VW ID.4 GTX kupé med vy mot framsäte och cockpit. Kvinna sitter i passagerarsätet och tittar bakåt.
1,3

Underhållning non stop. Den bästa underhållningen i din ID.

2.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 19,3–17,2; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.

Underhållning non stop. Den bästa underhållningen i din ID.

Kör du långa sträckor med din elbil? Med internetanslutningen i din ID. blir det aldrig långtråkigt under resorna. Webbradion erbjuder ett outtömligt urval av radiokanaler och podcasts från hela världen. Datavolymen står Volkswagen för, inom ramen för We Connect Plus. Den som hellre vill surfa på internet kan använda wifi-hotspoten. På så sätt känns det som om resan går på nolltid. 

* Kräver privata datapaket (Cubic Telecom eller tethering med din egen smartphone).

Webbradio i din ID. 

Webbradion ger dig alla sorters radio i din ID. Och det bästa av allt: Volkswagen står för datavolymen inom ramen för We Connect Plus. Du kan enkelt lyssna på dina favoritkanaler bland ca 40 000 internationella radiokanaler online eller streama ett stort antal podcasts som du kan hitta i vår databas med den överskådliga sökfunktionen. 

Sidovy av en grå VW ID.5] vid en kaj, i förgrunden en leende kvinna i ljusa kläder
4
4.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 18,4–16,1; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.
Den bakre delen av en blå VW ID.4 sedd snett uppifrån, en sportigt klädd person lutar sig mot bilen och använder en smartphone
5
5.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 19,3–16,4; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.

Wifi-hotspot i din ID. 

Den som följer med dig i din ID. behöver inte avstå från internet: Med den integrerade wifi-hotspoten6 går det att surfa med upp till åtta enheter samtidigt. Du kan beställa datapaket via Cubic TelecomOpens an external link direkt till din elbil, så att du alltid har koll på dina kostnader.

Datapaket från Cubic Telecom i din ID. 

Skaffa snabbt internet i din ID. Du kan skaffa ytterligare datavolymer till elbilens fast monterade eSIM från vår mobiloperatörspartner Cubic Telecom, så att du kan njuta av i princip gränslös underhållning via den integrerade wifi-hotspoten. Fördelen: Datapaketen kan användas i många länder i Europa och du håller koll på dina kostnader.