ID. Buzz
Hemma överallt.

ID. Buzz
Hemma överallt.

Vi är övertygade om att framtiden innebär en sak: eldriven rörelsefrihet för alla. Därför utvecklar vi inte elbilar för miljonärer, utan för miljoner människor. Bilar som reflekterar människors personlighet och livet de lever. Bilar med både stora idéer och små detaljer som gör framtiden bättre för alla.

Premiären för ID.Buzz närmar sig – håll dig uppdatderad genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.Opens an external link

Familjebild framför ID. Buzz.

Modellerna i ID.-familjen är utvecklade för skiftande behov, så att de ska passa dig och ditt liv. Konceptbilen ID. Buzz, till exempel. Den eldrivna minibussen är Volkswagens sätt att ta den klassiska campingbussen till framtiden, att ge dig ännu mer frihet att upptäcka världen. Eftersom ID. Buzz är en konceptbil får du dock vänta ett tag innan den kommer ut på marknaden.

--:--

Vi har fyllt ID. Buzz med våra bästa idéer. Den omdefinierar vad en bil kan göra – en pionjär, ett mobilt hem, en plats för kreativitet. Om du vill kan ID. Buzz till och med lära sig dina favoritsånger, och den vet bästa sättet att hjälpa dig på resan. Ta till exempel den flexibla interiören och allt utrymme som den ger din familj på äventyren. Ge dig iväg ut i naturen och sov under stjärnorna. Du hittar enkelt fram till även de mest ensliga platserna tack vare head up-displayen med augmented reality-teknik. Känn vinden i håret framkalla minnen från tidigare expeditioner. ID. Buzz är redo för nya äventyr och hälsar dig välkommen med en glimt i de intelligenta strålkastarna.

Volkswagen ID. Buzz är en vän till familjen, en trogen följeslagare i en stressad vardag. Den är en elbil utrustad med allt du behöver för att göra livet lättare: komfort, en helt ny interiördesign, och inom en inte alltför avlägsen framtid även med en fullt självkörande förmåga. Om du vill blir du passagerare istället för förare – så du har friheten att göra det som inspirerar dig.

ID. Buzz på landsväg, från sidan.
1
1.
Konceptbil

Inom kort kommer vi att släppa mer information om ID. Buzz. Få tillgång till den senaste informationen genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrevOpens an external link.

Utrymmestricket. Redo för livets stora äventyr.

För att du ska få ut mesta möjliga av din ID. Buzz, har våra utvecklare sett till att göra det mesta möjliga av utrymmet i den. Det rymliga bagageutrymmet erbjuder gott om utrymme för stora idéer. Och om du vill kan du till och med skapa mer förvaringsutrymme genom ett par handgrepp, tack vare det flexibla konceptet med säten.

Vy av ID. Buzz interiör genom panoramaglastaket.
1
1.
Konceptbil

Navigation med augmented reality-teknik. Högteknologi för upptäcktsresande.  

ID. Buzz är ett fordon som bryter ny mark. Head-up-displayen projicerar information från navigationssystemet direkt på vägen framför dig. Tack vare tekniken pekar pilarna alltid exakt dit du ska köra. Du hittar ända fram till målet utan att du behöver släppa vägen med blicken.

Head-up-displayen med augmented reality guidar utan att föraren behöver ta ögonen från vägen.
1
1.
Konceptbil

LED-ögon. Med ett öga på det viktigaste. 

Istället för de typiska runda strålkastarna har ID. Buzz intelligenta "LED-ögon" som kommunicerar interaktivt med föraren och med trafikanter. Om du till exempel ska svänga, pekar strålkastarna i den riktningen. Och om ID. Buzz upptäcker fotgängare eller cykllister vid vägkanten, kan ögonen "titta" på dem och med subtila ljussignaler fånga deras uppmärksamhet.

Styrplatta. Uppfunnen på nytt: ratten. 

ID. Buzz är extremt enkel att köra eftersom allt är intuitivt orienterat för föraren. Det finns inga knappar eller rattar i förarmiljön. Och tack vare styrplattan i ratten behövs bara ett litet touch för att använda funktionerna – du är redo för nästa äventyr.

Ratten med styrplatta i ID. Buzz.
1
1.
Konceptbil

Anmäl dig nu för att hålla dig uppdaterad

Få uppdateringar om vår satsning på elbilar.

Du kanske också är intresserad av:

Legenden lever vidare: ID.Buggy

ID. SPACE VIZZION. En ny dimension inom elbilar

Becoming ID. Utvecklingen av ID.3

Du kanske också är intresserad av: