Bild av en grå VW ID.5 i rörelse snett bakifrån, till vänster en ljus byggnad, delvis täckt av klätterväxter
1,3

Intelligent navigering. Kom avslappnad till målet med din ID.

2.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 18,4–16,1; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.

Intelligent navigering. Kom avslappnad till målet med din ID.

Har du en tid att passa och är sen? Med We Connect Plus ser du den aktuella trafiksituationen på skärmen. Din ID. varnar dig för trafikstörningar, anpassar förutseende din rutt och hjälper dig att söka efter laddstationer och parkeringsplatser. För att du ska komma fram till ditt mål avslappnad med hjälp av e-mobilitet. 

Realtidsinformation i din ID. 

Information i nära på realtid* som optimerar din körtid. Om det inträffar trafikstörningar när du är på väg utnyttjar navigationssystemet i din ID. trafikinformation online för att förutseende anpassa din rutt. Du kan även skicka destinationer direkt till din ID. från din smartphone eller hitta intressepunkter (POI), t.ex. restauranger, via onlinesökningen i navigeringen. Dessutom uppdateras navigationskartorna i din elbil automatiskt.

* Tillgänglighet inom ramen för respektive mobiltjänstleverantörs täckning.

VW ID.4 interiör, detaljvy över den vita multifunktionsratten
3,4
4.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 19,3–16,4; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.
En grå VW ID.5 står på en parkeringsplats och laddas vid en laddstolpe, fronten och sidan är synlig, en kvinna går mot bilen

Hitta parkeringsplatser med din ID.

Din ID. hjälper dig också när du letar efter parkeringsplatser. Den visar offentliga parkeringshus och parkeringsplatser kring din aktuella plats. Du får också information om antalet lediga platser och om öppettider och avgifter. Det sparar tid och nerver. 

Kontrollera laddstationer med din ID. 

En fördel med e-mobilitet är att du kan ladda bekvämt vid laddboxen hemma eller vid offentliga laddstationer när du är på resande fot. För att du enkelt ska hitta offentliga laddstationer för elbilar över hela Europa visas laddmöjligheter längs din rutt. Med We Connect Plus i din ID. informeras du också om öppettider och förväntad tillgänglighet på laddstationerna. 

En VW ID.5 GTX, detaljvy av ladduttaget, en hand sätter i kontakten
5
5.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 19,2- 16,9; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.

Detta kan också intressera dig