Bild av en grå VW ID.5 i rörelse snett bakifrån, till vänster en ljus byggnad, delvis täckt av klätterväxter
1,3

Intelligent navigering. Kom avslappnad till målet med din ID.

2.
ID.5 Pro: Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 15,9–14,6; CO₂-utsläpp i g/km: blandad körning 0; effektivitetsklass: A+++. ID.5 Pro Performance: Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 15,9–14,6; CO₂-utsläpp i g/km: blandad körning 0; effektivitetsklass: A+++.

Intelligent navigering. Kom avslappnad till målet med din ID.

Har du en tid att passa och är sen? Med We Connect Plus ser du den aktuella trafiksituationen på skärmen. Din ID. varnar dig för trafikstörningar, anpassar förutseende din rutt och hjälper dig att söka efter laddstationer och parkeringsplatser. För att du ska komma fram till ditt mål avslappnad med hjälp av e-mobilitet. 

Realtidsinformation i din ID. 

Information i nära på realtid* som optimerar din körtid. Om det inträffar trafikstörningar när du är på väg utnyttjar navigationssystemet i din ID. trafikinformation online för att förutseende anpassa din rutt. Du kan även skicka destinationer direkt till din ID. från din smartphone eller hitta intressepunkter (POI), t.ex. restauranger, via onlinesökningen i navigeringen. Dessutom uppdateras navigationskartorna i din elbil automatiskt.

* Tillgänglighet inom ramen för respektive mobiltjänstleverantörs täckning.

VW ID.4 interiör, detaljvy över den vita multifunktionsratten
4,3
4.
ID.4 Pro Performance: Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 16,0–14,8; CO₂-utsläpp i g/km: blandad körning 0; effektivitetsklass: A+++. ID.4 Pro Performance 4MOTION: Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 17,2–15,7; CO₂-utsläpp i g/km: blandad körning 0; effektivitetsklass: A+++.
En grå VW ID.5 står på en parkeringsplats och laddas vid en laddstolpe, fronten och sidan är synlig, en kvinna går mot bilen

Hitta parkeringsplatser med din ID.

Din ID. hjälper dig också när du letar efter parkeringsplatser. Den visar offentliga parkeringshus och parkeringsplatser kring din aktuella plats. Du får också information om antalet lediga platser och om öppettider och avgifter. Det sparar tid och nerver. 

Kontrollera laddstationer med din ID. 

En fördel med e-mobilitet är att du kan ladda bekvämt vid laddboxen hemma eller vid offentliga laddstationer när du är på resande fot. För att du enkelt ska hitta offentliga laddstationer för elbilar över hela Europa visas laddmöjligheter längs din rutt. Med We Connect Plus i din ID. informeras du också om öppettider och förväntad tillgänglighet på laddstationerna. 

En VW ID.5 GTX, detaljvy av ladduttaget, en hand sätter i kontakten
5
5.
ID.5GTX Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 17,1–15,6; CO₂-utsläpp i g/km: blandad körning 0; effektivitetsklass: A+++.

Detta kan också intressera dig

Ta de digitala möjligheterna i din ID. -modell till en ny nivå.

Skapa ett klimat som du trivs i med dina personliga komfortinställningar.

Detta kan också intressera dig

Villkor från Volkswagen

1.
För att kunna använda We Connect- och We Connect Plus-tjänsterna för ID.-familjen behöver du ett Volkswagen ID-användarkonto och du måste logga in på We Connect/We Connect Plus med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du ingå ett separat We Connect-/We Connect Plus-avtal med Volkswagen AG online. Giltighetsperioden för avtalet för We Connect för ID.-familjen är inte begränsat till tre år. We Connect Plus är initialt begränsat till en giltighetsperiod om tre år och kan därefter förlängas mot en avgift. Efter överlämnandet av fordonet har du 90 dagar på dig att registrera fordonet på myvolkswagen.net eller via We Connect ID.-appen (tillgänglig i App Store och Google Play Store) för att kunna använda tjänsterna från We Connect Plus under hela den avtalade kostnadsfria giltighetsperioden. Vid en registrering senare förkortas den kostnadsfria perioden. Vissa mobila onlinetjänster i We Connect/We Connect Plus kan endast användas via We Connect ID.-appen. För att använda den kostnadsfria appen behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobiltelefonabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands.De mobila onlinetjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och dess innehåll kan komma att ändras under avtalsperioden. Vilka tjänster som ingår i paketen We Connect och We Connect Plus kan variera från land till land. Tillgängligheten är också beroende av fordonsmodell, utrustning och installerad mjukvaruversion. Detta gäller även för tjänster från tredjepartsleverantörer. Ytterligare information finns på www.connect.volkswagen-we.com och hos ditt Volkswagen-ombud. Observera dessutom de aktuella allmänna affärsvillkoren för de digitala tjänsterna för ID.-familjen.
3.

Angivna förbruknings- och utsläppsvärden har uppmätts i enlighet med lagstadgade rutiner. Sedan den 1 september 2017 blir vissa nya bilar typgodkända i enlighet med WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) som är en mer realistisk testmetod för att mäta bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP successivt ersätta den nya Europeiska körcykeln (NEDC). På grund av de mer realistiska testvillkoren så är värden för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp uppmätta enligt WLTP i många fall högre än de som uppmätts utifrån NEDC. Detta kan leda till motsvarande ändringar i fordonsbeskattning fr.o.m. 1 september 2018. Mer information om skillnaderna mellan WLTP och NEDC finns på https://www.volkswagen.se/sv/om-volkswagen/wltp.html.

Det är för närvarande fortfarande obligatoriskt att rapportera NEDC-värden. När det handlar om nya bilar som har ett typgodkännande enligt WLTP beräknas NEDC-värdena med hjälp av WLTP-värdena. Det är frivilligt att ange WLTP-värdena fram tills de är obligatoriska. Om NEDC-värden anges som intervall så hänvisar de inte till ett enskilt fordon och ingår inte i erbjudandet. De används då bara som jämförelse mellan olika fordonstyper. Ytterligare utrustning och tillbehör (tillbehör, däckstorlek, etc.) kan ändra och påverka relevanta fordonsparametrar, t.ex. vikt, rullmotstånd och aerodynamik, och vid sidan av väder- och trafikförhållanden och individuellt körbeteende påverka bränsleförbrukning, strömförbrukning, CO₂-utsläpp och fordons körprestanda. Mer information om den officiella bränsleförbrukningen och officiella, specifika CO₂-utsläpp för nya personbilar finns i ”Guide för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och strömförbrukning på nya personbilar” som finns att få gratis på alla försäljningsställen och hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Tyskland (www.dat.de/co2). Effektivitetsklasser bedömer fordon utifrån CO2-utsläpp med hänsyn till fordonets tjänstevikt. Fordon som motsvarar genomsnittet märks med D. Fordon som är bättre än det aktuella genomsnittet märks med A+++, A++, A+, A, B eller C. Fordon som är sämre än genomsnittet beskrivs med E, F eller G. Uppgifterna som lämnas här avser EG-typgodkännandet för respektive modell och dess standardutrustning enligt direktiv 2007/46/EG. Extrautrustning som du väljer i samband med konfigurationen kan leda till att din konfigurerade modell, på grund av den valda utrustningen, motsvarar en annan godkänd typ än vad som vore fallet utan den valda extrautrustningen. Detta kan medföra avvikande uppgifter för din konfigurerade modell. De CO2-värden som anges är värden som har identifierats inom ramen för fordonets typgodkännande.

  • Bilden kan avvika från svensk standard.