2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Köp allt från Nya Golf och Tiguan till leksaker och tillbehör – direkt i din mobil eller surfplatta.

På Volkswagen tycker vi innovation och teknik är roligt och framförallt viktigt. Ända sedan vi startade har vår idé varit att göra ny och nyttig teknik enkelt tillgänglig för fler, och för att göra det ännu enklare lanserar vi allt fler tjänster digitalt. Här nedan ser du några av våra senaste digitala projekt.

image

Privatleasa din nya Volkswagen online.

Ett populärt och bekvämt sätt att ha bil är att leasa bil privat, för den bärande tanken med Volkswagen Privatleasing är enkelhet. Avtala om körsträcka, bestäm avtalstid och betala en leasingavgift per månad. Det finns inget krav på kontantinsats, välj själv om du vill betala en kontantinsats för att minska månadsbetalningen. Ingen oro kring bilens framtida värde utan efter avtalstiden återlämnas bilen till Volkswagenåterförsäljaren.

Du kan dessutom beställa din nya privatleasade Volkswagen online, inklusive försäkring och service – enkelt och smidigt.

image

Vår nya digitala tillbehörskatalog.

Nu har vi gjort det superenkelt att hitta prisvärda tillbehör till just din bil. Skriv bara bilens registreringsnummer så får du automatiskt upp de produkter som passar din modell. Du kan även välja hos vilken återförsäljare du vill hämta upp tillbehören du beställer.  

image

Volkswagen Webbshop.

I vår nya webbshop hittar du allt från kläder och accessoarer till modellbilar och leksaker – allt i klassisk Volkswagen-anda. Gör du din beställning innan kl. 12:00 skickar vi varorna samma dag.