Volkswagen ID.3 sedd från sidan
Volkswagen ID.3 sedd från sidan
Volkswagen ID.3 sedd från sidan

Nu är ID.3 här.
Premiär för en ny era.

 1. ID.3. Nu är det möjligt.

När är det egentligen läge att göra skiftet? Att byta till en helt eldriven bil? Om inte förr, så nu. För nu är ID.3 här, helt utvecklad för att ta till vara elbilens alla fördelar. Interiören är rymlig, den är komfortabel och tyst, säkerheten är hög, den erbjuder uppkoppling och assisterad körning på en ny nivå. Du kommer upp till 54 mil på en laddning och på 30 minuter snabbladdar du upp till 29 mil ytterligare. ID.3 tillverkas också helt koldioxidneutralt.  

Välkommen till en ny era elbilar.

En kvinna och en man kliver in i Volkswagen ID.3

Privatleasa din ID.3 från 3 495 kr/mån

Att leasa din ID.3 privat är enkelt och bekvämt. I månadskostnaden ingår serviceavtal och även betalskydd i 12 månader för att du ska känna dig extra trygg. 
 
 

Upplev Volkswagen ID.3

Boka en provkörning redan idag och känn hur bekväm, modern och rolig vår ID.3 är att köra.

Boka provkörning

ID.3 får beröm av motorjournalisterna

Auto motor & sport utser ID.3 till testvinnare (Auto motor & Sport november, 2020)

"ID.3 är en kompetent, okomplicerad och trygg upplevelse" (Dagens Industri, 14 september, 2020)


”Det här ska vara för alla … och det folket vill ha är en säker, bekväm och praktisk bil. Och det får man med ID.3. Den är föredömligt rymlig, behaglig och levererar trygga resor.” (Ny Teknik, 2 september, 2020)

Volkswagen ID.3 vinner en klar seger i sin första tvekamp” (Teknikens Värld, nr 20, 2020)


”Bilen överraskar mycket positivt i första testet – ID.3 bjuder på stor körglädje och är på flera sätt bättre än Tesla Model 3 och Polestar 2” (Carup, 27 augusti, 2020)

ID.3 säger "hej" och välkommen till en ny era. 

kvinna står vid sidan av elbilen Volkswagen ID.3

Komfort

Intelligent belysningskoncept. 

e-Teknik

Pålitlig prestanda. Snabb laddning

Design

ID.3 säger ”hej”. Med ljus

 

Komfort

 • --:--
  --:--

Intelligent belysningskoncept.

 • --:--
  --:--

ID.Light talar till dig genom ljus och gör det enklare att navigera i trafiken i samverkan med navigationssystemet, som är ett tillval. Om du använder röststyrningen kommer en ljussignal att ge respons på din röst. Och när du kliver ur bilen kommer ID.Light att säga ”hejdå” med en strimma ljus.

e-teknik

 • ID.3 laddas
  ID.3 laddas

Pålitlig prestanda. Snabb laddning

 • ID.3 laddas
  ID.3 laddas

Köra till och från jobbet, kanske lämna och hämta barnen i skolan på vägen och sen köra vidare för att uträtta dagens ärenden. Det kan klaras av på en laddning. Var och ett av de tre batteristorlekarna för ID.3 hanterar detta utan problem. Du kan välja mellan 45 kWh, 58 kWh eller 77 kWh. Och inte bara det, det är möjligt att snabbladda på cirka 30 minuter (0-80%). 

I praktiken varierar räckvidden beroende på många faktorer så som körstil, hastighet, utomhustemperatur och antal passagerare. Beroende på förarprofil kan 80% av ID.3- förarna köra mellan 230 och 330 km med det mindre batteriet PURE (45 kWh), mellan 300 och 420 km med mellanbatteriet PRO (58 kWh) och mellan 390 och 550 km med det största batteriet PRO S (77 kWh) utan behov av laddning.

 

Design

 • Två män går mot en Volkswagen ID.3
  Två män går mot en Volkswagen ID.3

ID.3 säger ”hej”. Med ljus.

 • Två män går mot en Volkswagen ID.3
  Två män går mot en Volkswagen ID.3

ID.3 känner igen dig när du kommer tack vare nyckeln med tillvalet ”Keyless Advanced” lås- och startsystem. De eleganta strålkastarna LED-matrix (tillval) blinkar till som hälsning. Även på insidan blir du välkomnad av ID.Light, så du alltid känner dig som hemma. När du startar bilen, ger den ifrån sig ett litet ljud så att du vet att ni är på väg. Även när du stiger ur bilen blir du hälsad med en blinkning.

 

Har du redan en Volkswagenkod för en bil som du har konfigurerat tidigare?