbjuder ett outtömligt urval av radiokanaler och podcasts från hela världen. Datavolymen står Volkswagen för, inom ramen för We Connect Plus. Den som hellre vill surfa på internet kan använda wifi-hotspoten. På så sätt känns det som om resan går på nolltid. 

* Kräver privata datapaket (Cubic Telecom eller tethering med din egen smartphone).

Webbradio i din ID. 

Webbradion ger dig alla sorters radio i din ID. Och det bästa av allt: Volkswagen står för datavolymen inom ramen för We Connect Plus. Du kan enkelt lyssna på dina favoritkanaler bland ca 40 000 internationella radiokanaler online eller streama ett stort antal podcasts som du kan hitta i vår databas med den överskådliga sökfunktionen. 

Sidovy av en grå VW ID.5] vid en kaj, i förgrunden en leende kvinna i ljusa kläder
4
4.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 18,4–16,1; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.
Den bakre delen av en blå VW ID.4 sedd snett uppifrån, en sportigt klädd person lutar sig mot bilen och använder en smartphone
5
5.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 19,3–16,4; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.

Wifi-hotspot i din ID. 

Den som följer med dig i din ID. behöver inte avstå från internet: Med den integrerade wifi-hotspoten6 går det att surfa med upp till åtta enheter samtidigt. Du kan beställa datapaket via Cubic TelecomOpens an external link direkt till din elbil, så att du alltid har koll på dina kostnader.

Datapaket från Cubic Telecom i din ID. 

Skaffa snabbt internet i din ID. Du kan skaffa ytterligare datavolymer till elbilens fast monterade eSIM från vår mobiloperatörspartner Cubic Telecom, så att du kan njuta av i princip gränslös underhållning via den integrerade wifi-hotspoten. Fördelen: Datapaketen kan användas i många länder i Europa och du håller koll på dina kostnader. 

Man på passagerarstolen i en VW ID.5 använder infotainmentsystemet

Villkor från Volkswagen

1.
För att kunna använda We Connect- och We Connect Plus-tjänsterna för ID.-familjen behöver du ett Volkswagen ID-användarkonto och du måste logga in på We Connect/We Connect Plus med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du ingå ett separat We Connect-/We Connect Plus-avtal med Volkswagen AG online. Giltighetsperioden för avtalet för We Connect för ID.-familjen är inte begränsat till tre år. We Connect Plus är initialt begränsat till en giltighetsperiod om tre år och kan därefter förlängas mot en avgift. Efter överlämnandet av fordonet har du 90 dagar på dig att registrera fordonet på myvolkswagen.net eller via We Connect ID.-appen (tillgänglig i App Store och Google Play Store) för att kunna använda tjänsterna från We Connect Plus under hela den avtalade kostnadsfria giltighetsperioden. Vid en registrering senare förkortas den kostnadsfria perioden. Vissa mobila onlinetjänster i We Connect/We Connect Plus kan endast användas via We Connect ID.-appen. För att använda den kostnadsfria appen behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobiltelefonabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands.De mobila onlinetjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och dess innehåll kan komma att ändras under avtalsperioden. Vilka tjänster som ingår i paketen We Connect och We Connect Plus kan variera från land till land. Tillgängligheten är också beroende av fordonsmodell, utrustning och installerad mjukvaruversion. Detta gäller även för tjänster från tredjepartsleverantörer. Ytterligare information finns på www.connect.volkswagen-we.com och hos ditt Volkswagen-ombud. Observera dessutom de aktuella allmänna affärsvillkoren för de digitala tjänsterna för ID.-familjen.
3.

Angivna förbruknings- och utsläppsvärden har uppmätts i enlighet med lagstadgade mätmetoder. 1 januari 2022 ersatte WLTP-testcykeln helt NEDC-testcykeln vilket innebär att för fordon med typgodkännande efter detta datum saknas NEDC-värden.

Uppgifterna avser inte ett separat fordon och utgör inte en del av erbjudandet, utan anges endast för att möjliggöra en jämförelse mellan olika fordonstyper. Extrautrustning och valda tillbehör (påbyggnader, däckdimensioner osv.) kan ändra relevanta fordonsparametrar såsom vikt, rullmotstånd och aerodynamik och därmed vid sidan om väderlek, trafikförhållanden och individuellt körbeteende påverka bränsleförbrukning, elförbrukning, CO₂-utsläpp och fordons körprestanda. På grund av de mer realistiska testvillkoren blir värden på bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp uppmätta enligt WLTP i många fall högre än de som uppmätts enligt NEDC. Detta kan leda till motsvarande ändringar av fordonens beskattning fr.o.m. 1 september 2018. Mer information om skillnaderna mellan WLTP och NEDC finns på https://www.volkswagen.se/sv/om-volkswagen/wltp.html.

Mer information om den officiella bränsleförbrukningen och officiella, specifika CO₂-utsläpp för nya personbilar finns i ”Guide för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och strömförbrukning på nya personbilar” som finns att få gratis på alla försäljningsställen och hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Tyskland eller på www.dat.de/co2.

6.
Användningen av de mobila onlinetjänster i We Connect/We Connect Plus möjliggörs via en integrerad internetuppkoppling. För att använda ”WLAN-hotspot” kan huvudanvändaren köpa datapaket mot en avgift från den externa mobiloperatörspartnern ”Cubic Telecom”. Datavolymen i dessa paket kan användas av alla användare och medpassagerare inom området för nätverkstäckning i flera europeiska länder. Information om priser och vilka länder som stöds finns på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt är det möjligt att använda ”WLAN-hotspot” via en mobil enhet (t.ex. smartphone) som har möjlighet att fungera som en mobil WLAN-hotspot. I detta fall är motsvarande tjänst/funktion endast tillgänglig med ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör och endast inom täckningsområdet för respektive mobilnät. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobiltelefonabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands. 
  • Bilden kan avvika från svensk standard.