Detaljerad vy av en man som håller en smartphone i båda händerna. På displayen syns We Connect ID.- appen
1,3,4

En överblick över ID. 
Håller dig informerad.

2.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 14,8- 14,4; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.

En överblick över ID. 
Håller dig informerad.

När du har kommit hem för dagen undrar du kanske om din elbil är tillräckligt laddad för nästa morgons färd. Den frågan kan du  enkelt få svar på genom att titta på din smartphone. Där du kan kontrollera status för batteriet, dörrarna och ljuset på din ID. När temperaturen sjunker sent på kvällen får du i god tid en påminnelse om att förvärma batteriet5. Nu kan du börja nästa dag utan stress.

Fordonsstatus för din ID. 

Med We Connect ID. -appen kan du kontrollera laddningsstatusen och räckvidden för din elbil. Är du osäker på om dörrarna är stängda och rutorna är uppe eller om ljuset i ID. är avstängt? Även det tar du enkelt reda på från soffan med hjälp av appen. Det känns tryggt.

Vy av bakdelen av en grå VW ID.5, i förgrunden använder en kvinna en smartphone
3,4,6
6.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 18,4–16,1; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Räckvidd: blandad körning 480–544 km. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.
Person i blå kostym går mot en parkerad grå VW ID.3

Parkeringsposition för din ID. 

Har du parkerat i en ny stad eller på en stor parkeringsplats och glömt exakt var din bil står? Med We Connect behöver du inte leta längre. We Connect ID. -appen kommer ihåg den senaste positionen för din ID. och kan ta dig direkt dit. På så sätt kan du slippa en del omvägar.

Temperaturinformation för din ID. 

Låga utetemperaturer kan påverka batteriets prestanda. We Connect ID.-appen skickar en rekommendation om att förvärma det@DIS_VX71] eller ladda batteriet om väderprognosen där du är och laddningsstatusen blir kritiska. Du får också tips om att ställa in en ivägkörningstid eller att ladda din ID. för att förebygga en köldbetingad begränsning av räckvidden.